Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manchester City'nin Yükselişi

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Khelben said:
theCio said:

C.Ronaldoya 180 milyon euro mu ne teklıf edılıcek ocakta diye birşey vardı.. Adam 30 yaşında..

gelicekten mi geldin usta?

@nil : united yıkılır dandik takım merak etme biz bu sene sallıcaz old trafford u ( pool ) :P

o 30 yaş man city'i satın alan için söyledim o herif 30 yaşında :(

yazı yazarken telefonla konusunca boyle oluyo demek orda devamını getırmeyı unutmusum cumlenın sdf.. telefonu kapayıncada space le yenı cumleye gırmısım :D:D
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de şu var, ben mesela Abrahamovic'in ya da bir Rus petrolcünün gelip Galatasaray'ı satın almasını istemem. Ha, Aziz Yıldırım gibi sırf başkan olur ama paraları akıtır o tamam. Ama direk satın alıp sahip olmasını istemem. İsterse Ronaldo-Lampard-Nesta-Robben-Podolski falan gelsin ama hani adam satın almış yahu sonuçta kulübü...
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Bir de şu var, ben mesela Abrahamovic'in ya da bir Rus petrolcünün gelip Galatasaray'ı satın almasını istemem. Ha, Aziz Yıldırım gibi sırf başkan olur ama paraları akıtır o tamam. Ama direk satın alıp sahip olmasını istemem. İsterse Ronaldo-Lampard-Nesta-Robben-Podolski falan gelsin ama hani adam satın almış yahu sonuçta kulübü...

Rew fark o klupler hiçbir zaman dernek olmadılar. Bu satılan takımların zaten eskidende sahibi vardı. :)
eee taraftar içinde sahip adı x-y-z fark etmiyor. Eskiden bizimkiler gibi dernek olup üyelere aitde üyeler haklarını satmıyor .:)
Sosyal ağlarda paylaş

Szasstam said:
Rew fark o klupler hiçbir zaman dernek olmadılar. Bu satılan takımların zaten eskidende sahibi vardı. :)
eee taraftar içinde sahip adı x-y-z fark etmiyor. Eskiden bizimkiler gibi dernek olup üyelere aitde üyeler haklarını satmıyor .:)

İşte o olabilir bak. Man City'nin sahibi var mıdır nedir orasını bilmiyorum.

Birkaç sene öncesine kadar ManU'nun yoktu, hatta taraftarlarının bir kısmı satılmasına çok kızıp da "United of Manchester" mı ne bi takım kurmuşlardı bölgesel ligde kendilerine özel diye bişiler okumuştum. Ama tek tek hangi kulübün vardır hangisinin yoktur orasını bilemicem :)
Sosyal ağlarda paylaş

3 sene sonra manchester city şampiyonlar ligini alacakmış. hahahaha ben buna gülerim. önümüzdeki 3 sene içinde manchester city avrupa kupalarından herhangi birine katılma hakkı kazanamaz, abudubu grubu kulübü satar, kulüp iflas eşiğine gelir, robinho nun kariyeri bitme noktasına gelir, türk takımlarına bonservissiz gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:
3 sene sonra manchester city şampiyonlar ligini alacakmış. hahahaha ben buna gülerim. önümüzdeki 3 sene içinde manchester city avrupa kupalarından herhangi birine katılma hakkı kazanamaz, abudubu grubu kulübü satar, kulüp iflas eşiğine gelir, robinho nun kariyeri bitme noktasına gelir, türk takımlarına bonservissiz gelir.
Ortaya iddia bile atarım 3 sene içersinde city of manchester şampiyonlar liginde en az çeyrek görür hayır çelski yapınca oldu da city yapınca niye olmuyor utd ye sonunda göstericez THIS IS OUR CITY !! :D

Not:Şaka bi yana küçüklüğümden beri utd severlerden biriyimdir ama city ezilen takım olunca insan ayrı bi sempati kuruyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...