Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul - Anadolu yakası Dövüş sanatı için tavsiye isteği

SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Şimdi arkadaşlar ben ve himurakenshin arkadaşımız berbaer uzun bir dönem boyunca küçük yalıda kickbox kursuna gidiyor idik malum yaz geldi benim yaz okulum kenshinin işleri yüzünden bu iş sarktı. Şimdi yeniden başlayacağız ama hocamızı değiştirmek istiyoruz.

Şimdi mümkünse küçükyalı - bostancı taraflarında kaliteli bi yakın dövüş kursu arıyoruz. Tabii ki kick-box olursa çok iyi olur ama diğer tekliflere de açığız. Bildiğiniz tanıdığınız iyi yerler veya hocalar varsa, ve bu konuda bize yardım ederseniz sevinirim.

Şimdiden sağolun
Sosyal ağlarda paylaş

aikido yapın abi :)
65434576. ayak hareketinde 234234234 vucud hareketinden hangisni yapioduk derken beyin kası yaparsınız hem :)
bide görseli var aikido'nun, harbiden dövüş sanati yani...

bi de jet kun do var bruce lee abimizin geliştirdiği stil, adamın stiline hayran olduğum için onu da yapmayı düşünüom da doğru düzgün hoca bulunmaz heralde türkiyede.
Sosyal ağlarda paylaş

kickbox yapın wt yapın, jiu jitsu sonra da sizi istanbulda mma antrenmanlarına sokayım..

hayvan gibi canavar olanlarınız varsa ringlere de çıkartmaya çalışırız.. antrenmanlar pahalı bu arada. ama harbi dövüşücekseniz, bi bakıcam çıkıcam olmayacak ise bişiler yaparbiliyorlar. (ben değil. karar onlara ait)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...