Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş - Konyaspor 01.09.08 @ 21:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
knox said:
İstanbul'da bilmemne koşusu olduğundan pazartesine alında maç...

human race, nike düzenlio bilmem kaç ülkede aynı anda koşulacak sanırım Türkiyeden de 1 milyon kişinin katılması bekleniyor

neyse maça gelirsek, 2-0 fln güzel olur
Mesaj tarihi:
ben böyle yönetimin taaaaaaaaa

hıyarlar ya pazartesi günü saat 9 da olacak zaten seyirciyi normal şartlarda unut üsütne bide ramazanın ilk günü zaten yaz bütün statlar boş

ama kafa çalışmıyor ki adamlarda
Mesaj tarihi:
yönetimle ne alakası var oralarda yollar kapalı olacak fln büyük ihtimalle ondan 1 gün ertelendi maç
maç saat 21,00da ramazanla ne alakası var yimağını ye git maça
Mesaj tarihi:
iftar 19:46'da. bence iftar yapıp maça gitmek için yeterli zaman var arada hadi maç 20,00da olsa neyse de
ramazan boyunca başka maç olmicak mı yani olacak eee bu maçın ertelenmesi hele ki bissürü yol fln kapalıyken o kadar da anormal değil bence
Mesaj tarihi:
Yaw ben simdi bu gece gittim biletix'ten bilet aldim.. Hersey oldu bitti en son yaziyi okuyorum yok son gun alinan biletler biletix giselerinden degil de sadece stadin ordaki ana giseden teslim alinabiliyomus .. Simdi ben 10 milyon fazladan para veriyorum internetten bilet aliyorum gidip bi de orda sira beklicem .. gece gece bu biletix sacmaligina acayip sinirlendim ya !
Mesaj tarihi:
dEaThMooN said:
Yaw ben simdi bu gece gittim biletix'ten bilet aldim.. Hersey oldu bitti en son yaziyi okuyorum yok son gun alinan biletler biletix giselerinden degil de sadece stadin ordaki ana giseden teslim alinabiliyomus .. Simdi ben 10 milyon fazladan para veriyorum internetten bilet aliyorum gidip bi de orda sira beklicem .. gece gece bu biletix sacmaligina acayip sinirlendim ya !

Biletix gişeleri farklı oluyor yanlış bilmiyorsam, yani normal bilet kuyruğu gibi kuyruk beklemiyorsun.

Ayrıca maçın pzts'ye alınmasının bir sebebi de Beşiktaş'ın perşembe günü maç yapmış olması olabilir.
Mesaj tarihi:
dEaThMooN said:

biletix'in bu biletleri teslim ettiği gişe farklı oluyor genelde.

bu arada zor maç olcak. konya sağlam diyor herkes bakalım.
gene tribünler soyuncak mı soruları geliyor aklıma adsad
Mesaj tarihi:
sg-1 said:

Ayrıca maçın pzts'ye alınmasının bir sebebi de Beşiktaş'ın perşembe günü maç yapmış olması olabilir.

zaten tamamiyle o nedenden alındı maç p.tesi'ye.
  • Yeni Oluştur...