Chemical Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 seninde kesin vardır bu quizden ha:) ablam sölemiştir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 89 aldım "düşmanını tanı" demiş samuray amcam :P[signature][hline]Bonecrusher, 04 Nisan 2004 23:19 tarihinde demiş ki: valla küçükken anaokulda 7 cücelerde prens rolünü oynamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 1 Chemical i Siken Adam 98 auaahah :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 taamlat uzatmayın:) o kimsede iyi tanıomuş ha ajanmısın nesinlan ibik[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: Chemical, 04 Nisan 2004 23:55 tarihinde demiş ki: seninde kesin vardır bu quizden ha:) ablam sölemiştir Söylemez mi... Ama benim oradaki abuk ismim zararsız ve hakaretsiz ve hatta küfürsüz söyleyeyim :P[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 yarıldımda ben giremiyom bu zımbırtıya niye ?[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 LOL 99 ahah[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bende giremiyorum böhüü[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 dopak Chem ehueuh hahaha[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ben 90da kaldım valla[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 şöyle de bir başlığımız vardı ayrıca bakalım ben seni ne kadar tanıyormuşum.. :)[signature][hline]StarLight, 01 Nisan 2004 03:22 tarihinde demiş ki: Ya niye üziyim ki Arcane'yi. Aksine çok seker , çok minnoş. Mülis bi tipi var. Akıllı uslu birine benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: Rewendor, 04 Nisan 2004 23:54 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 04 Nisan 2004 23:51 tarihinde demiş ki: semender olayını yazan kim merak ettim cidden hangi yaratıcı şahıs birde ismi çıkmıyorken bülbül forumlarda mıymıy Eeee.. Üeee... Aaa bak kuş!? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 eee quiz does not exist diyor..[signature][hline]StarLight, 01 Nisan 2004 03:22 tarihinde demiş ki: Ya niye üziyim ki Arcane'yi. Aksine çok seker , çok minnoş. Mülis bi tipi var. Akıllı uslu birine benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 1-Doğa 2-1988 3-Denizanası 4-Yesil 5-Babacum 6-ASOSYEL 7-ablasını 8-CassieF :p 9-babası ile gider 10-istanbul[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 sildim sam 1. sıraya chemical i ziken adam diye birisi girdiği için Okadar düşmanım varki[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 chem ben nasıl açıcam bi tane söle bakam :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ne zamandır tanıyorum bilmiyorm ama tanıdığım güne lanet ediyorum.[signature][hline]Mumi-Artık U23 te... says: sevgin bana bir tuzakmış be yar, Günden güne yağar yüreğime kar, Bu dünya sensiz gayri bana dar, Anla artık bu 14 şubatta beni sar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 estel şu dünyada sana bir zarar verdimmi ya?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: theKingpin, 05 Nisan 2004 00:15 tarihinde demiş ki: chem ben nasıl açıcam bi tane söle bakam :) http://www.friendtest.com/join.php[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ayıp... ne demişler bilirsiniz "benim için ne istiyorsan allah da sana iki katını versin"[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 vazgeçtim bazı yaratıklara laf anlatmaya değmez [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 05 Nisan 2004 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 güzel yazmistin hoca.. bu arada babacum umarim lotodan 100 milyar kazanirsin :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ben kimi delirtiyorum ya böhühüh:( valla bilerek olmuyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 yok bone sen chem ile şaka ya da gerçek olumsuz eleştiri yapsanda bir şey diyemem artık benim sorunum değil zaten senin yapacağın eleştiri onun için yıkıcı deiğil olsa olsa yapıcı olacaktır insan hatalarını görerek büyür ama bir grup var ki o monitör delikanlıları hiç görmedikleri bilmedikleri admalr hakkında yorum yapar popülarite arttırmaya çalışırlar ne olursa olsun tek bir amaçları vardır bir şekilde saygı kazanmak. şimdide saygı kazana bilmek için 3-5 kişinin yüklendiği birine daha çok yüklenerek bir halt ettiklerini sanıyorlar ama bilmiyorlar ki onlar aslında ne kadar basit, habis ve şer dolu birer yaratık olduklarını kanıtlıyorlar herkesin tolerans göstermesini bekleyemem sadece umutedebilirim ama birini tanımadan onun hakkında karar verebilmek işte bu o kişinin ne kadar basit olduğunu gösterir ben bunu sırf burada değil bu çocuğun açtığı her konuda görüyorum ve üzülüyorum. o zmaan ben de herkeze laf atarım "u suck noob" derim sorun değil hatta arkamdan da yine bazı basit nisanlar "aslansın kaplansın vay baba nasıl ezdin ama helal gralsın" diyeceklerdir. ama bakalım ben bunu içime sindirebilecek miyim öyle birini görmeden onunla oturup iki laf etmeden hemen ezmeye hazır basit insanlara sesleniyorum; bir kere olssun kendinizi karşınızdakinin yerine koyun ve düşünün "ben olsaydım ne hissederdim" diye[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Oriflame temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar