karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Dikkat edin ATV Show Tv gibi kanallarda spikerler haberleri hep bağırarak okur. İzleyen insanı gererler. Bu bir strateji midir izleyici kanalı değiştirmesin diye nedir ? BBC de Cnn de böyle değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bağırır ve de altında bangır bangır müzik vardır. ikisi bir araya gelince sanki çok önemli birşey söyleyecekmiş o anda türkiyenin kaderi değişcekmiş atmosferi yaratıyorlar. Ana haber bülteni sıralamasında arkada kalanlar böyle yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ben en çok şu dandik radyo djlerinin müziğin sesini kısıp biraz konuşup tekrar yükseltmeleri gibi haberin reklamında arkadaki fonu kısıp haberi biraz anlatıp tekrar fon müziği dayamalarına gülüyorum. karışık oldu ama anlayan anlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 oha aket sana kanım ısındı. ben de çok kafa yoruyorum o konuda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Sen atv show demişsin de en babası Star. Uğur dündar haberi okurken dünya savaşı çıktı sanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 çok heyecanlı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 EVET SAYIN SEYİRCİLER İZMİRE YAĞMUR YAĞDI!! YANLIŞ DUYMADINIZ EVET YAĞDI!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bunların ataları Reha Muhtar dır.Hepsi ondan sonra böyle oldu. -eğer başkasıyla karıştırmıyosam- haber bülteninde bağıra bağıra birilerine atarlanmışlığı filan vardı Hatta o yetmez, seyirciye girişirdi bi de^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Reha muhtar ciddi bir fenomendi ve kendini izlettiriyordu, bunlarsa rezalete iki adım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bağırmıyolar ses tonları yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 o değilde mehmet ali birand haber sunarken kendinden yorum katmaya çalışıyo ya işte ozaman zıçıyo kelimeler diline dolanıyor zaten sevmem kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Habercilerin haberleri kendi yorumlarını yaparak vermeleri moda oldu zaten. Adam tarafsız habermi sunuyor yoksa haberinin yorumunumu anlatıyor belli değil. O yüzden cılkı çıktı , hangi kanalı açsan kusup çeviriyorsun. Hepsi kendine göre yorumlayıp manipüle etmeye çalışıyor seyirciyi. Bu aralar bi NTV yorumsuz yapmaya çalışıyor onun dışında pek bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 porsuk said: o değilde mehmet ali birand haber sunarken kendinden yorum katmaya çalışıyo ya işte ozaman zıçıyo kelimeler diline dolanıyor zaten sevmem kendisini o adam resmen arada tekliyo ya :D bide deyimleri falan kullanırken yanlış kullanıyo arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 öyle olması benim daha hoşuma gidiyo :D standart metin okur gibi okusa sıkıcı olur böyle daha iyi kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 reha muhtarın varlığı aziz nesin in türkiyenin 60% ı aptaldır yorumunun kanıtıdır bu memlekette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 en çok bağırdıkları durum da mgk toplantısı oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar