Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Evet,konu dışında siyasi kısmı için zaten bir başlık mevcut,o nedenle siyasi şeylerimizi ona yazalım lütfen. Futbolsal olarak bakınca da Ermenistan ne be?ben futbol takımları olduğunu bile bilmiyordum =) Bir San Marino falan gibiler mi?Galler ya da.yoksa bi süre önceki Türkiye gibi ne zaman ne yapacaklarıbelli olmayan türden bir takım mı?Orta sahada aurello(bilmiyorum doğru yazılışını) ve hamit sakat.Emre B. ve Servet iyileşti. Bence 0-3 falan bitecek.bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ermeni gol kırımı yapıcaz gol olup yağcaz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kadro bu randers ile ajax da birer adam var, gerisi tırto duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 umalımda yeni bir isviçre maçı olmasın kolay bir maç olmıyacak yenersekte farklı bir galibiyet olmaz son eleme grubunda fena değillerdi sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 18yaş altıydı galiba,o maçta 1-0'dan 2-1 yenildiğimiz ülkedir :) A Milli bu maçı çok rahat alır diye düşünüyorum ama, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ajaxtaki adamları da 3 senedir 9 maç mı ne oynamış, pf. anca böyle takımlara yeniliriz zaten, hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 tarihi fark atalım da akılları başınaa gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hangi kanalda olacak maç aradım aradım bulamadım :S hangi kanal verio ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 trt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Yanlız esas böyle maçlardan korkmak lazım... Milli takımın da GS'yle ortak bir özelliği var. Zor maçlarda aslan kesilip puanını kapar, ama kolay maçlarda bi rahatlayıp çatır çutur puan kaybeder. Aslında genel Türk mantalitesi heralde bu. Aman öyle rahat çıkmayalım da sahaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 böyle bişey olurda yenilirsek varya.. dünyaya rezil oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Llama said: böyle bişey olurda yenilirsek varya.. dünyaya rezil oluruz moldova ve malta berbarlikleri ile zaten rezil olmuştuk geçen elemede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 fark atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Yine onlar beraberlikdi bunda yenilirsek euro 2008de o kadar sükse yaptıktan sonra tam rezil oluruz. Normalde rahat kazanabilceğimiz bir maç, 3-5 tane atabilceğimiz, heralde malta san marino falan bile ermenistandan daha güçlü bir kadroya sahiptir. Maç sinir harbi şeklinde de geçebilir, ilk 10 dakkada da bir gol yerse bizimkiler şaşırmam yani, her zamanki ciddiyetsizlikleri, basite alışları, imşallah öyle birşey olmaz. Emre belözoğlundan da bir kırmızı kart bekliyorum. Nihat ya da hamit falan da yok işler ters gitti mi maçı kurtaracak, inşallah herşey yolunda gider. Edit: San Marino'yu san mario yazmışım ağlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 DarKRideR said: 18yaş altıydı galiba,o maçta 1-0'dan 2-1 yenildiğimiz ülkedir :) A Milli bu maçı çok rahat alır diye düşünüyorum ama, Fatih Terimli Türkiye hangi maçı rahat kazanmış ki bu maçı rahat kazanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kavga çıkar lan maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 kazanalım yeter yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ermeni soykırımı olur... o zaman ne desek yalan olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ah alpay olcaktı bu maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 5 tane atarız 3 ünü semih atar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bizim kadroyla başka ülke takımı olsa fatih terim peygamber olmuştu şimdi o ülkede bu başarılarla, ama gel gör ki rahatsız adam her zaman rahatsız, çünkü herkes bir teknik direktör, bir hakem, yeri geldiğinde bir profesör olabiliyor, en ordinaryüsünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 futbol sadece sahada oynanan bir spor olsa cok rahat kazanabiliriz de, isvicre macindaki gibi mac oncesinde binbir turlu taciz ve kotu muamele olacak, bu da performansi acik sekilde dusurecektir. benim endisem bizim takimdaki bazi denyolarin karsilik verip turkiye'nin adini "ermenistanda da olay cikardilar"a cevirmeleri. yoksa bu maci kaybetsek de cok buyuk bir dert degil. zaten kronik olarak turnuvalara kotu baslama olayimiz var ve fatih terim donemindeki turnuvalarda ufak takimlara karsi hep zorlandik.. bence beraberlik yetecektir. ustune bir de onlar olay cikarir, bizimkiler karsilik vermezse super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 2-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 S-H said: ah alpay olcaktı bu maçta 10 dakika duramazdı sahada. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 semih sokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar