Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kemikılı nekadar tanıyorsunuz?

Chemical

Öne çıkan mesajlar

said:
Chemical, 04 Nisan 2004 23:55 tarihinde demiş ki:
seninde kesin vardır bu quizden ha:) ablam sölemiştir

Söylemez mi...

Ama benim oradaki abuk ismim zararsız ve hakaretsiz ve hatta küfürsüz söyleyeyim :P[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 04 Nisan 2004 23:54 tarihinde demiş ki:
said:
Chemical, 04 Nisan 2004 23:51 tarihinde demiş ki:
semender olayını yazan kim merak ettim cidden hangi yaratıcı şahıs
birde ismi çıkmıyorken bülbül forumlarda mıymıy

Eeee.. Üeee... Aaa bak kuş!?

+1
Sosyal ağlarda paylaş

yok bone sen chem ile şaka ya da gerçek olumsuz eleştiri yapsanda bir şey diyemem artık benim sorunum değil

zaten senin yapacağın eleştiri onun için yıkıcı deiğil olsa olsa yapıcı olacaktır
insan hatalarını görerek büyür

ama bir grup var ki o monitör delikanlıları
hiç görmedikleri bilmedikleri admalr hakkında yorum yapar popülarite arttırmaya çalışırlar
ne olursa olsun tek bir amaçları vardır bir şekilde saygı kazanmak. şimdide saygı kazana bilmek için 3-5 kişinin yüklendiği birine daha çok yüklenerek bir halt ettiklerini sanıyorlar

ama bilmiyorlar ki onlar aslında ne kadar basit, habis ve şer dolu birer yaratık olduklarını kanıtlıyorlar

herkesin tolerans göstermesini bekleyemem sadece umutedebilirim

ama birini tanımadan onun hakkında karar verebilmek işte bu o kişinin ne kadar basit olduğunu gösterir

ben bunu sırf burada değil bu çocuğun açtığı her konuda görüyorum ve üzülüyorum.

o zmaan ben de herkeze laf atarım "u suck noob" derim sorun değil hatta arkamdan da yine bazı basit nisanlar "aslansın kaplansın vay baba nasıl ezdin ama helal gralsın" diyeceklerdir.

ama bakalım ben bunu içime sindirebilecek miyim

öyle birini görmeden onunla oturup iki laf etmeden hemen ezmeye hazır basit insanlara sesleniyorum;
bir kere olssun kendinizi karşınızdakinin yerine koyun ve düşünün "ben olsaydım ne hissederdim" diye[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Oriflame temsilcisi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...