hippy_tarkan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 son duruma göre masteis sallamayarak winlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 uykum geldi ben yatıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 SELAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Hayat , aldığın nefesin miktarı değil ,Nefesini kesen anların toplamıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 BEN CÜMLEDE YÜKLEM BİLE OLSA ÜÇ NOKTA KOYUYOYRUM ÇNKÜ ÇOK KARİZMATİK... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bLackcha0s said: Hayat , aldığın nefesin miktarı değil ,Nefesini kesen anların toplamıdır. Hayat, yediğin kazıkların toplamına verilen kısaltmadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Çok bilionuz ya hepiniz doktor olmuşsunuz. Gidip bi bilimsel verilere bakın insan vucudu için kaç saatlik uyku gerekli diye. Kafanıza göre yorum yapmışsınız. Dağdamı yaşıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 8 saatten aşağı uyumayın. 10 saatten fazla da uyumayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 HAI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar