2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Karşılaşmayı Selçuk Dereli yönetecek. Dereli’nin yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Muhittin Gürses’in yapacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Suat Arslanboğa. kazanırız (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 neden ptesiye alındı bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Malum yaz sıcakları, her takım 21.00'de oynasın diye bu şekilde yapıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 aynı gün niye oynanmıyor ki? garipmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 4 büyük takımın da maçlarını canlı takip edebilelim diye sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 8-) vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 berabere biticek gibi bi korkum var sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 İstanbul'da bilmemne koşusu olduğundan pazartesine alında maç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hakan şükür acımaaaz :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 knox said: İstanbul'da bilmemne koşusu olduğundan pazartesine alında maç... human race, nike düzenlio bilmem kaç ülkede aynı anda koşulacak sanırım Türkiyeden de 1 milyon kişinin katılması bekleniyor neyse maça gelirsek, 2-0 fln güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bjk alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 4-1 alırız bu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 14-3 biter ama bjkye tur için yeterli değil bu skor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben böyle yönetimin taaaaaaaaa hıyarlar ya pazartesi günü saat 9 da olacak zaten seyirciyi normal şartlarda unut üsütne bide ramazanın ilk günü zaten yaz bütün statlar boş ama kafa çalışmıyor ki adamlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 yönetimle ne alakası var oralarda yollar kapalı olacak fln büyük ihtimalle ondan 1 gün ertelendi maç maç saat 21,00da ramazanla ne alakası var yimağını ye git maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 iftar 9 civarında sanırım. 3 golden az beklemiyorum beşiktaş'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 iftar 19:46'da. bence iftar yapıp maça gitmek için yeterli zaman var arada hadi maç 20,00da olsa neyse de ramazan boyunca başka maç olmicak mı yani olacak eee bu maçın ertelenmesi hele ki bissürü yol fln kapalıyken o kadar da anormal değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Yaw ben simdi bu gece gittim biletix'ten bilet aldim.. Hersey oldu bitti en son yaziyi okuyorum yok son gun alinan biletler biletix giselerinden degil de sadece stadin ordaki ana giseden teslim alinabiliyomus .. Simdi ben 10 milyon fazladan para veriyorum internetten bilet aliyorum gidip bi de orda sira beklicem .. gece gece bu biletix sacmaligina acayip sinirlendim ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 adamınbiri said: hakan şükür acımaaaz :D:Dhakan konya'da mı? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 maçı boşverin ya teravih e gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 84758475 hafta sonra tekrar lidermi olcaz bunu kazanırsak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bu sene gayet iyiyiz, liderlik bize yakışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dEaThMooN said: Yaw ben simdi bu gece gittim biletix'ten bilet aldim.. Hersey oldu bitti en son yaziyi okuyorum yok son gun alinan biletler biletix giselerinden degil de sadece stadin ordaki ana giseden teslim alinabiliyomus .. Simdi ben 10 milyon fazladan para veriyorum internetten bilet aliyorum gidip bi de orda sira beklicem .. gece gece bu biletix sacmaligina acayip sinirlendim ya ! Biletix gişeleri farklı oluyor yanlış bilmiyorsam, yani normal bilet kuyruğu gibi kuyruk beklemiyorsun. Ayrıca maçın pzts'ye alınmasının bir sebebi de Beşiktaş'ın perşembe günü maç yapmış olması olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 dEaThMooN said: Yaw ben simdi bu gece gittim biletix'ten bilet aldim.. Hersey oldu bitti en son yaziyi okuyorum yok son gun alinan biletler biletix giselerinden degil de sadece stadin ordaki ana giseden teslim alinabiliyomus .. Simdi ben 10 milyon fazladan para veriyorum internetten bilet aliyorum gidip bi de orda sira beklicem .. gece gece bu biletix sacmaligina acayip sinirlendim ya ! biletix'in bu biletleri teslim ettiği gişe farklı oluyor genelde. bu arada zor maç olcak. konya sağlam diyor herkes bakalım. gene tribünler soyuncak mı soruları geliyor aklıma adsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 sg-1 said: Ayrıca maçın pzts'ye alınmasının bir sebebi de Beşiktaş'ın perşembe günü maç yapmış olması olabilir. zaten tamamiyle o nedenden alındı maç p.tesi'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar