nedanko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Uzun suredir boyle basarili bir proje gormemistim. Son 2-3 yilda gordugum 3 "vay ibneler" projesinden biri. Kiskandim, paticige yapmak istedim, ama zor bi proje :( http://raptr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 adamların giriş sayfasında, olayı yarım dakikada çok net açıklamaları beni benden aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 adamlar kasmış cidden yalnız da bunun minimal bi versionu acaba xfire gibi bi programla paticik'e yönlendirilebilirmi? hemide ordan sörvırlara akar takılırıq falan? en azından kimin ne oynadığı görülür vs. vs. sadece bi düşünceydi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ben dusunuyorum halen oyle bisi, ama altsiteleri adam etmek gerek, birde baska bi proje var, o aklimda paticik icin bakalim olursa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 iimiş! *ne zmn böle orjinal bi fikir gelcek bakalım bizim aklımıza pff* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ractamainus said: adamların giriş sayfasında, olayı yarım dakikada çok net açıklamaları beni benden aldı. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 http://www.xfire.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 nedanko said: ben dusunuyorum halen oyle bisi, ama altsiteleri adam etmek gerek, birde baska bi proje var, o aklimda paticik icin bakalim olursa.. hangi alt siteler abi ? Ben bir tane biliyorum (warhammer) oda kapalı. Kapanmadan öncede o link bozuk şurası eksik burası böyle dedik 1 kişiden ses çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 işte adam etmek açmak oluyor =p bi de nedanko diğer 2 vay ibneler'ini de söylesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 warhammer'da sorun cikti, sorunun kaynagi neresi bilemiyoruz.. http://forum.paticik.com/read.php?71,3063658,page=4#msg-3425511 Duzelttigimiz zaman yayina sokucaz, sonrasinda baska alt siteler var proje olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Steam Community gibi birşey anladığım kadarıyla, Steam Community çok başarılı ama Source motoru kullanmayan oyunlarda pek bir işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 vay ibneler, argo var, gorevini yapsana kutulu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Oyun için Last.fm konsepti yani. Hoş bir olay evet. Forumlarda falan, özellikle oyun forumlarında nickimizin altında ya da profilde yazsa oynarken hoş olurdu hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Hehe burdanda kız tavlıcaz süper ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 abi biri opendns, digeri gametap, gametap in konusunu gorunce zaten konuyu acayim dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 JD said: Hehe burdanda kız tavlıcaz süper ^^ bütün gün sims oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 multiplayer kız oyunu neler var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 barbi Onlayn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 hello kitty online a basladım gelın raid yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Disappear said: vay ibneler, argo var, gorevini yapsana kutulu sdfsd e argo serbestki paticikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 elesso said: Disappear said: vay ibneler, argo var, gorevini yapsana kutulu sdfsd e argo serbestki paticikte bok serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 su attigim mesaji ciddiye nasi aldiniz ya ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 http://www.gametrailers.com/video/networking-features-raptr/53071 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar