bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 İlkokul da Bilgi yarışmasında İstanbul 14. İlçe 3. olmuştum. Herkes beni Anadolu Lisesi ni kesin kazanır gözüyle bakıyordu olmadı :) Futbol da Beşiktaş minik takıma seçildim. Zeytinburnuspor miniklerde İstanbul şampiyonu olduk. İstanbulspor ile Türkiye 3. olduk. Beşiktaş yıldızlara seçildim. İstanbul sampiyonu ve Türkiye şampiyonu olduk. Gözden düştüm Amatör küme takımında küme düştük :) Sonra şampiyon olduk sonrada bıraktım Ortaokulda İstanbul 2. olduk plaket aldım ve madalya. o kadar başka bişeyim yok Keşki futbol oynamak dışında bişeyler yapabilseydim ama olmadı ÖSS yi bile kazanamadım :([signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 said: narin, 07 Nisan 2004 17:22 tarihinde demiş ki: 1 Haftada Güvender ÖSS Geometri soru bankasını bitirdim.. narin çözmediğin yayın kaldımı yau? güvender, zafer, tümay , birey. . maşşalah nazar değmesin ;) ben geçen sene toplasan anca çözmüşümdür o kadar. sırada mef yada fem fln var herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Millet kaptırmış gitmiş bizden sonra... Bizimkiler testlere yamulurken ben Mortal Kombat 4 de havada üçlü kombo yapıyordum Liu ve Noob da %32 Raiden da %37 koyuyordu ... Bu da başarı sayılırsa. Tabi daha az puan aldım ama onlardan daha mutluyum. Hepsine üni nasıl diye sorduğumda el hareketlerine kadar aynı cevapları alıyorum. :) Bir bezmeyen adam görmedim bizim okuldan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 [b]Spor musabakalarından ve her turlu müzik aletinden nefret ederim.Arkadaşlarla oturup sabaha kadar muhabbet etmenin zewkini hiç bişeye deişmem! Başarılara gelince (eheh): Baldur's Gate 5 defa, Baldur' Gate:Shadows of Amn ve Throne of Baal 4 defa, Fallout 6 defa, Fallout2 sayısız kez, IcewindDale ve Expansionını 3 defa IcewindDale2 3 defa, Planesacape:Torment 2 defa, Might&Magic 6,7,8 defalarca, Elderscrolls:Daggerfall 1 defa(kara leke, bi defa daha oynamam lazım) Elderscrolls:Morrowind 2 defa, Arcanum 4 defa, Darksun 3 defa, NeverWinterNights 3 defa, Knights Of The Old Republic 6 defa, PoolOfRadiance 1 defa(nie oynadıysam?), Temple Of Elemantal Evil 2 defa, OYNAYIP BİTİRMİŞLİİM VARDIR!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 said: Albatros, 08 Nisan 2004 12:19 tarihinde demiş ki: Spor musabakalarından ve her turlu müzik aletinden nefret ederim.Arkadaşlarla oturup sabaha kadar muhabbet etmenin zewkini hiç bişeye deişmem! Başarılara gelince (eheh): Baldur's Gate 5 defa, Baldur' Gate:Shadows of Amn ve Throne of Baal 4 defa, Fallout 6 defa, Fallout2 sayısız kez, IcewindDale ve Expansionını 3 defa IcewindDale2 3 defa, Planesacape:Torment 2 defa, Might&Magic 6,7,8 defalarca, Elderscrolls:Daggerfall 1 defa(kara leke, bi defa daha oynamam lazım) Elderscrolls:Morrowind 2 defa, Arcanum 4 defa, Darksun 3 defa, NeverWinterNights 3 defa, Knights Of The Old Republic 6 defa, PoolOfRadiance 1 defa(nie oynadıysam?), Temple Of Elemantal Evil 2 defa, OYNAYIP BİTİRMİŞLİİM VARDIR!!!!!! işte buna başarı derim (bir üsttekini quote yapmıyoduk di mi. tüh.)[signature][hline] [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 08 Nisan 2004 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ne başarmadım ki onu sorsaydın.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 08 Nisan 2004 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 yok...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Bi öss yi kazansam benimde bi başarım olcak ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Valla herşeyden önce gerçekten çok iyi dostlar ve ortam seçmeyi başardım. Hayatım boyunca sırtımı verebileceğim ve kendi canımı düşünmeden teslim edebileceğim dostlar (ki bu benim en büyük başarılarımdan biri herhalde) Eğitim konusuna gelirsek zamanında alanında 1. (ve benim için hala öyle eğitim kalitesi olarak) lise olan IEL (Istanbul -Erkek- Lisesi)ni kazanıp 8 sene kafayı aşırı sıyırmadan mezun oldum. ÖSS'de ilk denemede ilk hedefim olan ODTÜ Mak. Müh. kazandım. Kendimi istediğim birçok konuda geliştirip bilgi ve yeteneklerimi arttırma konusunda sanırım başarılı oldum genelde (ki olamadığım çok sayıda alan da var o ayrı.) Hayatım boyunca istediğim hemen hemen her şeyi bir şekilde elde edebildim (tabii ailemin ve şansımın çok büyük yardımıyla.) Ama kişiliğimin en kötü yanları olduğunu düşündüğüm aşırı kötümserlik, takıntılar ve üşengeçlikten kurtulmayı bir türlü başaramadım ;) Bunlar sanırım en çok göze batanlar, ama bir de başaramadıklarımı sorun sayfalarca yazayım :)[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 JAva,C++,PhP,HTML biliyom web design programcılık yapabiliyorum ayrıca Freehand Dreamweaver fLAsh fln neyin kullanabiliyorum...Ablamin(veteriner) yanında 9 ay kadar aistanlık yaptıım icin hayvan hastalıkları ve tedavileri ameliyatları hakkında bilgim var..Super icerim super sarhos olurum :) Film anime ve muzik arsivi yaptim 3 kopegim var vs vs vs vs... yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim...[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 hertür alışveriş merkezi güvenlik görevlisini kendime gıcık etmeyi başarıyorum nasıl oluyorsa. [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 01:49 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 0 0 0 0 0 0 0 0 hep 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 davul cs - uo psikoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ne hoş. ilkokulda ufacıkken 39 derece ateş ve halusinasyonlarla girdiğim sınavda 100 soruda 6 yanlış bir boş yaptım üsküdar amerikana girdim. üsküdar amerikanı sonuncu bitirdim pek muzurluk yaptım pek eğlendim. Çalışmak gelmedi içimden sabancıya attım kapağı. bi kere tatil köyünde 16 yaşındayken koca koca adamları eleyip tavlada şampiyon olmuştum. Akşam şov öncesi sahneye çağırıp ödül vermişlerdi öbür gün gidiyodum başkasına bağışladım. basket oynadım 7 sene. en güzel maçım taçsporu yendiğimiz maçtı 33 dakika sahada kalmıştım güzeldi. ilkokulda milliyetin bilgi yarışmasına o gün okula giderken hırka giymedim diye katılamamıştım katılsaydım tozunu atardım heralde. kısmet. dinden soğudum. pokerde 15 kişilik turnuvalarda 1.lik ve 3.lüğüm var. pek güzel batak oynamışlığım var hep. önyargılı olmayı öğrendim. çok insanı kıl ettim çok insanın sevgisini kazandım. benim sevmediğime kendimi sevdirmedim, yersiz yere beni sevmeyenlere eziyet ettim. bikaç tane tatil köyü skecinde rol aldım güzeldi. ilkokulda çok hızlı okudum sınıfta çok yarışma kazandım. bi de çok pis ingilizce konuşurum yazarım. her gördüğüm hatayı da cort diye söyler düzeltirim. evet güzel bişey değil. fena değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 math 101den gectim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 daha 1 . sınıfta öğretmene fermuarının açık olduğunu tüm sınıf önünde bangır bangır bağırarak söyleyerek sınıfımın ilk dayağını ben yedim .. 2. sınıfta okula 1 hafta boyunca oyuncaklarımı götürüp kaybettim. 6. sınıfta ingilizce bilgi yarışması sınıflar arası 1. liğim var. 7. sınıfta il genelinde basketbol musabakalarında turnuvada 2. olduk. 8. sınıfta il genelinde basketbol musabakalarında turnuvada şampiyon olup il dışına gittim. hazırlıkta okulumda 1. olarak 3 taktir belgesinden birisini hakettim. hazırlıkta gösterdiğim başarıdan dolayı yunanistan'a gidecek 5 öğrenci arasından 1. olarak gittim. lise 1 ve 2 de break dance la uğraşıyorum henüz bir başarı yok :) ha birde 2 hafta önce sudoku turnuvasında 1. oldum. [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 06:36 tarihinde, by_hacker_warwas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 5 senede 7. defa aynı bileğimi burkarak 3 gündür yattığım yerden erasmus kızlarına kendime baktırmayı başardım, rekora koşuyorum 1 hafta limit var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Ben ayar yedim bol bol. Çok güzel ayar yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 ilkokulu deli dolu ya$adım ark. cevrem sayesinde. ilkokul 4 te ba$layıp 8. sınıfa kadar süren lisanslı futbolculuk dönemim oldu türk telekom minik takımında.kalecilik dı$ında her mevkide denediler.forvet ile ba$latıp,sağ acık,forvet arkası derken sağ bekte karar kıldılar. okul takımı ile 8. sınıfta ilçede 3. olmu$tuk. ortaokulda ark.larla cs ye sarmaktan dersanedeki güzel ortamın ve bir kızın yüzünden lgs ye hiç çalı$madım,kazanamadım.ho$ dersanede 1. sınıfta ve 2. sınıf arasında asansör bile olmu$tum.kazanamamak degilde o kızın son gün tel.ni almamak koydu bana 3 ay.dersanedeki cogu tanıdık, kızla beni cıkıyor sanıyormu$ hatta.son gün öğrenmi$tim,neyse. dandik bir anadolu lisesi mi yoksa bal fransızca bölümü mü derken,kendimi süper lise de buldum. hazırlıkta,bir önceki sene dersaneden aldıgım zevki kat kat artırdım.lafta sınıf ba$kanı olup,haftada minimum 6-7 dersten atılmayı ba$ardım.hocanın biri board marker(tahta kalemi) atmı$tı kafama derste.tutturamamı$tı ezik kadın. hzrlık ve lise 1 de derslerden cok biz kızla ilgilendim.en sonunda cıkmı$tık ama uzun sürmemi$ti.olsun bu da ba$arı di mi?1.5 yılın sonunda istedigini almak hehe. lise 2 de hayatımın a$kı herhalde bu dediğim bir kızla gecti.gerci lise sonda da vardı da öss sagolsun pek yürütemedim,ho$ hala aklımda. lise sonda dersanede herhalde bir daha denk gelemicegim bir ortama denk geldim.ilk sınavda 300 kusuruncu olup (425 kı$ı vardı ztn) 2. sınavda 81. olup,17. sınıftan 4. sınıfa cıkmı$tım.zira feci gazla calı$mı$tım hehe.cevrem hep anadolu,fen lisesinden insanlarla doluydu.insan biraz du$ununce,bende cok rahat yaparmı$ım herhalde calı$saydım lgs de diyor.zira öss de hep o hırsla calı$mı$tım. tıp hayalleri ile ba$layan,sonra endüstri müh ne kadar dü$en hedeflerle öss senesi gecti.tercihlerde dandik bir üni de endüs müh mü yoksa izmir de kalıp iyi bir üni mi derken kendimi 9 eylül üni mak müh de buldum.hatta pi$man olup 2008 de yeniden öss ye girme kararı aldım.(çoğu insan salak diyor) insan $öyle bir bakınca gecmi$e vay be diyor.gerci çoğuna ba$arı bile denemez belki. [ Mesaj 18 March 2007, Sunday - 07:13 tarihinde, Pyro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 yedim, ictim ve bunlarin ozetini kanalizasyon sistemine bagisladim, bol miktarda da yattim gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Hobiler: Sinema, Gitar, Yazmak Şu ana kadar babayı aldığımı söyleyebilirim ama ileride inşallah başarılarım da olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 anadolu lisesi sinavinda ilk 400 e girdim ama sonucta malatya anadolu lisesine gittim zuhaha :) malatya malatya bulunmaz esin ama okulumun kisaltmasi superdi MAL (uzerimizde MAL yazisiyla az dolasmadik :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Çok güzel vakit öldürmüşüm. Hala da devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bilkent bilgisayar mühendisliğini kazandım.iyi bok yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 hatırlamasamda birşeyler yapmışlığım vardır herhalde .. dimi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar