Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu katlanabilir joplar ?

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Ya bikere bagajda alet taşımaktansa arabanın içinde biyerde taşımak daha mantıklı. Mevzu olacakta sen bagajı açacaksında aleti alacaksında :) Çoktan silleyi yersin.

Bence katlanabilir jop mantıklı bişey. Bu esnek olan şeyler dimi doğru anladım? Deri bi kılıfı oluyo anten gibi ufaltıp koyuyosun bi köşeye mevzu olduğunda da bileğine geçirim elinle kavrayıp bir sallıyosun ve büyüyo.

Bunlar esnekte olduğu için vurduğunda o kinetik enerjiyle elinden fırlama riskide yok ama adamı çok fena yamultur kesinlikle. Alacaksan böyle bişey onlardan al bencede.

Diğer yandan biber gazı da alabilirsin koyarsın kapı cebine durur orada biri gelir aç lan kapyı camı derse sıkarsın ağzının ortasına sonra da piskopatlık derecene göre tercihen bijon anahtarıyla falan hatıra bırakabilirsin.

Haydar taşımak polis tarafından hoş karşılanmazsa eğer L şeklinde bijon anahtarları var onlardan tutabilirsin arabanın içinde kimse de gık diyemez.

ps: bu bir Otokritik.com hizmetidir :P
Sosyal ağlarda paylaş

bi de biber gazının iz bırakanı var.

türkiyede yok bunlardan, görmedim.

içinde Uv boya var. adamın yüzüne sıktın kaçtı diyelim, sonra gidip şikayet ettin yakalandı vs. tespit için UV ışık altında bakıyolar, direk ortaya çıkıyor ve kıyafetlerden yıkanınca çıkmayan bi yapısı var. 1 hafta falan kalıyor. normalde gözükmediği için önlem de alma gereği duymuyor kişi
Sosyal ağlarda paylaş

Valeron said:
jop-cop kestiremedim abi hangisi doğru,vodan evet o anladığın coplar abi aşşa bi sallıyosun çat diye uzuyo vurdun muda pert edicek bişi,zaten araç içinde taşırım bagajda manasız bencede,biber gazıda süpermiş aslında ama diğeri daha etkili heralde biber gazına nazaran : P

abi biber gazıyla adam direk an ex por yemişe dönüyor ondan sonra elinle de döversin zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...