Argue Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Olay söyle gerçekleşiyor. Atlaslootu herkes bilir, item linklemek için o itemın o serverda bulunması gerekiyor, eğer linklenmezse seni logout yapıyor. Serverın yeni açıldığı saatte login olup raid kuruyorsun ve bt ye giriyorsun. Warglaive linklemeye çalısıyorsun ve linkleyemezsen raidi dağıtıp tekrar kuruyorsun. Eğer Warglaive i olan biri servera login olmadığı sürece bu itemı linkleyebilirsen bu demek oluyorki warglaive o anda illidanın loot tablelına dahil. Yazılan mesajlarda bu işlemin kalıcı ban ve raidin geçersiz olmasına yol açtığınu söylüyor. Bana ilginç geldi, denemek isteyen varsa ve riski göze alabiliyorsa buyursun. :D orj mesaj: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=5591609267&sid=1&pageNo=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ço ksaçma geldi benim bildiği atlasloot item ı oyunun database inden linkliyor. serverdan dosya transferi yapaiblen bir add on bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Bütün forumu okudun mu? ki saçma diyorsun... Bu bir exploit ve sonucu ban, ve raidin geçersiz sayılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 şehir efsanesi, nihilum kestiğinde warglaive ler linkleniyordu serverda çünkü illidan yere fırlattığında silahlar gözüküyor düşmüş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Şehir efsanesi olduğunu düşünüyorum instance ID si ve ona bağlı olarak loot table instance resete kadar statik kalıyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Efsane değil doğru bu olay ama arkadaşın da dediği ve bildiği halde yolladığı gibi exploit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Cezasi ban olsa bile Blizzard'in boyle bir seyi kontrol etmesi zor gibi geliyor bana. Ancak biri ihbar ederse fark ederler herhalde. Ama bana palavra gibi geliyor. Guildim 18 marttan beri her hafta Illidan'i olduruyor ama daha hala tek bir tane bile warglaive cikmadi, ustelik de cikarsa ben alacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 oha 18 mart diosun nasıl düşmez ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Loot is random, mmmmkay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Çok eski bir efsane söylenildiği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Eğer Atlas lootun çalışma prensibi böyleyse, Glaiveler linklenene kadar Raid bozup ID değiştirerek lewtfix mantıklı geliyor kulağa. Yakalanması da imkansıza yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 böyle bir şey gerçek olsaydı insanlar warglaive yerine reins of deathcharger kasarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 oha çok iyi fikir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Bir itemin linklenmesi için düşmesi gerekmiyor. O itemi düşüren bossun combata girmesi yetiyor. Ki zaten nihilum ilk illidanın denemesini yapana kadar linklenemeyen bu silah combat başlar başlamaz mmo-championa düşmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 deathchargerzaten deathknight in mountu da olucak sanirim onu kasmaya gerek yok 4-5 aya zaten oyuna eklenecek direk =) bir de sey demis serverda warglaiveli adam online dilse, nerden bileceksin ki warglaive li adamin online olmadini, dogru olsa bile gerceklestirilmesi cok zor bu yuzden bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 gece pek dikkat etmeden yazmışım. Şimdi bu atlas zımbırtısı server çapında tarama yapabiliyor mu ki? Eğer yapabiliyıorsa zaten böle bir add on un olması baştan hata. benim bildiğim atlas loot tarzı add onlar hazır liste ile geliyor. ama eğer ki server çapında arama yapaliyorsa gerisi çok kolay bir server da kaç kişi de warglaive olabilir ki? hepsini friend list e ekle sonra başka bir acc la karşı factiondakileri de friend list e ekle al sana warglaive siz server. ama hala şu server çapında item arama olayına inanabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Öyle bir şey mümkünmü arkadaşlar , yapmayın lütfen. Adamlar 50 takla atıyorlar milletin acc'yi hacklemek için. Siz burda addon database i tarıyor diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ya yeterli bilginiz olmadan MÜMKÜN DEĞİL YAWWS diye bağırıp çağırmayın millete lütfen. İtem linklerken client/addon direk birsürü link ve stat göndermiyor yazının içinde, itemin ID'si gibi birşey gönderiyor sadece. O ID'yi link haline getiren de muhtemelen serverın kendisi. Serveri tarama işini yapan ve linki gösterip göstermeme kararını veren de dolayısıyla serverın kendisi oluyor, OHA HAX ÖYLE ADDON MU OLUR bir durum da kalmıyor ortada. Mantık payı var yani ama muhtemelen fixlenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 dediğim gibi, silahları yere fırlattığı an linklenebilir oluyor silahlar, nihilum ilk kestiğinde linkenmişti çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Yere attığında linklenebilmesi benim yazdığım yazı ile alakasını çözmeye çalışıyorum. Yazdıklarıma ne destek veriyor nede aksini söylüyor... Bu arada henüz fixlenmemiş, ve iyice public bir bilgi haline geldiğinden GM ler tarafından sıkı takip yapılıyormuş. Ayrıca çoğu zaman buraya yazdığım postlar henüz populer sitelere daha düşmeden verilen bilgilerdir. Yeni post açmaya değer gördüğüme göre sağlam kaynaktan bilgi aldığımı belirtebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 atlass lootun bu checki yapma nedeni su eskiden checki yapmadan direk link veriliyordu ole yapincada linki goren mi tiklayan mi ne herkes dusuyodu oyundan o nedenle zaten bu checki koydular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Duydugum en gerizekali exploit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 alper ben sormaya tırsıyorum. tolga legendary alabıldımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Efecim gündemin çok gerisinde kalmışın sen :) Tolga Doomed'da değil epey zamandır. Legendary'den zaten ümidi kesmişti çoktan, o çıktıktan sonra bile düşmedi Doomed'a bildiğim kadarıyla. Bize de düşmedi körolası kaç aydır. Bi tanecik rogue'umuz var zaten bekleye bekleye meczup oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 yok nazif abicim tolganın yakın arkadasıda alper ondan sorduydum :P dusmez o ıllet dusmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar