ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hadi rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 evet bitse de gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 kdjgd deney riskli'yi okuyunca herkesin aklına direk half-life geldiğinden dünyanın sonu teorileri çok sık tartışılmış :D patlamadan sonra ortalıkta hev suitli tipler görsem ne komik olurdu ama. bide türke bişey olmaz karadelik falan kesmez ojeyle kapatırız biz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bişey olmaz ya hayat aynı sıkıcılığıyla devam edicek böyle küçük heycanlar iyi oluyo arada tabi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Belkide SON budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ne yusuf millet ya. Bunun küçüğünü de yaptılar, büyük patlamayla enerjiden made yapılabileceği kanıtlandı zaten. Daha büyüğünü yapıyorlar sanırım şu anda, ama otostopçunun galaksi rehberi der ki: Don't Panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 10 Eylül'de ... USA' da meksika kökenli bir Bilim adamı bu deneyin dünyanın sonu getirebilecegini öne sürdü ve deneye katılan ve deneyli ilgisi olan herkezi mahkemeye verdi mahkemenin kararı bilim adamının ünvanı geri almak oldu. ve çalıştıgı ünv den kavuldu sadece fikrini açıkladığı için ve olası bir durumun olma ihitmali oldugunu söylediği için belki hiç birşey olmaz... Ama oradaki bilim insanlarıda bu garantiyi veremiyorlar hiç birşey olmuyacak kesin diyemiyorlar... İnsanlık için hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 İnsanlığın ilerlemesi için yapılan bir deneyi sabote etmek istiyor adam, legal yollarla. Ama hak etmiş ünvan alınmasını. Ayrıca bunlar karalama kampanyaları, büyük patlama kanıtlanırsa dinler konusunda da büyük bi patlama olur zira :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 insanlara olan yarar ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 burtonesk said: evet bitse de gitsek. edit: patlatamadılar gitti.. yok mail atıcam artık "oraya gelirsem bi büyük patlatıcam, bi de yer patlatıcak!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Dinlere bişeyler olmaz kanaatimce. 1 imanlı 15 dinsiz gücünde kıvırabilmekte nitekim dogmatikliğin gereği budur. Bana herkesin ölüp yokolacağı bir felaket o kadar da korkunç gelmiyor açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 pratik bir yararı varmı hakikaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Sorulara "gerçek" ve "kanıtlı" cevap bulmak. Ha sonuç sizi korkutuyorsa bilemem. Ayrıca maddenin yapısının daha iyi anlaşılması birçok gelişmelere vesile olacak ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 belkide patlamadan sonra bazı insanların özel güçleri olucak?!?!?!?!?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Hürriyet'te ki tepkiler süpermiş ya. said: ahmet cakoglu 01/09/2008 - 17:43 her sey bitti dunyanin dengeleriyle oynamaya sira geldi.!!kisacasi yokmu dur diyecek birisi.!!!!! said: Beril Tas 01/09/2008 - 17:38 MANYAK MI BUNLAR YA! UZAYDA YAPSINLAR DENEYİ! DÜNYANIN ALTINDA NİEY YAPIYORLAR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ben mahallenin muhtarları diyorum, bişey olmayacak öyle normal yaşayacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 o desert senin bu desert benim gezecez. lazerimiz filan olacak. bi dakka lan daha lazer silahı yaygın değil ki. demekki patlamıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yokyaw.. bence feci abartılan bişi. öle inanılmaz, yuhannes bişi de çıkmayacak. ertesi sabah kös kös işinize gideceksin sen! evet evet sen... değişen bi şi olmayacak. teknolojik de über bi atılım falan olmaz. anca teorikçiler kendilerini kanıtlamanın verdiği gazla daha bir dik tutarlar senelerdir kitap okumaktan kamburu çıkmış sırtlarını.. nehalem'i bekliyorum ben.. sana bana faydası var bak onun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ya ama maddenin yapısı daha iyi anlaşılırsa mesela anti made teknolojisi geliştirilebilir? Uzay yolculukları çok daha hızlanır? Vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ohh. geçen sefer mars gezim çok uzun sürmüştü! tam 6ay yol gittik, inanamazsııın.. elbette 4ay da marsa gidebilmek isterim.. yakın zamanda, sana bana yarayacak bir gelişim veya değişecek bişi olacağını hiç sanmıyorum ben ha nehalem çıkacak, larrabee çıkacak.. bana faydası olacak bak onların (sadece çıkarcı yaklaşıyorum evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 İnsanlığa yararlı dedim ben bana yararlı değil. Sonuçta uzun vadede de olsa çok yararlı bir deney. Yobazlardan korunmalı ve yapılmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben de yararlı da abartının üst noktalarında geziyorlar diyorum icarus misali.. kızgın güneşten korunmalı da öyle yapılmalı.. maazallah düşüşü feci olmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bence erteleyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 yok ama gerçekten yapılması gereken bir deney olduğunu düşünüyorum ve destekliyorum. sonuçta bu deneyi dünyada cernden başka bi yerde yapıyoruz deseler, bi durur düşünürüm ama cern yani orası. bi devlete ait değil, şahsa ait değil, tamamen uluslararası bi kuruluş. daha iyi bi yer olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 fede said: yok ama gerçekten yapılması gereken bir deney olduğunu düşünüyorum ve destekliyorum. sonuçta bu deneyi dünyada cernden başka bi yerde yapıyoruz deseler, bi durur düşünürüm ama cern yani orası. bi devlete ait değil, şahsa ait değil, tamamen uluslararası bi kuruluş. daha iyi bi yer olamaz atın ölümü cernden olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar