Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Saat: 21.00Stad: Kayseri AtatürkHakem: Bünyamin Gezer Ümit Karan ve Nonda'nın hafif sakatlıkları bulunuyor, Milan Baros forma şansı yakalayabilir bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Go go Baros. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 2-1 gs alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Berabere biticek gibi geliyor 0-0 veya 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 gs rahat geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Korkuyorum artık ben, Lincoln sahadayken eksik oynuyoruz. Hakan Şükür gibi sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Nedir bu Lincoln aşkı anlamıyorum. Çekeceksin şunu yedeğe. Sonra Arda'yı oraya alacaksın. Böylece Hasan Şaş'a sağda yer açılacak. Solda Kewell'a kalacak. Hem Arda forvet arkaSı da gayet güzel oynuyor. Şayet böyle çıksak biz o Steau'yu geçerdik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kewell forvet arkası arda sol da olur. orta saha rotasyonu güzel bizim. lincoln go home tabiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bu lincoln de bişi var.adama olan degişik bi sevgim var.hep alttan alıyorum maçları izlerken.olur diyorum.hata herkes yapıo diyorum.atıcaksın bu sefer gol diyorum sonunda yine bi cacık olamıo.ama bu seferde bi dahaki maç kesin bişiler yapıcak diyorum. bu adamda bişiler var.oda üzülüo eminim :).denizli maçında gol attıktan sora adam aglıcaktı nerdeyse.nazara geldi cocukcagız.ama iş yapıcak eminim.10 kişide oynasak lincoln yedek kalmamalı.inancımız sonsuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ben de seviyorum Lincoln'ü aynı şekilde, kıyamıyorum. Ama bu imajı bizde kendi yaratıp parayı alıp yatıyo olmasın :D Ne bileyim Galatasaray'ıdaha çok seviyorum sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Şeytan tüyü var keratada. Ben de hala nedense inatla severim Lincoln'ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Sevecek adammi kalmadi gsde. 1-0 yenilir bence gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 2-0 alır kayseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 gol atmama ihtimalimiz yok da yenilirsek şaşırmam dicem. bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Kayseri alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 baros yazar her turlu. sanctis de artık kaleye gecsin, skibbe'nin bi tarafına baslayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bende ümit besliyodum lincoln için taki son bükreş maçına kadar. sonunda adamın sahtekar olduğuna kanaat getirdim. 1 sene oldu hala adamın bişeyler yapmasını bekliyoruz artık ben sıkıldım. satabiliyolarsa satılsın çok isabetli olur. kayseri maçı içinse kayseride çok eksik var şansımıza. kazanırız gibi eğer düzgün bir kadro çıkarabilirse skibbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 tabikide tek dileğim gsnin o yada bu şekilde puan kaybetmesi görücez baros oynıyacaksa izlerim maçı ama bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 2-0 gs alır gibi geliyor bana. Kayseri tüm oyununu Mehmet Topuz üzerine kilitliyor onu bir tutarsak bir şey yapabileceklerini sanmam pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 güzel maç olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 defansın arkasına atılan top = gol iyi orta = gol düzgün kadro = win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 3-0 kayseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 gayseriden en az gollü beraberlik bekliyorum şampiyonlar ligine kalamayan gs moral arıyor olacak inş puan kaybederler :F gayseri ıh ıh gayseriii ıh ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 2-1 kayseri alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar