Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya Kupası Eleme Grubu 1. Maçı: Ermenistan - Türkiye 6/9/08

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Evet,konu dışında siyasi kısmı için zaten bir başlık mevcut,o nedenle siyasi şeylerimizi ona yazalım lütfen.

Futbolsal olarak bakınca da Ermenistan ne be?ben futbol takımları olduğunu bile bilmiyordum =) Bir San Marino falan gibiler mi?Galler ya da.yoksa bi süre önceki Türkiye gibi ne zaman ne yapacaklarıbelli olmayan türden bir takım mı?Orta sahada aurello(bilmiyorum doğru yazılışını) ve hamit sakat.Emre B. ve Servet iyileşti.

Bence 0-3 falan bitecek.bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız esas böyle maçlardan korkmak lazım... Milli takımın da GS'yle ortak bir özelliği var. Zor maçlarda aslan kesilip puanını kapar, ama kolay maçlarda bi rahatlayıp çatır çutur puan kaybeder. Aslında genel Türk mantalitesi heralde bu. Aman öyle rahat çıkmayalım da sahaya...
Sosyal ağlarda paylaş

Yine onlar beraberlikdi bunda yenilirsek euro 2008de o kadar sükse yaptıktan sonra tam rezil oluruz.

Normalde rahat kazanabilceğimiz bir maç, 3-5 tane atabilceğimiz, heralde malta san marino falan bile ermenistandan daha güçlü bir kadroya sahiptir.

Maç sinir harbi şeklinde de geçebilir, ilk 10 dakkada da bir gol yerse bizimkiler şaşırmam yani, her zamanki ciddiyetsizlikleri, basite alışları, imşallah öyle birşey olmaz. Emre belözoğlundan da bir kırmızı kart bekliyorum.

Nihat ya da hamit falan da yok işler ters gitti mi maçı kurtaracak, inşallah herşey yolunda gider.

Edit: San Marino'yu san mario yazmışım ağlamak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

futbol sadece sahada oynanan bir spor olsa cok rahat kazanabiliriz de, isvicre macindaki gibi mac oncesinde binbir turlu taciz ve kotu muamele olacak, bu da performansi acik sekilde dusurecektir.

benim endisem bizim takimdaki bazi denyolarin karsilik verip turkiye'nin adini "ermenistanda da olay cikardilar"a cevirmeleri. yoksa bu maci kaybetsek de cok buyuk bir dert degil. zaten kronik olarak turnuvalara kotu baslama olayimiz var ve fatih terim donemindeki turnuvalarda ufak takimlara karsi hep zorlandik.. bence beraberlik yetecektir. ustune bir de onlar olay cikarir, bizimkiler karsilik vermezse super olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...