fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 saçıma pasta yaptırayım? hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aquila said: jamaikalilar disinda rasta yaptirmak yasaklanmali. artı hüseyin bolt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 jamaikali zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 o zaman artı 9.69 ondan dedim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 kel/kısa saçlı kızlardan sonra bi de rastalılar çıktı. üf mide bırakmadınız adamda yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Zamane gençliği en boş işlerin peşinde. Biz gençken sevdiğimiz bayanın camının önünden geçicez diye takım elbise giyerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Metakuso said: kel/kısa saçlı kızlardan sonra bi de rastalılar çıktı. üf mide bırakmadınız adamda yemin ediyorum. ne guzel soyledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sonra birlikte sandalla nehirde gezerdik, ey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dont worry be happy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Sandalda gondolda gezerdik biz tey tey =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Metakuso said: kel/kısa saçlı kızlardan sonra bi de rastalılar çıktı. üf mide bırakmadınız adamda yemin ediyorum. abi dikkati başka yöne çekme istiyorlar işte anla. yüz olmadı saça baksınlar mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Anelor said: ya ben ve kiz arkadasimda istiyoruz rasta ama bu iste kafan kokuyo laaa efsaneleri dogru mudur pis bisey midir falan bilgisi olan var mi acaba yaptiran tecrubesi olan falan anlatsin bari konusu acilmissa zorluklari nedir ne degildir koku olayı falan tamamiyle yalan. sen saçını yıkamazsan kokar tabiki. yalnızca ilk yaptırdığın 1 haftalık süreçte balmumundan ötürü bir koku olabilir, o da 1 hafta sonra geçecektir. ayrıca burda atıp tutan arkadaşlar cühela yorumlar yapmayın bence. hem rasta sevenlere ayıp oluyor hem de bildiğiniz yok en ufak bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abi erkeksin sen niye rörörörö çıkıon ki? kızlar da leş oluyor bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yok görünce ağlayıp neden diye isyan edeceğiniz kızlar tanıyorum da ondan konuşuyorum. tartışma yaratma amaçlı söylemedim. bilgilendirme amaçlı söyledim. çıkışmayın şimdi gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 foto or didnt happen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 istiklal'de eternal tattoo diye bir yer. bir arkadaş gitmişti baya memnun kaldı. 400-500 milyon gibi bir para vermişti. web siteleri de var, ufak bir araştırma sonucu bulurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 http://www.rastaci.blogspot.com/ blogmuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 http://bp2.blogger.com/_RuGtVrzLCKE/SEAwxo3-yqI/AAAAAAAAAJY/CeCC-AlWENM/S660/fot+shop.jpg rastanın yapıldığı anda fotoğrafını çekip bu kötü demek de iyiymiş. nişantaşı - bebek rasta shop'a hoşgeldiniz sitesi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 O saç tutamından banyoda bi yerde görsek kusarak uzaklaşırız sanırım. Otobüste önümde bu saç tutamlarıyla biri otursa, ordan da kusmadan ama öğürerek uzaklaşabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 insanlara kendini beğendirmek için böyle extra çaba sarfetmekde müthiş bişi tabi. bırak beğenen beğensin niye kasıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 isvecli kiz arkadasimin sacinin sadece uclari rastaydi, topluyordu baya guzel oluyordu. oneririm oyle bisey, full rastadan daha guzel oluyo bence kizlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 resmi varsa ve koyabilirsen süper olur merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Erkek arkadaşı olan kız arkadaşının mı ilke djfsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Ahahsdfsf ilkeeee, sen yok musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ahauahau ama ilke nin dediği doğru çok güzel oluyor benimde isveçli olmasa da bi arkadaşım vardı o da öyle yapıodu.Çok güzel gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar