Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'Atatürkçüyüm, Erdoğan'a şarkı söylemem'

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

said:
[Candan Erçetin'i hiç sevmezdim.
Atatürkçüyüm felan triplerine girmiş. Ama Sezen Aksu'yla, Hülya Avşar'la felan aynı dünyadan. O da onlar gibi "gerekirse türban takarım" felan deseydi ya.
Herhalde gelen tepkiden dolayı sosyete Atatürkçü yoluna dönmeye karar vermiş.

Bazıları da her şeyin doğrusunu ben bilirim triplerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Yetkiyle padisahlikla ne alakasi var? Adam Turkiye Cumhuriyetinin Basbakani. Kendi vatandasi bu sekilde davranirsa bu yapilan ona degil Turkiye'ye yapilan bir saygisizliktir. Basbakanini sevmek zorunda degil ama saygi gostermek zorunda, ona gore saygiyi hakeder haketmez o ayri konu. Bahane bulur soylemezsin sarkini, bu sekilde bir davranisa ne gerek var?
Sosyal ağlarda paylaş

e iyide kendi siyasi gorusune gore demek ki tayyip erdogan ulkenin rejimine tehlike olarak goruyor olabilir.devlet ayri hukumet ayri.hukumet gelir gecer esas olan devlettir,kendileride akilli bir hanim efendi dogru olan neyse kendisine gore iyi bir sekilde yapmistir haberi tam okumadim ben yarin daha genis bir sekilde okurum.

ama simdi yarin bir gun komunizm gelse ulkeye ben cikip desem benim malimi mulkumu geri verin o zaman saygisizlik oluyor sisteme karsi.yani bakis acisi farkliligi cok onemli burada.
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:
Yapilan hos gozuksede yanlis bence. T.C Basbakani sonucta. Olayi kisisellestirip bu sekilde aciklama yapmak dogru degil.

nedenki?

tc başakanıysa ne olucak?, TC başbakıanına hayır demek yasakmı?

kişiselleştirmekle ilgis yokki, isterse cıkar istemezse cıkmaz, isterse onun bıyıklarına kıl oluyorum der cıkmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:
Yetkiyle padisahlikla ne alakasi var? Adam Turkiye Cumhuriyetinin Basbakani. Kendi vatandasi bu sekilde davranirsa bu yapilan ona degil Turkiye'ye yapilan bir saygisizliktir. Basbakanini sevmek zorunda degil ama saygi gostermek zorunda, ona gore saygiyi hakeder haketmez o ayri konu. Bahane bulur soylemezsin sarkini, bu sekilde bir davranisa ne gerek var?

Ne sacmaliyorsun sen ya.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:
NoTwisT said:

Ne sacmaliyorsun sen ya.

Cok guzel bir arguman sundun tebrik ediyorum, nasil cevap verecegimi bilemedim.

Adam akilli bir seyler yazabilecek seviyedeysen yaz, cevap vereyim. Yoksa kalabalik yapma...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...