Tilthas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Evli ve gey olan erkek yok zatena dünyada hehe.(bu da karısı nokta diyen arkadaşa diyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 insanların cinsel, dinsel ikiyüzlülüğü ve liberalleşememiş tutumları komik geliyor. adam futbolcu, ünlü bi kişi. tabloid için ideal bir malzeme. ok. cinsellik üzerinden karalama kampanyası yapılmasının sebebi de belliki bu zaten. yoksa futbolcunun uçkurundan kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Tarkan'ın da sevgilisi vardı :) Yanına hatun almak veya evlenmek gayliği engellemiyor.neyse gayleri sevmem.ama galatasaraylıyım.gayliğin beni baglamaz.top oynasında istiosa threesome yapsınlar soyunda odasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Gayse gay, biz faşist bir takım değiliz, herkese açığız, gay diye karalayanlar utansın, insan olun azıcık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ha ayrıca siz takımlarınızın tamamı hetero mu sanıyorsunuz? LOL :D Bi yığın biseksüel futbolcu var her takımda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Varsa var bizler faşist değiliz, herkese açığız, biseksüel diye karalayanlar utansın, insan olun azıcık.. perhizde lahana turşusu lezzeti yakalanmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Yani var işte bişey dememek lazım onu söylemeye çalışıyorum, utandıklarından onlarda da var işte. Utanılcak bişey de değil tercih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 zaten ben öyle böyle olur şöyle biter gider falan demiyorum. sadee rakip takımın taraftarları bunu tüm sezon (2+1 yıl) kullanıcaklar. Başta gs liler sonrasında diğer takım tutan ve tutmayan insanlar ne düşünüyor diye açtım. edit: ayrıca kilit koyulursa bunu altında kasıt ararım. Başlığın hiç bir sorunu yok neler neler açılıyor hakaretler oluyor da kapanmıyor bu da açık kalsın tutup bi gs taraftarı mod gelip pat diye kapatmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hala pasif olduğunu nereden çıkardın onu sölemedin ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tilthas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Herkes arkadaşı yanlış anlamış galiba veya ben yanlış anladım ki şu yorumu yapıcam. Türk milleti futbolu bir erkeklik,sertlik oyunu olarak görmekte ve izleyenlerin büyük çoğunluğu erkek.Türk toplumu olarak da geylere,lezbiyenlere pek alışık bir toplum değiliz.Anadolunun bağırdan kopmuş galatasaraylı bir gencin baroşun gey olduğunu öğrendikten sonra pek olumlu düşüneceğini sanmıyorum.Yani bu işler ters.İlerde galatasaray için de sorun olabilir bu durum. Arkadaş bunları demek istemiş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 @zydar: Kilitlenirse cinsiyet ayrımcılığından kilitlenir anti-gs topiği olduğu için değil. Kasıt da ara cinsiyet ayrımcılığı yasak sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 x isimli bir gay futbolcu için (milan gey mi değil mi kesin değil sonuçta) genel cevap verelim. bundan sonra bu benzeri konularda içiniz ve aklınız rahat olsun. cevap: bir kısmı önemser(%45), bir kısmı kendi takımının adamı olduğu için görmezden gelir(%35), bir kısmı önemsemez(%10), bir kısmı hiç duymamıştır bile(%10).. bu gibi konularda yapılan iki yüzlülükle ilgili de bişiler yazılabilir tabii. ama yemek yiyom şimdi.. edit: kilit benim bileceğim bişi. ha o konuda da içini rahatlatalım. fenerbahçeliyim.. fenerli bi mod kilit vurur gerekirse.. ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 adamınbiri said: (haydi cimbom haydi melodisi ile) ayol baros ayol baros ayooool tam zamanı kız tam zamanı şimdi ayoool hahahahahahahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D kendi kendine baya eğlendin deme bunu yazarken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 gay de sana mı gay abi, adam istediğine kayar kime ne^^ bana yavşamayan gay invul olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Dedim abi almayalım Baros'u falan, sıcaklarla beraber bazılarının beynine vurdu. Meira, Kewell'dan sonra gidip Baros'u da transfer edersen böyle trolletiriz adama. Ha bu arada Milan Baros, Luganoyu çok beğendiğini belirtip, 10. hafta onunla sevişmek için sabırsız olduğunu açıklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 nileppezdel said: @zydar: Kilitlenirse cinsiyet ayrımcılığından kilitlenir anti-gs topiği olduğu için değil. Kasıt da ara cinsiyet ayrımcılığı yasak sonuçta doğru diyorsun, umarım olamaz. Tilthas said: Herkes arkadaşı yanlış anlamış galiba veya ben yanlış anladım ki şu yorumu yapıcam. Türk milleti futbolu bir erkeklik,sertlik oyunu olarak görmekte ve izleyenlerin büyük çoğunluğu erkek.Türk toplumu olarak da geylere,lezbiyenlere pek alışık bir toplum değiliz.Anadolunun bağırdan kopmuş galatasaraylı bir gencin baroşun gey olduğunu öğrendikten sonra pek olumlu düşüneceğini sanmıyorum.Yani bu işler ters.İlerde galatasaray için de sorun olabilir bu durum. Arkadaş bunları demek istemiş galiba. aynen bunları söylemek istemiştim ama sdece galatasaray taraftarı deil her hangi bir futbol seyircisi için söylemek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 gayse gay tanıdığa mı kaymış, derdim ateşli bi tarafar olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patibeurre Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 burtonesk said: böyle enteresan ve saçma bir endişesi olan birinin gizli eşcinsel olması ihtimali de yüksek tabii. iyi alıştın kızım sende milleti gay yapmaya. herkeze homofobik diyip, yoksa gay misin diye sormalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 halülerdesiniz efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 gereksiz tartisma cikmamasi icin kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Llama said: adamınbiri said: (haydi cimbom haydi melodisi ile) ayol baros ayol baros ayooool tam zamanı kız tam zamanı şimdi ayoool hahahahahahahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D kendi kendine baya eğlendin deme bunu yazarken :D vallahi eğlendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar