sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 nutella yerim said: once 2-3 s hareket etmem,icten gelen bi hassktrmınıskym der hoplarım koltuktan,balkona cıkar HEPIMIZ ÖLÜCEEEEĞĞEEEIIIYYZZZ diye bagrırım,askeri sıgınak var eve yakın bi yerde ona kacarım,bu kadar eki poahaha sabah sabah güldüm resmen bi an hayal ettim camdan çıkıp öyle bağırmayı ve gidip sığınakta dua etmeyi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 http://webcast.cern.ch/ burdan canlı yayın olacakmış sanırım ama ses yok şimdilik.. ayrıca araştırmacı kişiliğimle çok büyük bilimsel çalışmaları ortaya çıkardım. çok bilimsel ama size ağır gelebilir: said: deneydeki bir hata sonucunda oluşabilecek bir kara deliğin, dünyayı ele geçirme süresi olarak 50 ay verilen deneydir. sorun ise burada başlıyor çünkü mayalılarda dünyanın son tarihi olarak 21 aralık 2012 tarihini göstermişlerdi; 10 eylül 2008 + 4 yıl= 10 eylül 2012 + 2 ay = 10 kasım 2012. cern'deki bilim adamları atatürk'ün öldüğü gün dünyanın sonu gelsin diye bir fikir kapılmamışlardır ama milattan binlerce sene önce ölen mayalıların bu kadar yakın tarih vermeleri biraz ürkütücü. yeni marduk bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Kendini sıkıca ağaca bağlasan yeter bence böylece kara deliğe düşmessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 LathspeLL said: Bazi kisiler daga cikar mi peki? - "Abi hizli, hizli... yerin altindan uzakta olmaliyiz!!1bir" isvicrede su an yüksek yerlere kacıyomus halk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 isviçre direkt yükseliyomuş diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Apache said: tvlerde vereceklermi kara deligin dunyayı yok etmesini Abi cok cahilsin. Kara deligi goruntuleyezki kameralar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 kaç kere karadelik gördün ne kameralar görüntüleyemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bilmek için karadeliğin özelliklerini bilmesi yeterli görmesine gerek yok ki göremez de zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Sparkcaster said: kaç kere karadelik gördün ne kameralar görüntüleyemedi Hacı ışığı bile içine çekiyor!!!111 Biz teleskopla göremiyoruz ayrıca siz kamerayla mı görüntüleyeceksiniz. GÜLDÜRME BENİ!!!! evet canım sıkılıyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ben bişey sorucam. öyle olsa bile dünya 4 senede yok olucakmış. yavaş yavaş mı yutucak anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 çarpışma olsun hemen ya niye bekletiolar döndürüyolar nötronu alala önceden döndürselerdi çaktırmadan bugün patlatsalardı ölmek için güzel bi gün ramazan fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 cnn türk biz göstercez size kara deliği dedi ama şuan film tanıtıyolar bu bi mesaj mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ben aydaki amerikan kolonisindeki evime gidiyorum dünyanın suyu çıktı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hocam goremiyorsa kameralar nasil gozluyorlar gozlem evinden? Gorememeleri lazim? yoksa sadece digital kameralar mi goremiyor!! Bu arada levyem duruyor. http://img253.imageshack.us/img253/7707/1069848c7161254f4dtz1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ayrica bu stream'de ki "3 dakikada CERN" videosu beni hipnoza bagladi 150. kere izliyorum, bence kara video o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 delüanlı şimdi şöyle o teleskoptan görülen karadelikler bilmemkaçmilyontrilyon vesaire km uzakta.dünyanın içinde bi karadelik oluşursa görmeye fırsat kalmaz bizzat içinde olursun zaten.o hususta ben şeyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 anaa freeman da var valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 aritra said: ben bişey sorucam. öyle olsa bile dünya 4 senede yok olucakmış. yavaş yavaş mı yutucak anlamadım :) Karadeliklere çekilen maddeler yok olmazlar. Maddenin bir kısmı çekirdek üstünde kalırken büyük bir kısmı tekrar geri püskürür. Fakat bir karadeliğin oluşabilmesi için kütlenin çok çok büyük olması gerekir. Yani -sırf hayvan gibi elenktrink verdikleri için- bir karadelik oluşsa bile zarar veremeden yok olacaktır muhtemelen. Ha diyelimki birşeylere zarar verdi, bir süreci başlattı. Bu süreç karadeliklerin dünyayı yutmasından değil, belli dengeleri bozduklarından dolayı olacaktır. Mesela büyük bir deprem yaratabilir bir anlık kuvvetli çekim etkisi ve çok büyük alanları lavlar altında bırakabilir. Çok çok büyük bir bölge çok uzun süre sülfürlü bulutlar altında kalıp asit yağmurlarına maruz kalabilir (?) Atıyorum tabiki ama olasılık dahilinde. Olay sadece doğal felaketlerin tetiklenmesi olabilir ki bunun için tüm o 27 kilometrelik tünelin havaya uçması yeterli olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 valla uykum geldi ölceksek ölelim yoksa uyuycam hea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 lan hangi kanal ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 karadelik cıkarsa uzaylılar gelir kara deligi kapatma dugmesine basarlar.biz boyle basit bi yasanti surerken elbet birilri kontrol ediyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 sexdrugsrocknroll said: lan hangi kanal ??? lig tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 adamınbiri said: sexdrugsrocknroll said: lan hangi kanal ??? lig tv sen uyu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Kanal 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 cnn türk yayına başlıyo hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar