Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 birçoğunuzun bildiği gibi Ermenistanla Dünya Kupası Elemelerinde aynı gruptayız ve haftaya maç yapcaz,Ermenistan Cumhurbaşkanı bizim Apo'yu maça davet etmiş,apo da kulislere göre gitcekmiş daveti reddeden taraf olmamak için falan.ben şimdi bu işleri bi türlü anlamıyorum ki aktif olarak bi siyasi partide 3-4 yıl kadar çalışmış olmama rağmen bu işi hep garipsedim.Biz bu arkadaşları tanımıyoruz ama maç yapıyoruz ? Anorthosis-Trabzon maçıda böyleydi güney kıbrısı tanımıyoruz ama oraya gidip top oynuyoruz ? nası bişi bu ? bu şekilde yapınca bi nevi tanımış olmuyo mu o ülkeyi ? yani takımı kaile alıyosun top oynuyosun gibi ? Peki ne yapmalı Türkiye,alternatif bi çözüm var mı bu tip bi durum için ? tartışalım konuşalım bakalım az : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ermenistanı tanımama gibi bir durumumuz olduğunu sanmıyorum (emin deilim) ama ilişkilerimiz iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Armenia vs Türkiye Armenia vs Turkey Ermenistan vs Türkiye güzel bi uygulama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Tanıyoz Erminastanı, konsoluşluğu bile var sanrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ermenistanı tanımıyoruz abi benim bildiğim kadarıyla,bu arada fede anlamadım dediini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Sparkcaster said: Ermenistanı tanımama gibi bir durumumuz olduğunu sanmıyorum (emin deilim) ama ilişkilerimiz iyi değil. evet. meraba meraba ilişkimiz var sadece. ya valeron birini türkçe birini ingilizce yazmışsın da değişik komibansyonlar denedim ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 galiba sorun bu 2008 deki soykırımı tanıyıp Türk bayraklarını yakmalarından kaynaklıymış,o zaman Anorthosis yani Güney Kıbrıs örneğinden gidebiliriz ? diğer yanda Ermenistanıda konuşabilirz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 fede said: Sparkcaster said: Ermenistanı tanımama gibi bir durumumuz olduğunu sanmıyorum (emin deilim) ama ilişkilerimiz iyi değil. evet. meraba meraba ilişkimiz var sadece. ya valeron birini türkçe birini ingilizce yazmışsın da değişik komibansyonlar denedim ben de :D :d dedim ne dio anlamadım abi :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ermenistanı tanıyoruz, güney kıbrısı tanımıyoruz. tanıyoruz da tanımamazlıktan geliyoruz, kafamızı çeviriyoruz ama selam verirlerse samimi olmayan bi gülüşle meraba diyoruz o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ermenistani taniyoruz canim niye tanimayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 evet şimdi farkettim neden Turkey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Tanıyoruz fakat gümrük vb. ilişkilerimiz yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ne de jure ne de facto taniyoruz, ticari iliski yok, gumruk kapisi var ama kapali. cumhurbaskaninin gitmesi bizim acimizdan nasil bir sonuc verir bilmiyorum ama ermenistan acisindan gayet iyi bir sey, bizi tanidi ve geldi manasinda olabilir bilemiyorum. gitmemeli bence. pardon de jure taniyoruz tabi. gaza geldim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 maç 3-1 bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 elçiliğe baş vurulup vize bilem alınıyor. hatta: BORDROLU ÇALIŞAN OLARAK ERMENISTAN VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER # Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi, (yeni işe girilmiş ise eski SSK işe giriş bildirgesi gereklidir) # Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, ERMENISTAN konsolosluğuna, şirket sahibi tarafından yazılan şirketteki görevinizi, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe, # 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi, # Son üç aylık bordro fotokopisi, # Ticari seyahatleriniz için ERMENISTAN da bulunan firmadan davetiye, # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gereklidir) # Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi, # Banka hesap cüzdanının fotokopisi, # Pasaport, # Gayrimenkul tapusu fotokopisi, # Şirketin vergi levhasının fotokopisi, # Kredi kartlarının fotokopisi, # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası, # Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi, # Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi gerekmektedir. ŞİRKET SAHİBİ OLARAK OLARAK ERMENISTAN VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası, # Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, ERMENISTAN konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan, seyahat detaylarınızı ve vize talebinizi belirten dilekçe, # Ticari seyahatleriniz için ERMENISTAN da bulunan firmadan davetiye, # Kredi kartlarının fotokopisi, # Pasaport, # Banka hesap cüzdanının fotokopisi, # Şirkete ait ticari sicil gazetesinin fotokopisi, # Yeni tarihli faaliyet belgesinin fotokopisi, # Şirketin imza sirkülerinin fotokopisi, # Şirketin vergi levhasının fotokopisi, # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli) # Önceden ayarlanmış olan otel ve uçak rezervasyonları, # Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir. ÖĞRENCİ OLARAK ERMENISTAN VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli) # Anne veya babanın geçerli veya önceden almış olduğu ERMENISTAN vizesinin fotokopisi, # Eğer öğrenci 18 yaşını doldurmamış ise, ERMENISTAN ya seyahat edebilmesi için anne ve babadan alınan izin kağıdı, # Aile içerisinde şirket sahibi veya bordrolu çalışanlar var ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli, # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası, # ERMENISTAN Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe, # Pasaport, # Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi gerekmektedir. EMEKLİ OLARAK ERMENISTAN VİZESi ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER # Pasaport, # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası, # Banka hesap cüzdanının fotokopisi, # Emeklilik cüzdanının fotokopisi, # ERMENISTAN Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe, # Gayrimenkul tapusu fotokopisi, # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli) # Sağlık karnesinin fotokopisi gerekmektedir. EV HANIMI OLARAK ERMENISTAN VİZESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER # Eşinin geçerli veya eski ERMENISTAN vizesi var ise fotokopisi, # Seyahat süresini içine alan 30.000 € teminatlı seyahat sağlık sigortası, # Banka hesap cüzdanının fotokopisi, # 2 adet resim, (beyaz fonlu ve yeni çekilmiş olması gerekli) # ERMENISTAN Konsolosluğu nun vize bölümüne yazılmış olan dilekçe, # Pasaport, # Eşi çalışıyor ise veya şirket sahibi ise yukarıda belirtilen belgelerin tümü eklenmeli, # Gayrimenkul tapusu fotokopisi gerekmektedir. DİKKAT! Yurtdışına seyahat yapanların, seyahat amacına uygun bir tip vize almaları gerekir. Seyahat amacına uygun olmayan vize alan veya seyahat amacını kanıtlayamayan şahıslar, İlgili ülke sınır makamları tarafından ülkeye sokulmayabilir. sarhoş şarhoş yorutonuz adamı X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 fede said: ermenistanı tanıyoruz, güney kıbrısı tanımıyoruz. tanıyoruz da tanımamazlıktan geliyoruz, kafamızı çeviriyoruz ama selam verirlerse samimi olmayan bi gülüşle meraba diyoruz o kadar yiğit özgür gelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ne olur lan maçın sonucu bizimkiler jest olsun diye yenilmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Tanımama durumu sonuçta hukuki; bir ülkeyi tanımayarak aynı zamanda o ülkeyle ticaret yapabilirsiniz, bir takım anlaşma imzalayabilirsiniz, hatta konsolosluk bile açabilirsiniz. Maç da yapılır, cumhurbaşkanı da gider ama diplomatik açıdan nasıl sonuç verir bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 özellikle Turkey yazdım avrupa'nın bizim durumumuzu yani hassasiyetimizi bildiğini düşünerek ona rağmen yaptıkları geldi aklıma bi an Turkey yazasım geldi : P özel bi nedenle değil yani. Diğer yandan ben hakikaten anlamıyorum bu anorthosis maçını ya oynamıyoruz diyemiyo mu Türkiye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 güney kıbrısı da tanıyoruz, kıbrısı tanımıyoruz ama onu da avrupa tanıyor türk genci tanışmak ister işte fazla ilerleme katetmemişiz o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ermenistan spor klüpleri veya halkları düşman değil,sorun devletarası oluşan bir gerginlik.umarım şu azerbeycan,türkiye,ermenistan süper üçlüsü aralarındaki sorunu çözerde bir komşumuzla anlaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ben olaya düşman veya değil perspektifinden bakmıyorum zaten ki,sadece şunu söylüyorum ya Güney Kıbrıs Rum Kesimini biz tanımıyoruz ama kalkıyoruz top oynuyoruz adamla o nası iş yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ermenistanla ne sorununu çözüyosun adamlar her yerde ermeni soykırımı diye gezerken heh futbol olayı devletten bağımsız olarak geçiyo olabilir o yüzden tanıyıp tanımamayla ilgisi olmayabilir. tahmin sadece bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Para abi. Trabzon eleseydi adamları kasayı dolduracaktı, avrupada futbol oynayarak vs. Futbol takımı bu mecburen oynayacak reddederse politik nedenle reddettiğinden bikaç sene men cezası bile alabilir sanırım. Gayet tanımadan "Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımıyla oynuyoruz" diyerek gider oynarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 sorun işte devlet odaklı gene halk bazında problem yok ama yaratmak isteyen ve bundan kar sağlayan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar