maydanoz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 mailime gelen bir dialog... sizinle paylaşmak istedim iyi akşamlar.. FRANSIZ SOHBETİ Geçen gün bir Fransız müşterimle sözde "Ermeni Soykırımı" yasası ile ilgili konuşurken ona sunu söyledim : "Anlamadığım bir şey var. Biz kimsenin işine karışmazken özellikle Avrupa Ülkelerinde Türkiye hakkında kendi kendilerine kararlar almak gibi bir alışkanlık var. Üstelik siz Fransızlar Cezayir'de yaşadıklarınızı unutuyorsunuz , nasıl olup da bir numaralı demokrasi savunucusu olduğunuzu iddia ediyorsunuz anlamıyorum. Bunun üzerine müşterim sordu : " Fransa'nın sembolü neden horozdur biliyor musun?" "Neden? " dedim. Cevabı aynen şöyleydi - hiçbir kelimeyi değiştirmiyorum : "Kendi ayakları pisligin içindeyken şarkı söyleyen tek hayvan horozdur da ondan." Sanırım durumu hiçbiri bundan daha iyi özetleyemezdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 French Military Victories Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bizdemi tavuk yapalım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Sahi, Fransızların horozu, İspanyolların boğası falan var da bizim sembol ne? Bayrağımızdaki ay-yıldız mı yoksa başka bir sembolümüz var da ben mi bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 2007'de ingiltereyi anlatıcak motto'yu arıyorlardı.. bi ara en önde giden motto "At Least We're Not French" idi sonrasında ayar verip oyları "No Motto Please.. We're British."e çevirdiler neyseki.. ha bence bunu şundan dolayı yaptılar. dünya üzerindeki her toplum "At Least We're Not French" diyebilsin diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maydanoz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bende bilmiyorum türkiyenin sembolunu ama eger bi sembol olacaksa anıtkabir olabilir yada atatürk olmalı kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maydanoz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 dasaaa said: 2007'de ingiltereyi anlatıcak motto'yu arıyorlardı.. bi ara en önde giden motto "At Least We're Not French" idi sonrasında ayar verip oyları "No Motto Please.. We're British."e çevirdiler neyseki.. ha bence bunu şundan dolayı yaptılar. dünya üzerindeki her toplum "At Least We're Not French" diyebilsin diye.. güzel bi sloganmis degistirmeselerde olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Phobos said: Sahi, Fransızların horozu, İspanyolların boğası falan var da bizim sembol ne? Bayrağımızdaki ay-yıldız mı yoksa başka bir sembolümüz var da ben mi bilmiyorum? fes fes basima fes basima puskulu ben olayiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Fransızları küçümsemekte komikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Hazır Turkey olarak biliyolar bizi hindiyi sahiplenelim işte :) Düşünsenize bi milli maça gidiyosunuz sahaya adımınızı bi atıyosunuz 50.000 kişi çevrenizde kollarını kırıp beline dayamış dirseklerini ileri geri deli gibi çırparak "gulu gulu gululuululuu" diye tezahurat yapıyo tek bir ağızdan. Korkudan, korku olmasa da gülmekten ne maç kalır ne konsantrasyon :) Sora üstüne bi de hindi çiftlikleri kurup da Türk Hindisi diye yalan bi isimle sektör kurup ihraç edersek bunların şükran gününe noeine falan, oooh, mis. Gelsin paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 c'est magnifique! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 elm said: Fransızları küçümsemekte komikmiş. Yani şimdi adamlar fransız ama :) Hangi oyundaydı o çevreni sarıyolardı milyon tane adam tek kalmışın. mind controlle tek bi cümle hakkın var öyle kullanıyodun: - You are French! - WE SURRENDEEEEEEEEEER! (aynı anda bi milyon kişi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 armed and dangerous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ben başbakan olsam madem kendisi kasımpaşalı, kasımpaşada aldığı terbiyeyle konuşuyor ozaman cumhurbaşkanının ermenistana ziyaretiyle ilgili açıklama yapan AB ve ABD e şöyle bir açıklamayla karşılık verirdim. sanane lan o değilde harbiden birazda politik zekaya ve mizah anlayışına sahip adamlar tarafından yönetilelim ya. mesela zırt pırt türkiyenin yaptıklarıyla ilgili sırtımızı sıvazlar cinsten burunlarını sokup açıklama yaptıklarından sonra bizim başbakanda çıkıp onların işine karışşa. birazda dalga geçse. edit/dasaaa: küfür kısaltma da olsa yasak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hahaha bir Fransızdan beklemeyeceğim bir şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 yaw adamlar öle garip ki.. biraz kassanız siz de uydurabilirsiniz sanırım: -delikanlı fransıza ne denir? +göçmen.. cezayirli.. kuzey afrikalı.. -yok gerçekten fransız olan, köklü bi fransız ailesinin çocuğu +evlatlık? -hmmpffs.. adamlar kusarak konuşuyor bi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 said: UNE BAGUETE EST UNE SWORD OLOLOLOLO ~French RPers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Eski Türk devletleri genelde Kaplumbağa ve Kurt sembollerini kullanmıştır. Kaplumbağa mı falan diceksiniz hemen açıklıyım, Türk devletleri kısa sürede yıkıldığı için(Osmanlı hariç hepsi kısa sürmüştür, Cumhuriyetimiz çok yaşa) ve kaplumbağalar uzun süre yaşadığı için öyle bir sembol kullanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 dasaaa said: adamlar kusarak konuşuyor bi de.. gel alnını öpeyim..aslanım gardaşımsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hep Fransızlar ukala derler hatta ben de öyle bilirim Fransızları ama adamlar kendilerini çok güzel eleştiriyorlar ya. Benim tanıdığım Fransızlar da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 dasaaa said: 2007'de ingiltereyi anlatıcak motto'yu arıyorlardı.. bi ara en önde giden motto "At Least We're Not French" idi ahah, hatırlıyorum ben bu olayı. çok ciddi bi arayış değildi, dandik bi gazetenin okurlara yönelik yaptığı bi kampanyaydı. ben de yollamıştım motto tavsiyemi: "how nice to be british" 5 kelimeden oluşması fln gerekiodu. ne mutlu türküm diyene den ittirdim =) resmen bok gb bzm motto ya. bence öle. mahsun ibo izzet alişan özcan, benimle polemiğine girmeyin. Rewendor said: Hangi oyundaydı o çevreni sarıyolardı milyon tane adam tek kalmışın. mind controlle tek bi cümle hakkın var öyle kullanıyodun: - You are French! - WE SURRENDEEEEEEEEEER! (aynı anda bi milyon kişi) hitlere karşı hiç direnmedikleri için dönüo bu geyik. giydirio herkes fransızlara. spartian never surrender boys. dont forget Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 "smoke like a turk" derler fransızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 fransızları sevmem B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 @CthuLhu: ahanda alnım, buyur kardeşim benim! @Jose: Brown'ın isteği ile times yapmış olsa gerek ama gazeteden emin değilim. gerçi adamların halka açık bi oylama hadisesi var. Mesela olimpiyatlarda kim gösteri yapsın gibi konuları halka danışıyorlar galiba. ama bunun gibi abuse edilen bi tane daha olay var mı "jeremy clarkson for president!" gibi bişiydi sanırım. bi de bruce dickinson var dı.. ingiltere yaşıyan arkadaşların bilgileri ile oylamalara katıldık hep evet.. @sesu: en nefret ettiğim adamlar olma yolunda ilerleyenler açık ara farkla belçikalılardır. ukalalık konusunda 1000fransız ellerine su dökemez. insanı sebepli ırkçılığa yönlendiriyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ayağı pislikteyken hede hödö diyecek fransız sayısı baya azdır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar