FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 http://nihilum.mousesports.com/en/news/1093,from_1_to_60_in_less_than_20_minutes/ 20 dakikada stormwindin ortasında tek adım atmadan 60 olabiliyorsunuz. Blizzardın "Recruit a Friend" sistemi içindeki yüksek levelın her 2 level için düşük levela 1 level verme sistemi hiçte benim tahmin ettiğim gibi bir sistem değilmiş. Baya baya yasal hile modunda bir sistemmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 raiddeyken biri sölemişti ventten adam şak şak lvl alıyo townda diye cok enteresan :S bide bu olay türkiyede geçmiyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Saat limiti var diye okumuştum, iyi hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Powerleveling fiyatlarını ne guzel düşürür bu iş varya :) Bu arada supermiş 1-60 19 min :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 e niye herkes deli gibi yapmıyo şimdi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Hiç efektif ve hızlı bir yöntem değil aslında, bu adam sadece show amaçlı yapmış. Bunu yapabilmek için, 2 tane sıfırdan L60 karakter yapmanız gerekiyor ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Hali hazırda 60 charlarla olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ÖEeeh! Yeni karkaterin level atlayışı cidden insanın içini bi acayip ediyo da, sırf onu öyle kasabilmek için farklı 2 tane 60lık karakter kasmak anlamsız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben bunu görmüştüm yanlız karazhan serverındayım bigün ogrimarda bi baktım adam çatır çatır level atlıyor noluyo la dedim böle.demek buymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Olmuyor Abso. Recruit a Friend yöntemi ile 2 yeni kişiyi davet ediyorsun. Davet edilen 2 kişi, karakterlerini 60 yapıyor ve kazandıkları "2 levelda bir, davet edene 1 yeni level kazandırma" hakkını kullanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 olmaz absolut 2 tane recruit friend dahilinde char 60 lıcaksın her biri başka bi karaktere 30 lvl verebilio oluo 2 sindeki 30 ar lvl ı buna veriosun fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oyunu oynayanların çoğunun endgame göremediği ortada. çoğunluk vasat bir pveci yada pvp ci oluyor. millet karakterlerinden asıl zevk aldıkları level atlama kısmını böyle aceleye getirmeye ne merekalıymış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Stormraiden said: ben bunu görmüştüm yanlız karazhan serverındayım bigün ogrimarda bi baktım adam çatır çatır level atlıyor noluyo la dedim böle.demek buymuş o biri sen oluyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Wayne said: Stormraiden said: ben bunu görmüştüm yanlız karazhan serverındayım bigün ogrimarda bi baktım adam çatır çatır level atlıyor noluyo la dedim böle.demek buymuş o biri sen oluyosun :P benmi? :S ben hayatımda memnunum yaw guildimde mt yim sunweel yapıorm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bizim gm son 1 ayda 7 tane karakter 60ladı yeni 2 tane açıp dualbox la günde 15 level felan atlıyor 20 den sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ohooo, ben de birşey sandım. 2 tane ayrı ayrı accaount alıncak, ikisinden de 60 karakter yapıcaksın da. Ki o extra karakterler de sonradan senin işine yaramıcak farklı accountlarda oldukalrı için, tabi kendi soyadınla birini davet edince de aynısı oluyorsa değişir ama sonuçta ohhhooohooo yine de. Hayır hepsini geç, 2 tane karakter 60layana bir 60 da biz hediye ediyoruz tarzı birşey en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 cok zahmetli bi is ama yine de "woop woop" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bu olay hala geçerli mi? bende geri dönmeyi düşünüyodum, becerirsem direk dönerim :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Türkiyede olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 :I ırkçılık gibi bi şey bu, kendimi kötü hissettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ırççılık evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 valla norveçli bi arkadaşım kardeşiyle bu işi yapmıs.sonra bana söylediler,bi invite maili yolladı,kabül ettim.10 günlük deneme süresi verdiler onu normal accye çevirdim.beni invite eden kişiyle beraber oyuna girdiğimizde triple xp aldık.ha o pek oynamadı lvl 1-60 arası,ben quesleri yaptım.Quest teslim ederken adamı yanıma summonladım.her lvl atladıgımda o adamın lvl i benden 1 düşük olduğu için her lvlimda ona lvl verdim.Şimdi ikimizde lvl 60 ız.adam lvl 60 ama lvl 5 itemleri falan üstünde.played time yok gibi birşey.ama 60 olduktan sonra gg.herşey normale dönüyor.şimdi 3.charları açıcaz.böyle giderse 1 ayda tüm classlardan bi lvl 60 charım olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 tarren millde genk yemeden level 60 olmak, o 'oyuncu'nun level 60 olduğunu göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ohh negzel böyle kolay level kasmak ama para kasmadan olmaz ki. daha yepisyeni accountumda lvl 57 lock kastım, 962goldum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 bugun gordum bizim serverda if ortasında 27de kaldı 3dps daggerla rogue kolay gelsin diyorum ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar