Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Evet arkadaşlar fark ettim yazaym dedim Örnek : :) şimdi bu emotionun üstünü mavi ile geçiyoruz ve bakın ne oluyo aslında paticik .com burda bize okurken yazıların üstünden geçen arkadaşlara mutsuzluğu empoze etmeye çalışıyo ehehue :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bişey olmuyo yeşil-mavi arası bi gülen yüz. Çok mutsuz edici lan :(
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 pcdenmiş yaw demekki ama eve gidince tekrar deniycem kararlıyım :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Firefox mutsuzluğa da çareymiş. Gayet gülmeye devam ediyor valla :)
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Atoyo said: üzülüyor la haha.Biliyordum bunu demekki yaşıyanlarda varmış aramızda :)
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ie ile deniyince oluyor pixelleştiği için görüntü aptal bi ifadeye bürünüyor
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 evet ya sen dedikten sonra hatırladım. vardı böyle abzürt şeyler. hatta resimler falan vardı alıodun ie de başka bi resim beliriyordu hebehebe anaaaağ doru lan bu olay ananem kadar eski
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ekmek said: Benm yanımda ağlamaz ki ^.^ aaa sevgi seli m/ ^_^ m/
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ┏┫ | |┣┓ ┏┓ ┗┫━━ ┃ ━━┣┛ ┣┫ ┃ ━━━━━ ┃ ┏┳┫┣┳┓ ┗━━┳━┳━━┛ ┃ ┃ ━━━━┃ ┃ ┗━┳┳━┛ ━━━━┃ ┗━━━━━━━┛┃
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 o diil de emoticon diil miydi onlar hı
Öne çıkan mesajlar