SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Şimdi arkadaşlar ben ve himurakenshin arkadaşımız berbaer uzun bir dönem boyunca küçük yalıda kickbox kursuna gidiyor idik malum yaz geldi benim yaz okulum kenshinin işleri yüzünden bu iş sarktı. Şimdi yeniden başlayacağız ama hocamızı değiştirmek istiyoruz. Şimdi mümkünse küçükyalı - bostancı taraflarında kaliteli bi yakın dövüş kursu arıyoruz. Tabii ki kick-box olursa çok iyi olur ama diğer tekliflere de açığız. Bildiğiniz tanıdığınız iyi yerler veya hocalar varsa, ve bu konuda bize yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 http://www.kickboksturk.com/forum/showthread.php?tid=177&page=1 Şöyle bir link buldum işe yarar mı acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oba süper çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 idealtepe sani malaz parkının hemen yanında kick box eğitimi mükemmel aylık 100 milyon bu 100 milyon içinde body de var ayrıca git bi konuş derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 aylık 100 çok be fsd. istanbul için ucuzdur belki bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 içinde body olayıda var yalnız spor klubüne üyelik gibi ben izmirde salona 40 klübe 40 veriyodum toplam 80 oluyo ve farklı yerlerde olması zorluyodu geçen dönem ucuz bile diyebilirim istanbula göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 100 lira normal aslında 80 lira sadece spor salonları aidat alırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 istanbul için 100 gayet güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 wing tsun yapın. ebmas var kickboks gelip geçici bişi kalıcı 55inde bile rahatlıkla yorulmadan uygulayabileceğiniz birşey düşünüyorsanız wing tsun derim ben size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yapılan herhangi bir dövüş sporunun geçici olduğunu düşünmüyorum. WT ise bana göre sıkıcı bir spor sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 chaotic wingtsun fanboyu olduu için ultimate spor olarak görüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 aikido yapın abi :) 65434576. ayak hareketinde 234234234 vucud hareketinden hangisni yapioduk derken beyin kası yaparsınız hem :) bide görseli var aikido'nun, harbiden dövüş sanati yani... bi de jet kun do var bruce lee abimizin geliştirdiği stil, adamın stiline hayran olduğum için onu da yapmayı düşünüom da doğru düzgün hoca bulunmaz heralde türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kickbox yapın wt yapın, jiu jitsu sonra da sizi istanbulda mma antrenmanlarına sokayım.. hayvan gibi canavar olanlarınız varsa ringlere de çıkartmaya çalışırız.. antrenmanlar pahalı bu arada. ama harbi dövüşücekseniz, bi bakıcam çıkıcam olmayacak ise bişiler yaparbiliyorlar. (ben değil. karar onlara ait) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 mma nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 mixed martial arts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ya bu mma olayı hosuma gidiyor. Kajukenbo izledim biraz discoveryde fight quest isimli programda acayip beğendim bu yıl WT yapmayı planlıyorum inş. o da bu kadar sağlamdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 mixed derken neleri karıştırmışlar içine? bide öyle multiclass gitmek kolay değildir kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 vahşi misiniz lan siz. Sokakta kavga eden tinercilerden ne farkınız var.Serseri misiniz? Tinerci kafa göz giriyor. Sen beli kıvırıp tekme atınca dövüş sanatı oluyor. VAHŞİLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 senko said: mixed derken neleri karıştırmışlar içine? bide öyle multiclass gitmek kolay değildir kanımca abi buna bakın http://en.wikipedia.org/wiki/Mixed_martial_arts ama ufc izleyin internetten indirip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 eheh biz mma olayına adam dövmek için ilgi duymuyoruzki zaten amaç bu olsa yıllarca çalışmaya ne gerek var al eline odunu saldır :D Gerçi bu mma hakikaten vahşi ya Wt daha insancıl :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kuzen 3aydır mma'ye girdi. önceden wt falan vardı zaten. shockdoctor dişlikler, ufc eldivenler falan gidip kapışıp geliyor bigzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Nerede yapıyor mma istanbulda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 bu mma'nın arts kısmı kalmamış yalnız :) kafa göz kırıo adamlar harbiden şu cage fightlarda yapılan olay heralde. spor - vahşet arası bu mma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 İstanbul'da nerede varmış mma kursu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arjantin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 kursa ne gerek var,bildiğin tekme-tokat,üstüne yere yatırıp dirsek-bilek kitleme olayını öğrenirsen al sana ufc,mma... youtube da izle bikaç ufc maçını, özellikel tito ortiz,chuck liddell,randy couter izle, al sana ufc,dediklerimden farkı yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar