Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Transferin son gününde Galatasaray genç bir futbolcuyu renklerine bağladı. Galatasaray Futbol A.Ş., Bursaspor Kulübü oyuncusu Serkan Kurtuluş ile 5 yıllık bir sözleşme imzalamıştır. Galatasaray.Org Öte yandan; Barış ilk yarıyı kapattı Sakatlıklarla boğuşan Galatasaray'a bir kötü haber de Barış Özbek'ten geldi. Kayserispor maçında sakatlanan genç futbolcunun ayak tarak kemiğinde kırık tespit edildiği ve sezonun ilk yarısını kapattığı öğrenildi. Galatasaray'ın Kayserispor ile oynadığı maçta sakatalanan Barış Özbek'in İstanbul'da çekilen röntgeninde sağ ayak tarak kemiğinde kırık tespit edildi. Genç futbolcunun Almanya'ya giderek ameliyat olacağı belirtilirken, ameliyatının ardından tedavisinin en az 3 ay sürmesi bekleniyor. Uğur Uçar'dan sonra sağ bekte görev yapabilen Emre Güngör, Sabri ve Barış'ın sakatlıkları teknik direktör Skibbe'yi sıkıntıya soktu. Son iki karşılaşmada sağ bekte görev yapan Linderoth'un bu görevine önümüzdeki maçlarda da devam etmesi bekleniyor. NTVSpor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 nasıl bir oyuncu bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Resmi sitede çıktı. 5 yıllık sözleşme imzalanmış. 2 sene önce Bursa kombinem vardı, bu 16 yaşındaydı o zaman ve pek oynamıyordu. geçen sene pek takip etmedim bursayı, bilmiyorum ne yaptı geçen sene ama çok potansiyelli olduğu söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 serdar kurtuluş diye okudum, bjk yönetimine küfretmeye girmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Serdar Kurtuluşun kardeşiymiş 1990 doğumlu çok genç daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 evet serdarın kardeşi. yetenekli olduğunu duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Klübede başarılar dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman2578 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bende duymuştum bu oyuncuyu serdardan çok daha iyi diyorlardı hatta sene başında beşiktaş alacak diyorlardı,hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 serdar kurtuluş her fırsatta kardeşim benden daha yeteneklidir diyip duruyor reklam amaçlı da söylüyor olabilir ama çok efendi adamdır serdar, eminim ki kardeşi de galatasaray'a yakışacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bu adam FM'de deli adam oluyodu, Serdar'dan da iyiydi. Umarım sağ bek sorununu çözer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hemen oynaticaklarini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hayırlı olsun. sag bek ihtiyacımız var hakkaten. sabri ve ugur'un yoklugunda bu oynasın iste lig maclarında. linderoth'dan bek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Barış ta sakatlandıktan sora o mevki alternatifsiz kalmıştı , iyi oldu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ah Sabri bi sezonu kapatsa var ya, şampiyonuz! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 galatasaray.org said: "Galatasaray Futbol A.Ş., Bursaspor Kulübü oyuncusu Serkan Kurtuluş ile 5 yıllık bir sözleşme imzalamıştır. Oyuncumuz Necati Ateş, İspanyol Real Sociedad kulübüne 2008–2009 sezonu sonuna dek kiralanmıştır. Anıl Karaer MKE Ankaragücü, Erhan Şentürk Diyarbakırspor, Fırat Kocaoğlu ve İrfan Başaran Beylerbeyi kulüpleri takımlarında bir sezon boyunca kiralık olarak görev yapacaklardır. Oyuncumuz Sabri Sarıoğlu’nun sözleşmesi ise 2011–2012 futbol sezonu sonuna dek uzatılmıştır." Şöyle açıklanmış... galatasaray.org said: Oyuncumuz Sabri Sarıoğlu’nun sözleşmesi ise 2011–2012 futbol sezonu sonuna dek uzatılmıştır. ANAKİN NOOOOOoOOOoOOOOooOooOoOO!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sabri'den zarar gelmez bizim takıma. keske saglam olsa da oynasa su anda. sozlesmesi de uzatılmıs ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Sabri kafasını kaldırsa büyük topçu olur, bi de vurmayı öğrenmeli. Bu ikisini yapamazsa yere bakarak gide, nerede ne, kim var göremeden orta açmaya çalışan mal bi kanat işte. Kırık kanat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 MrLevie said: nasıl bir oyuncu bilen var mı? Ben Bursasporluyum. oldukça yetenekli bi oyuncu.ama bursaspor da kalmak istemedi. yada başkaları istemedi bilmiyorum.ama ilerde yıldız olabilir.turşusunu kurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sag kanada gelen saglam kalmiyo, buyu yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bir ara beşiktaşın gündemindeydi nisan-mayıs gibi ama olmadı. geçen sene beşiktaş maçında izlemiştim ama etkili olamamıştı. kendisini geliştirmiş demek ki gs aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 haberler serkan kurtuluş'u bir seneliğine kiraladı diyo, satın almamışlar. Seneye de bursa'da sözleşmesi bitiyomuş extradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 5 senelik imzaladı diyor haber siteleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 galatasaray.org said: Oyuncumuz Sabri Sarıoğlu’nun sözleşmesi ise 2011–2012 futbol sezonu sonuna dek uzatılmıştır. şu sabri ne olur gitsin yurt dışına benim sinirlerimi çok bozuyo o velet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 haberleri boşverin siz resmi site 5 yıllık aldık diyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar