Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Büyük patlama"ya geri sayım

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

10 Eylül'de ...

USA' da meksika kökenli bir Bilim adamı bu deneyin dünyanın sonu getirebilecegini öne sürdü ve deneye katılan ve deneyli ilgisi olan herkezi mahkemeye verdi mahkemenin kararı bilim adamının ünvanı geri almak oldu. ve çalıştıgı ünv den kavuldu sadece fikrini açıkladığı için ve olası bir durumun olma ihitmali oldugunu söylediği için belki hiç birşey olmaz... Ama oradaki bilim insanlarıda bu garantiyi veremiyorlar hiç birşey olmuyacak kesin diyemiyorlar...

İnsanlık için hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

yokyaw.. bence feci abartılan bişi. öle inanılmaz, yuhannes bişi de çıkmayacak. ertesi sabah kös kös işinize gideceksin sen! evet evet sen... değişen bi şi olmayacak.

teknolojik de über bi atılım falan olmaz. anca teorikçiler kendilerini kanıtlamanın verdiği gazla daha bir dik tutarlar senelerdir kitap okumaktan kamburu çıkmış sırtlarını..

nehalem'i bekliyorum ben.. sana bana faydası var bak onun..
Sosyal ağlarda paylaş

ohh. geçen sefer mars gezim çok uzun sürmüştü! tam 6ay yol gittik, inanamazsııın.. elbette 4ay da marsa gidebilmek isterim..

yakın zamanda, sana bana yarayacak bir gelişim veya değişecek bişi olacağını hiç sanmıyorum ben

ha nehalem çıkacak, larrabee çıkacak.. bana faydası olacak bak onların (sadece çıkarcı yaklaşıyorum evet)
Sosyal ağlarda paylaş

yok ama gerçekten yapılması gereken bir deney olduğunu düşünüyorum ve destekliyorum. sonuçta bu deneyi dünyada cernden başka bi yerde yapıyoruz deseler, bi durur düşünürüm ama cern yani orası. bi devlete ait değil, şahsa ait değil, tamamen uluslararası bi kuruluş. daha iyi bi yer olamaz
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:
yok ama gerçekten yapılması gereken bir deney olduğunu düşünüyorum ve destekliyorum. sonuçta bu deneyi dünyada cernden başka bi yerde yapıyoruz deseler, bi durur düşünürüm ama cern yani orası. bi devlete ait değil, şahsa ait değil, tamamen uluslararası bi kuruluş. daha iyi bi yer olamaz

atın ölümü cernden olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...