Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu katlanabilir joplar ?

Valeron

Öne çıkan mesajlar

abi arabada taşıycaksan biber gazını geç. sen içerdeyken sıkarsan herifin 2 katı etkiler seni. o teleskopik cop cidden süper bişi böle ufak bi kılıfıyla veriyolar 30ytl civarı bişi fiyatı alıyosun sürücü tarafındaki kapının o cebine koyuyosun. bende ikiside vardı. bigün arabayı çevirdiler. o zamanlarda epey saç sakal karışmıştım biraz keş tipim vardı cidden. adam hart diye girdi içeri banada ikide birde sigara varmı diye soruyo bende mal gibi sigara yasakmıki diye soruyorum sonradan uyandım sigaranın marijuananın argosu olarak kullanıldıına. adamlar bildiin ot aradı arabada. biber gazını buldu bunlar yasak dedi bayaa bayaa konuştu ordaki kıdemli elemanla sonra al bunu evde dursun bidaa yakalanırsan alırlar dedi. copu bulmadılar çünkü bayaa kamufle oluyo zor bulması. bulursa onuda alır %90 çünkü kendini korumak için olsada silah taşıyosun sonuçta. taser hoş bişi ama pratik değil onu geç direk. biber gazıda güzel. adam tam suratına yerse ve o sırada nefes alıyorsa ofof kendinden geçer. ama yok adam haldır huldur gelirken deodorant gibi fıs yaparsan tık etmez söliim. ama zaten arabanın içinde hiç taşıma tamamen gereksiz.
Sosyal ağlarda paylaş

ha tabii en etkili yöntem salak gibi kavga etmek için durmıycaksın küfür yiyince aptal aptal gaza gelmiyceksin maşallah ortalık davar dolu hayvandır yapar diyip geçiceksin. şahsen tek bir defa bile öyle selektörle falan durmadım copu almamın 3 sebebi var, 1.trafikte yakalanırsam kaçıcak yer olmazsa 2. park ettiimde arabaya binerken yada çıkarken tinerci falan gelirse 3. zamanında hep geçtiğim bi yolda gasp edildim orda o herifi tekrar görürsem diye
Sosyal ağlarda paylaş

Çelik cop diyorlar genel tabirle, ama sen plastik olanlarından alırsan daha etkili olur, plastik daha iyi sürtünme direnci sağlıyor ve demirden yapılanları gibi kolay kolay bozulmuyor. Hafif olursa daha hızlı savurulabilir.

Bunlarla vuruş yaparken kapalı halden hedefe sallanıyor, sonra cop açılınca hedefe vuruluyor. En hızlı böyle kullanırsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar tek bir gerçeğin altını çizmek istiyorum;

Sadece ve sadece ruhsatlı silahlar ele alındığında her 65 kişiden birine silah düşüyor, 1 milyondan fazla silah ruhsatlı özel kişi var bu memlekette. Emniyet teşkilatı ise ruhsatsız silah sayısının 500 bini bulabileceğini belirtiyor. .

Arkadaşlar deli olmayın, ölmeyin gereksiz yere. Basın, yağlayın tabanları kaçın. Cesur olmaya, kendini korumaya hele hele sopaymış, elektro şok cihazıymış fln hiç gerek yok. Özellikle trafikte... Başarısız olursanız (Ki çok ciddi bir ihtimaldir bu) ölüp gidersiniz. Küçük bir ihtimal dahi olsa kaybedeceğiniz şey canınızdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Valeron said:
kaçamayacağın durumlar oluyo bazen biliyomusun ? yani kaçamamaktan kastım çevrenin yapısı taş yol kaçmana izin vermiyor onu demeye çalışıyorum. pisi pisine dayak yiceme belki bi iki tane bizde vururuz düşüncesyle böle bşi sordum.yoksa öncelik kaçmak tabi ki trafikte : )

Sende haklısın ne diyeyim =)

Açıkçası can güvenliği olmayan bir memlekette yaşıyoruz düşüncesi üzüyor beni. En basit hakkımız bile korunmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya işi hemen siz ne rezil adamlarsınıza çevirmeyin. Herkesin başına gelebilir sizinde başınıza gelebilir.

Öyle denyolar var ne yapacaksın benim bikez başıma geldi çok trafik var benim şeridim 20cm yürüdü diye hıyarın biri önüme girmeye çalıştı bende yol vermedim girsede biyere gitmiyo zaten yol. İndi arabadan benim kapı kilitliydi geldi cama kadar azıcık camı açtım lan zaten oruçluyum zart zurt etti yanında kız arkadaşı vardı ben inmedim o anda ama madem oruçluymuş insem bi temiz de törpülerdim.

Bazen de inmek zorunda kalıyorsunuz indiğimde oldu böyle biraz bağırıp çağırıp postaladım veya kapınız kilitli değilse gelip kapıyı açıp indirenler olabilir mecbur kalırsınız İstanbul gibi yerde yaşıyorsanız veya ara sıra şehirler arası yola çıkıyorsanız bence mutlaka olsun yanınızda bi haydar.

Valeron benim dediğim bijon anahtarları bu tipte. Arabanın içinde koltuğun yanında tutabilirsin. Tabi cop bence daha mantıklı olur. Biber gazı da dediğiniz gibi rüzgardan içeri gelebilir riskli hakikaten. Elektro şok cihazları çok saçma düşünsene adam sana haydarı sallarken sen adama yanaşıp şok uygulayacaksın imkansız bişey bu. Dahası adama temas edersen senide zıplatır :) Bu şok cihazlarının kablo fırlatanları var basıyosun fırlıyo adamın üzerine yapışıyo düğmeye basıp şokluyosun :)

Sosyal ağlarda paylaş

henibıl'ı bile onunla yakaladılar, trafik magandasını mı altedemeyecek? (:P)

şaka bir yana şok aleti en iyisi birkaç ayrı sebepten bence:

- sıfır yasal sorun
- değdirmek yeter bir kere, bir sopa yiyince duracak insan yok hem
- kazara istenmeyen kötü sonuç doğma ihtimali yok
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...