Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bobo çoştu bir kere

nocom

Öne çıkan mesajlar

Red said:
adamı satmaya calıstılar.satamadılar.2 gol attı yüce insan oldu

2 günsora gol kaçırdıgında go home bobo derler
,

Boboyu beşiktaş taraftarı satmaya çalıştı ya güzel bi noktaya değinmiş arkadaş, yuh be yönetimin yaptığı işi taraftara mı atıyosun anlamadım ki, taraftar en başından beri karşı çıktı Bobo nun satılmasına.

Ayrıca 2side kalite oyuncular bobo da semihte fakat alın 2sinin özelliklerini kıyaslayın kesinlikle bobo yetenek olarak çok çok daha ağır basar semihten.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben açıkçası bir beşiktaşlı olarak bobo geldiğinden beri o adamda abarttıkları kadar bi yetenek görmüyorum
tamam iyi bi forvet türkiye ligi için ama öle ilerde çok parlar vs falan sanmıyorum yani
faydalı oyuncu tabi ama bence forvette holosko oynamalı bu sistemde oynıcaksak
sağ kanada transfer yapmadık tabi gg artık
Sosyal ağlarda paylaş

günümüz futbolunda Bobo , semihten daha çok tercih edilicek bir forvet oyuncusudur. Bobo forvettir , Semih golcüdür. Bobo!yu fast striker veya target striker oynatabilirsin ama semihi fast striker oynatamazsın. Semih için Alex , Lincoln , Hagi , Delgado gibi adamlar lazım olur , fakat Bobo'ya semihe lazım olduğu kadar olmaz. Bob'yu çok sıkıştığında AMR , AML , AMC oynatabilirsin ve oynar fakat Semih oynayamaz. Seneye Bobo avrupa'ya gider , Semih gidemez...
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:
Antalyaspor maçında 1, Trişka maçında 2 gol atmış diye sayfa doldurma mantığıyla yapılan bir haber; bu mudur coşmak? Haftaya gol atamazsa da Bobo durdu diye mi konuşucağız?

Milli takıma seçilemedi yine, belki gazını kaybeder. Kaldı ki istenilen teklif gelseydi (7 milyon euro civarı) satılacaktı Bobo.
ne güzel yakalamışsın abi +1907 ama bişi var ki Delgado böle yüksek performansla oynarsa Bobo gol kralı olabilir bunu da göz ardı etmemek lazım ama Semih gibi yedek klubesinden gelip olamaz o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:
eldar said:
Antalyaspor maçında 1, Trişka maçında 2 gol atmış diye sayfa doldurma mantığıyla yapılan bir haber; bu mudur coşmak? Haftaya gol atamazsa da Bobo durdu diye mi konuşucağız?

Milli takıma seçilemedi yine, belki gazını kaybeder. Kaldı ki istenilen teklif gelseydi (7 milyon euro civarı) satılacaktı Bobo.
ne güzel yakalamışsın abi +1907 ama bişi var ki Delgado böle yüksek performansla oynarsa Bobo gol kralı olabilir bunu da göz ardı etmemek lazım ama Semih gibi yedek klubesinden gelip olamaz o ayrı.

yedek kulübesinden gelip coşan 3 adam bilirim :D birisi semih, diğer ikisi solksjaer ve ahmed hassan :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada espiriyi bir yana birakarak diyorum ki bence Semih su anki yolunda ilerlerse BENCE TSL nin en iyi forvet oyuncusu. Ne guiza, ne bobo ne de baskasi, Milli takimda da catir catir atyor, FB de de atiyor helal olsun herife.

Bobo nasil oyuncu mudur? Ben cok cok severim boboyu, keske fenerde oynasa, hep istemisimdir. Ileride daha da iyi olacaktir, ama an itibariyle bence Semih > all (TSL icin)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...