Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yasal Hile (20 dakikada 1-60 leveling)


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://nihilum.mousesports.com/en/news/1093,from_1_to_60_in_less_than_20_minutes/

20 dakikada stormwindin ortasında tek adım atmadan 60 olabiliyorsunuz. Blizzardın "Recruit a Friend" sistemi içindeki yüksek levelın her 2 level için düşük levela 1 level verme sistemi hiçte benim tahmin ettiğim gibi bir sistem değilmiş. Baya baya yasal hile modunda bir sistemmiş.
Mesaj tarihi:
Olmuyor Abso.

Recruit a Friend yöntemi ile 2 yeni kişiyi davet ediyorsun.
Davet edilen 2 kişi, karakterlerini 60 yapıyor ve kazandıkları "2 levelda bir, davet edene 1 yeni level kazandırma" hakkını kullanıyorlar.
Mesaj tarihi:
oyunu oynayanların çoğunun endgame göremediği ortada. çoğunluk vasat bir pveci yada pvp ci oluyor.

millet karakterlerinden asıl zevk aldıkları level atlama kısmını böyle aceleye getirmeye ne merekalıymış ya.
Mesaj tarihi:
Stormraiden said:
ben bunu görmüştüm yanlız karazhan serverındayım bigün ogrimarda bi baktım adam çatır çatır level atlıyor noluyo la dedim böle.demek buymuş

o biri sen oluyosun :P
Mesaj tarihi:
Wayne said:
Stormraiden said:
ben bunu görmüştüm yanlız karazhan serverındayım bigün ogrimarda bi baktım adam çatır çatır level atlıyor noluyo la dedim böle.demek buymuş

o biri sen oluyosun :P


benmi? :S ben hayatımda memnunum yaw guildimde mt yim sunweel yapıorm :P
Mesaj tarihi:
Ohooo, ben de birşey sandım. 2 tane ayrı ayrı accaount alıncak, ikisinden de 60 karakter yapıcaksın da. Ki o extra karakterler de sonradan senin işine yaramıcak farklı accountlarda oldukalrı için, tabi kendi soyadınla birini davet edince de aynısı oluyorsa değişir ama sonuçta ohhhooohooo yine de.

Hayır hepsini geç, 2 tane karakter 60layana bir 60 da biz hediye ediyoruz tarzı birşey en fazla.
Mesaj tarihi:
valla norveçli bi arkadaşım kardeşiyle bu işi yapmıs.sonra bana söylediler,bi invite maili yolladı,kabül ettim.10 günlük deneme süresi verdiler onu normal accye çevirdim.beni invite eden kişiyle beraber oyuna girdiğimizde triple xp aldık.ha o pek oynamadı lvl 1-60 arası,ben quesleri yaptım.Quest teslim ederken adamı yanıma summonladım.her lvl atladıgımda o adamın lvl i benden 1 düşük olduğu için her lvlimda ona lvl verdim.Şimdi ikimizde lvl 60 ız.adam lvl 60 ama lvl 5 itemleri falan üstünde.played time yok gibi birşey.ama 60 olduktan sonra gg.herşey normale dönüyor.şimdi 3.charları açıcaz.böyle giderse 1 ayda tüm classlardan bi lvl 60 charım olucak :)
×
×
  • Yeni Oluştur...