Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yasal Hile (20 dakikada 1-60 leveling)


FreEmoon

Öne çıkan mesajlar

http://nihilum.mousesports.com/en/news/1093,from_1_to_60_in_less_than_20_minutes/

20 dakikada stormwindin ortasında tek adım atmadan 60 olabiliyorsunuz. Blizzardın "Recruit a Friend" sistemi içindeki yüksek levelın her 2 level için düşük levela 1 level verme sistemi hiçte benim tahmin ettiğim gibi bir sistem değilmiş. Baya baya yasal hile modunda bir sistemmiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ohooo, ben de birşey sandım. 2 tane ayrı ayrı accaount alıncak, ikisinden de 60 karakter yapıcaksın da. Ki o extra karakterler de sonradan senin işine yaramıcak farklı accountlarda oldukalrı için, tabi kendi soyadınla birini davet edince de aynısı oluyorsa değişir ama sonuçta ohhhooohooo yine de.

Hayır hepsini geç, 2 tane karakter 60layana bir 60 da biz hediye ediyoruz tarzı birşey en fazla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla norveçli bi arkadaşım kardeşiyle bu işi yapmıs.sonra bana söylediler,bi invite maili yolladı,kabül ettim.10 günlük deneme süresi verdiler onu normal accye çevirdim.beni invite eden kişiyle beraber oyuna girdiğimizde triple xp aldık.ha o pek oynamadı lvl 1-60 arası,ben quesleri yaptım.Quest teslim ederken adamı yanıma summonladım.her lvl atladıgımda o adamın lvl i benden 1 düşük olduğu için her lvlimda ona lvl verdim.Şimdi ikimizde lvl 60 ız.adam lvl 60 ama lvl 5 itemleri falan üstünde.played time yok gibi birşey.ama 60 olduktan sonra gg.herşey normale dönüyor.şimdi 3.charları açıcaz.böyle giderse 1 ayda tüm classlardan bi lvl 60 charım olucak :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...