fizban Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 nocom said: beşiktaş yönetimi yada taraftarları yada hangi insan bobo için go home dedi ? saçmalamanın dibine vurdun.http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/07/sinan-engin-ve-bobo.html sinan engin ve bobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 fizban said: anelka o golleri atan blackchaos. ehue. :( dmii dmii iyice bulandı benim kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Sinan engin insan değil ki taraftar veya yönetici olsun. O sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bLackcha0s said: Sinan engin insan değil ki taraftar veya yönetici olsun. O sayılmaz. o sütten sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Red said: adamı satmaya calıstılar.satamadılar.2 gol attı yüce insan oldu 2 günsora gol kaçırdıgında go home bobo derler, Boboyu beşiktaş taraftarı satmaya çalıştı ya güzel bi noktaya değinmiş arkadaş, yuh be yönetimin yaptığı işi taraftara mı atıyosun anlamadım ki, taraftar en başından beri karşı çıktı Bobo nun satılmasına. Ayrıca 2side kalite oyuncular bobo da semihte fakat alın 2sinin özelliklerini kıyaslayın kesinlikle bobo yetenek olarak çok çok daha ağır basar semihten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 nerde satılıyor o terazi ki?kuyumcularda olan gibi bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyla alakalı yazıcaksan buyur yaz, böyle odun gibi esprileri çevrendekilere sakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 oha laf yedim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ya ben açıkçası bir beşiktaşlı olarak bobo geldiğinden beri o adamda abarttıkları kadar bi yetenek görmüyorum tamam iyi bi forvet türkiye ligi için ama öle ilerde çok parlar vs falan sanmıyorum yani faydalı oyuncu tabi ama bence forvette holosko oynamalı bu sistemde oynıcaksak sağ kanada transfer yapmadık tabi gg artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 günümüz futbolunda Bobo , semihten daha çok tercih edilicek bir forvet oyuncusudur. Bobo forvettir , Semih golcüdür. Bobo!yu fast striker veya target striker oynatabilirsin ama semihi fast striker oynatamazsın. Semih için Alex , Lincoln , Hagi , Delgado gibi adamlar lazım olur , fakat Bobo'ya semihe lazım olduğu kadar olmaz. Bob'yu çok sıkıştığında AMR , AML , AMC oynatabilirsin ve oynar fakat Semih oynayamaz. Seneye Bobo avrupa'ya gider , Semih gidemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 subzero tamam bobo iyi oyuncu da sen de tanrı yapmışsın Henry yapmışsın. Yok artık o kadar da değil yani :)Semih için de Alex gibi Lincoln gibi adam şart değil. 2 sağlam kanadın olsun iki kenarda yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 evet milli takımda yoktu mesela arkasında o tip bir oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Tamam ama ben daha verimli olmasından bahsetmiştim. Ben Beşiktaşlı olduğum için değil ama Bobo'yu Semihe tercih ederim ama Bobo Semih yanyana efsane olmaz mı bence mükemmel olur. Bobo - Semih forvet 2 lisi Yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bence yönetemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bence yönetir. hatta fb bjk karması dünya karması gibi bişe olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yok artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 eldar said: Antalyaspor maçında 1, Trişka maçında 2 gol atmış diye sayfa doldurma mantığıyla yapılan bir haber; bu mudur coşmak? Haftaya gol atamazsa da Bobo durdu diye mi konuşucağız? Milli takıma seçilemedi yine, belki gazını kaybeder. Kaldı ki istenilen teklif gelseydi (7 milyon euro civarı) satılacaktı Bobo.ne güzel yakalamışsın abi +1907 ama bişi var ki Delgado böle yüksek performansla oynarsa Bobo gol kralı olabilir bunu da göz ardı etmemek lazım ama Semih gibi yedek klubesinden gelip olamaz o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 LucifeL said: eldar said: Antalyaspor maçında 1, Trişka maçında 2 gol atmış diye sayfa doldurma mantığıyla yapılan bir haber; bu mudur coşmak? Haftaya gol atamazsa da Bobo durdu diye mi konuşucağız? Milli takıma seçilemedi yine, belki gazını kaybeder. Kaldı ki istenilen teklif gelseydi (7 milyon euro civarı) satılacaktı Bobo.ne güzel yakalamışsın abi +1907 ama bişi var ki Delgado böle yüksek performansla oynarsa Bobo gol kralı olabilir bunu da göz ardı etmemek lazım ama Semih gibi yedek klubesinden gelip olamaz o ayrı. yedek kulübesinden gelip coşan 3 adam bilirim :D birisi semih, diğer ikisi solksjaer ve ahmed hassan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ehueh konu gandalf vs. terminatör'ü aratmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Joe Cole vardı bi de.. Gerçi artık ilk 11 çıkıyo da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 iyidir bobo iyidiir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ne güzel ya. senelerce fenerli futbolcuları tartıştık başarılı olur mu? bu adamdan cacık olur mu vs diye demek ki gelişme var transferlerimizde biraz da başkalarının çenesi yorulsun bizim malımızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Serbest çağrışımFutbol bilgim bu kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 cd ya bunuda bilmiyor olsaydın napacaktın dimi ama dimi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bu arada espiriyi bir yana birakarak diyorum ki bence Semih su anki yolunda ilerlerse BENCE TSL nin en iyi forvet oyuncusu. Ne guiza, ne bobo ne de baskasi, Milli takimda da catir catir atyor, FB de de atiyor helal olsun herife. Bobo nasil oyuncu mudur? Ben cok cok severim boboyu, keske fenerde oynasa, hep istemisimdir. Ileride daha da iyi olacaktir, ama an itibariyle bence Semih > all (TSL icin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar