Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milan Baros Gay mi?

zydar

Öne çıkan mesajlar

zaten ben öyle böyle olur şöyle biter gider falan demiyorum. sadee rakip takımın taraftarları bunu tüm sezon (2+1 yıl) kullanıcaklar. Başta gs liler sonrasında diğer takım tutan ve tutmayan insanlar ne düşünüyor diye açtım.

edit: ayrıca kilit koyulursa bunu altında kasıt ararım. Başlığın hiç bir sorunu yok neler neler açılıyor hakaretler oluyor da kapanmıyor bu da açık kalsın tutup bi gs taraftarı mod gelip pat diye kapatmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes arkadaşı yanlış anlamış galiba veya ben yanlış anladım ki şu yorumu yapıcam.

Türk milleti futbolu bir erkeklik,sertlik oyunu olarak görmekte ve izleyenlerin büyük çoğunluğu erkek.Türk toplumu olarak da geylere,lezbiyenlere pek alışık bir toplum değiliz.Anadolunun bağırdan kopmuş galatasaraylı bir gencin baroşun gey olduğunu öğrendikten sonra pek olumlu düşüneceğini sanmıyorum.Yani bu işler ters.İlerde galatasaray için de sorun olabilir bu durum.

Arkadaş bunları demek istemiş galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

x isimli bir gay futbolcu için (milan gey mi değil mi kesin değil sonuçta) genel cevap verelim. bundan sonra bu benzeri konularda içiniz ve aklınız rahat olsun.

cevap:
bir kısmı önemser(%45), bir kısmı kendi takımının adamı olduğu için görmezden gelir(%35), bir kısmı önemsemez(%10), bir kısmı hiç duymamıştır bile(%10)..

bu gibi konularda yapılan iki yüzlülükle ilgili de bişiler yazılabilir tabii. ama yemek yiyom şimdi..

edit: kilit benim bileceğim bişi. ha o konuda da içini rahatlatalım. fenerbahçeliyim.. fenerli bi mod kilit vurur gerekirse.. ok?
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
@zydar: Kilitlenirse cinsiyet ayrımcılığından kilitlenir anti-gs topiği olduğu için değil. Kasıt da ara cinsiyet ayrımcılığı yasak sonuçta

doğru diyorsun, umarım olamaz.

Tilthas said:
Herkes arkadaşı yanlış anlamış galiba veya ben yanlış anladım ki şu yorumu yapıcam.

Türk milleti futbolu bir erkeklik,sertlik oyunu olarak görmekte ve izleyenlerin büyük çoğunluğu erkek.Türk toplumu olarak da geylere,lezbiyenlere pek alışık bir toplum değiliz.Anadolunun bağırdan kopmuş galatasaraylı bir gencin baroşun gey olduğunu öğrendikten sonra pek olumlu düşüneceğini sanmıyorum.Yani bu işler ters.İlerde galatasaray için de sorun olabilir bu durum.

Arkadaş bunları demek istemiş galiba.

aynen bunları söylemek istemiştim ama sdece galatasaray taraftarı deil her hangi bir futbol seyircisi için söylemek istemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...