Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Büyük patlama"ya geri sayım

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

zaman said:
ALLAH VAR VE BİRDİR
tüm bu deneylerin sonucunda anlayacaklar ki muhteşem yapısıyla evren 0(sıfır)hacimli ve sonsuz kütleli bir noktadan(yani yoktan) kudreti sonsuz biri tarafından(ALLAH C.C) yaratılmıştır

zaman said:
hiç şaşmadım
gerçekten arakadaşlar bu gelişmeyi biz islam ülkelerinden görmek daha güzeldi çünkü elimizdeki kanıtlar bilgiler kuranı kerimdeki açıklamalara bilgilere bakıldığında biz dah avantajlı konuma sahibiz ama hiç şaşmadım biz islam ülkelerinde birlik yok tamamıyla bide kalkıp böyle bir gelişmeyemi tanıklık yapacağı.Teknoloji ve deney adına güzel bişey ama gel görkü ortaya çıkacak bir menfaaten yoksun kalacağız ve zararındandan eminim gene bizim gibi yoksul ülkeler etkilenecek. neyse hayırlısı olur..

zaman said:
Neden bu haldeyiz
Burada ki yorumları okuyunca islam aleminin neden bu halde olduğunu daha iyi anlıyorum. Bu alemin en gelişmiş toplumu sayılan Türkiyenin bireyleri böyle algılıyorsa bilimsel olayları daha uzun yıllar gaurların müstemlekesi olur bu islam toplumu. Yazık yazık ne kadar üzüntü verici.

zaman said:
Hiç bir lab. olmayanı Hz Üstad Esir Maddesinde Bahsediyor
Sâni-i Zülcelâlin gayet lâtif, nâzenin, mutî, musahhar bir sahife-i icraatı ve emirlerinin bir vasıta-i nakliyâtı ve zayıf bir perde-i tasarrufâtı ve lâtif bir midâd-ı (mürekkep) kitabeti ve en nâzenin bir hulle-i îcâdâtı ve bir mâye-i masnuatı ve bir mezraa-i hububatı olan esir maddesini, cilve-i rububiyetine aynadarlık ettiği için, masdar ve fâil tevehhüm etmişler. Bu acip cehalet, hadsiz muhalleri istilzam ediyor. Çünkü esir maddesi, maddiyyunları boğduran zerrat maddesinden daha lâtif ve eski hükemanın saplandığı heyulâ fihristesinden daha kesif, ihtiyarsız, şuursuz, câmid bir maddedir. Bu hadsiz bir surette tecezzî ve inkısam eden ve nâkillik ve infial hassasıyla ve vazifesiyle teçhiz edilen bu maddeye, belki o maddenin zerreden çok derece daha küçük olan zerrelerine, herşeyde her şeyi görecek, bilecek, idare edecek bir ihtiyar ve bir iktidar ile vücut bulan fiilleri, eserleri isnad etmek, esirin zerreleri adedince yanlıştır.

ilginç
Sosyal ağlarda paylaş

ashdafhah star da izliyorum sokaktaki adamlara soruyorlar bu deneyin amacı nedir ne bekliyorsunuz diye. gelen cevaplar çok efsane.

- bu deneyin sonunda ne olacak peki ne bekliyorsunuz

- kesin kara delik çıkacak zaten var. ozon un patlamasından sonra kara delik kesin var.

başka bir adam

- peki bu deney sonucu ne gibi gelişmelerin olmasını bekliyorsunuz.

- şimdi microsoft un patronu bill gates bu deneyin sonunda en ufak birşey bulsunlar 100 dolar veririm dedi. ben 1000 dolar vericem bulurlarsa.

çok fantastik bir milletiz.
Sosyal ağlarda paylaş

-valla sanayiden levye aldık.. çocuklarla bekliyoruz evde. bir de bizim ufaklık var fizik okuyo. o da geravidi gan diye bi şey yapmış böle mıknadıslı falan. işe yarar dediydi onu da koyduk kenara
(ardeth'in babası)
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

-valla sanayiden levye aldık.. çocuklarla bekliyoruz evde. bir de bizim ufaklık var fizik okuyo. o da geravidi gan diye bi şey yapmış böle mıknadıslı falan. işe yarar dediydi onu da koyduk kenara
(ardeth'in babası)

LOL
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:
Deney oldu bitti dimi simdi?
Alacakaranlik kusaginda olabiliriz su an.

yok asıl olay 21 ekimde ama o zamana kadar bu protonların dönmesi devam edicek, işte her sabah kalkıp abi ohoo gene delik yok baydı bu iş dicez 3-5 güne zaten

bugün olan depremleri de buna bağlarlar şimdi kesin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...