Madcat Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 lafı fenere getirin kediler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ben şu son zamanlarda ki futbol anlayışından hoşnut değilim.Bildirin bunu akıllı olsunlar. Ne lan bu ver parayı onu al bunu al. İngiltere de Fulhan Man Unt Liverpool Blackburn Man City hepsi satıldı.Yabancı başkanlar. Abromoviç in 12 klupte payı var. Böyle futbol mu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Totenham II olmasınlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Bir İngiliz klübünü önce bir Taylandlı alıyor sonra Arap'a satıyor. Hayırlara vesile olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Khelben said: theCio said: C.Ronaldoya 180 milyon euro mu ne teklıf edılıcek ocakta diye birşey vardı.. Adam 30 yaşında.. gelicekten mi geldin usta? @nil : united yıkılır dandik takım merak etme biz bu sene sallıcaz old trafford u ( pool ) :P o 30 yaş man city'i satın alan için söyledim o herif 30 yaşında :( yazı yazarken telefonla konusunca boyle oluyo demek orda devamını getırmeyı unutmusum cumlenın sdf.. telefonu kapayıncada space le yenı cumleye gırmısım :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Takhsin amca da çok hevesliydi ayrıca, patladı sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bir de şu var, ben mesela Abrahamovic'in ya da bir Rus petrolcünün gelip Galatasaray'ı satın almasını istemem. Ha, Aziz Yıldırım gibi sırf başkan olur ama paraları akıtır o tamam. Ama direk satın alıp sahip olmasını istemem. İsterse Ronaldo-Lampard-Nesta-Robben-Podolski falan gelsin ama hani adam satın almış yahu sonuçta kulübü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 tırt abi yapamazlar bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 futbolun güzelliği içinde olan şeyler değil bunlar hiç hoşuma gitmiyo bu tarz şeyler hazır parayla gel tüm yıldızları topla o parayla al 2 tane yıldız bi tane lider ruhlu bi futbolcu adam gibi bi teknik direktör sonra git CL falan kazan para kazan taşıma suyla değirmen dönmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Yıllarca emek veren, bileğinin hakkıyla zenginleşip başarı kazanan takımlara haksızlık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 heh işte bende onu demeye getirdim lafı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Düşün Manchester'ın yıllar önce dünyanın en yetenekli gençlerinden oluşan kadrosu düştü ve öldü. Ki o kadroyu emekle kurmuşlardı. Busby bebeleri.. Rakibine bi başkan gelsin dünyanın en iyilerini petrol parasıyla alsın. Ayıp lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 olsun bunlarda da bişi olmaz chelsea gibi şampiyon bile olamazlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Rewendor said: Bir de şu var, ben mesela Abrahamovic'in ya da bir Rus petrolcünün gelip Galatasaray'ı satın almasını istemem. Ha, Aziz Yıldırım gibi sırf başkan olur ama paraları akıtır o tamam. Ama direk satın alıp sahip olmasını istemem. İsterse Ronaldo-Lampard-Nesta-Robben-Podolski falan gelsin ama hani adam satın almış yahu sonuçta kulübü... Rew fark o klupler hiçbir zaman dernek olmadılar. Bu satılan takımların zaten eskidende sahibi vardı. :) eee taraftar içinde sahip adı x-y-z fark etmiyor. Eskiden bizimkiler gibi dernek olup üyelere aitde üyeler haklarını satmıyor .:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 aam kafaya koysun c.city i şampiyonda yapar şampiyonlar ligi şampiyonuda adamınbiri said: olsun bunlarda da bişi olmaz chelsea gibi şampiyon bile olamazlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Szasstam said: Rew fark o klupler hiçbir zaman dernek olmadılar. Bu satılan takımların zaten eskidende sahibi vardı. :) eee taraftar içinde sahip adı x-y-z fark etmiyor. Eskiden bizimkiler gibi dernek olup üyelere aitde üyeler haklarını satmıyor .:) İşte o olabilir bak. Man City'nin sahibi var mıdır nedir orasını bilmiyorum. Birkaç sene öncesine kadar ManU'nun yoktu, hatta taraftarlarının bir kısmı satılmasına çok kızıp da "United of Manchester" mı ne bi takım kurmuşlardı bölgesel ligde kendilerine özel diye bişiler okumuştum. Ama tek tek hangi kulübün vardır hangisinin yoktur orasını bilemicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Tırt. Robinho kariyeri boyunca real madride ilk geldiği dönemdeki gibi wannabe ronaldinhodan öteye gidemeyecek bir adam, yıllardır bunun aksine de birşey göstermedi. Jo'yla da yılın kazığını yediler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Teknik direktör kim Cityde ben bilmiyorum önemli bir isim olması lazım başarı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Yani arkadaşlar arabın parasının derdi dünyayı gerdi olayı bu resmen herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 3 sene sonra manchester city şampiyonlar ligini alacakmış. hahahaha ben buna gülerim. önümüzdeki 3 sene içinde manchester city avrupa kupalarından herhangi birine katılma hakkı kazanamaz, abudubu grubu kulübü satar, kulüp iflas eşiğine gelir, robinho nun kariyeri bitme noktasına gelir, türk takımlarına bonservissiz gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 gogogogo fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 fizban said: 3 sene sonra manchester city şampiyonlar ligini alacakmış. hahahaha ben buna gülerim. önümüzdeki 3 sene içinde manchester city avrupa kupalarından herhangi birine katılma hakkı kazanamaz, abudubu grubu kulübü satar, kulüp iflas eşiğine gelir, robinho nun kariyeri bitme noktasına gelir, türk takımlarına bonservissiz gelir.Ortaya iddia bile atarım 3 sene içersinde city of manchester şampiyonlar liginde en az çeyrek görür hayır çelski yapınca oldu da city yapınca niye olmuyor utd ye sonunda göstericez THIS IS OUR CITY !! :D Not:Şaka bi yana küçüklüğümden beri utd severlerden biriyimdir ama city ezilen takım olunca insan ayrı bi sempati kuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 neye dayanarak yazıyosunuz şu yorumları çok merak ediyorum kehanet falanmı hehe gayette kaliteli bi kadro kurdular, gelecek sezonda genişleteceklerdir para bok nasolsa başarı yakalayabilirler gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 önünüzde chelsi örneği varken desteksiz yorumlar yapmayın adam abramoviçin 10 katı zengin kurcak o tarz bi takım yükselcek ha kupa kazanır mı avrupa'da bilinmez ama adını sık duycağımız kesin c.ronaldoyu almasa bile iyi transferler yapacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Man City ilk hamlesini Buffon olarak belirlemiş 70 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyormuş diye bişiler okudum bugün... Yok artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar