chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 abi afedersinizde beygir götü gibi dudakları var lan.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Apache said: kömür torbası! eheh sembol olmasa bile "atatürk kocatepede" güzeldir..
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 hindi iyidir, pars kaplan kurt falan böle karizmatik hayvan secmek aksine içimizde patlar. daha düzgün heyavan olucaksa, dağ kecisi falan olabilir
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 yeni zalandanın kiwi!! o_O! ama silver fern (eğrelti otu) olan da güzel gerçekten. ama bize uyan hayvan cidden kapmlumbağa olur. yavaş, ağırkanlı vs.. ama sert kabuklu ve uzun yaşıyor
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 at avrat silah temalı birşey olsun, kim hayır diyebilir ki?
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Hayret ampul diyen çıkmamış hala :) O değil de, madem kiwi dediniz koymadan geçemicem: http://www.youtube.com/watch?v=sdUUx5FdySs
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Aket-Atum said: at avrat silah temalı birşey olsun, kim hayır diyebilir ki? Hande Ataizi yapalım o zaman. Kendisi avrat işte hatun, zamanında at üstünde çıplak fotolar falan da vermişti... Bi silah eksik kalıyo onu da fotoşoplarız artık
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 kiwi candır ya, hastasıyım o videonun
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Rewendor said: Aket-Atum said: at avrat silah temalı birşey olsun, kim hayır diyebilir ki? Hande Ataizi yapalım o zaman. Kendisi avrat işte hatun, zamanında at üstünde çıplak fotolar falan da vermişti... Bi silah eksik kalıyo onu da fotoşoplarız artık lan olur aslında ya
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 axedice said: Sanırım herkesi memnun edicek mükemmel sembolü buldum http://img167.imageshack.us/img167/1254/ayyildiz3qu4.jpg (tu)
Öne çıkan mesajlar