Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağıran haber spikerleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dikkat edin ATV Show Tv gibi kanallarda spikerler haberleri hep bağırarak okur. İzleyen insanı gererler. Bu bir strateji midir izleyici kanalı değiştirmesin diye nedir ? BBC de Cnn de böyle değil bu
Mesaj tarihi:
bağırır ve de altında bangır bangır müzik vardır. ikisi bir araya gelince sanki çok önemli birşey söyleyecekmiş o anda türkiyenin kaderi değişcekmiş atmosferi yaratıyorlar. Ana haber bülteni sıralamasında arkada kalanlar böyle yapar.
Mesaj tarihi:
Ben en çok şu dandik radyo djlerinin müziğin sesini kısıp biraz konuşup tekrar yükseltmeleri gibi haberin reklamında arkadaki fonu kısıp haberi biraz anlatıp tekrar fon müziği dayamalarına gülüyorum.

karışık oldu ama anlayan anlar :D
Mesaj tarihi:
Bunların ataları Reha Muhtar dır.Hepsi ondan sonra böyle oldu.

-eğer başkasıyla karıştırmıyosam- haber bülteninde bağıra bağıra birilerine atarlanmışlığı filan vardı
Hatta o yetmez, seyirciye girişirdi bi de^^
Mesaj tarihi:
Habercilerin haberleri kendi yorumlarını yaparak vermeleri moda oldu zaten. Adam tarafsız habermi sunuyor yoksa haberinin yorumunumu anlatıyor belli değil.

O yüzden cılkı çıktı , hangi kanalı açsan kusup çeviriyorsun. Hepsi kendine göre yorumlayıp manipüle etmeye çalışıyor seyirciyi.

Bu aralar bi NTV yorumsuz yapmaya çalışıyor onun dışında pek bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
porsuk said:
o değilde mehmet ali birand haber sunarken kendinden yorum katmaya çalışıyo ya
işte ozaman zıçıyo kelimeler diline dolanıyor
zaten sevmem kendisini

o adam resmen arada tekliyo ya :D

bide deyimleri falan kullanırken yanlış kullanıyo arada
  • Yeni Oluştur...