Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Oynayanlar; oyun nasıl, umut var mı? yani f2p bir oyun için 1-2 saat eğlendirse bile yeter günde. malum clien 3.4GB baya büyükçe f2p bir oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 closed betasında ben gayet keyif almıştım. şimdi daha çok alırım diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 arkadaşlar oyunu kurma-patchleme işim bitti. şimdi kararlaştıralım bi sunucuda başlayalım ben yannız özellikle belirtmek istiyorum PVP sunucusu istiyorum hatta "çok ısrar ediosanız PVE 'de olur" demiyorum PVP olsun :D oyun nekadar serbest olabiliyorsa okadar iyidir safe zone kavramı bana biraz ters. tetikte olmak lazım eğlencesi öyle çıkar. şu anda ingilizce pvp sunucusu bitek smacht varmış zaten. onda bi karakter açıyorum haydi hayırlı uğurlu olsun oyunumuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 PvP sunucusunda gang korkusundan oynamama kararı aldım :D Sürekli oynayacak değilim ve sürekli grup halinde olmak da zor olur gibi geliyor. Oyunun başında bir çok şey Closed Beta'da yaptıklarımın aynısı olmasına rağmen çok sıkmadı. Closed Beta'da geldiğim noktayı geçtim ve gayet zevk alıyorum şuan oyundan :) Herhangi bir sıkıntım yok. Guild'ı da kurduk, güzel gidiyor herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 abi valla genk menk olmaz boşver bi tel çakarsın gelirim kırarım genkleyenin ağzını :P beraber oynayalım ayrı ayrı olunca bi anlamı olmaz. yardır derim pvpye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 PvP server'i tercihimdir;)Guild kuruldu demişsiniz hani nerde:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 xaty said: PvP sunucusunda gang korkusundan oynamama kararı aldım :D Sürekli oynayacak değilim ve sürekli grup halinde olmak da zor olur gibi geliyor. Oyunun başında bir çok şey Closed Beta'da yaptıklarımın aynısı olmasına rağmen çok sıkmadı. Closed Beta'da geldiğim noktayı geçtim ve gayet zevk alıyorum şuan oyundan :) Herhangi bir sıkıntım yok. Guild'ı da kurduk, güzel gidiyor herşey. abi guild olarak gelin PvP'ye ya gank korkusu nedir allasen:) oyun yeni başlamış daha direk bölünmek olmaz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bu aralar pek zamanım olmadı ama lvl 15rog/10mage kastım gayet te zevklı gıdıyor benım ıcın. Ben de Smatch tayım guild kurmacalar fılan olucaksa daha de zevklı olur. ingame: Arkanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Macantacht'a yerleştik ya :) Güzel gidiyor şimdilik herşey. Pek gircek vakit bulamıyorum gerçi ama bulduğum vakitlerde baya online üye oluyor. Memnunum serverdan ve guild'den şimdilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 benimde smatchta lvl15 scout/rogue var. gerçi ne kadar oynarım bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 atomicgamers diye bir siteden 5 part şeklinde indirdim bu partları nasıl setupa çevircem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 nasıl part? rar mı ? öyleyse winrar fln yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 winrar falan yok dosyanın adı ROMSetup-1a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bende oyunu cekicem de şuan dedigin sitedeyim şöyle yaziyor said: Runes of Magic - Open Beta Client - Part 1 of 5 ROMSetup-1a.bin 1023.6 MB 12/12/2008 Runes of Magic - Open Beta Client - Part 2 of 5 ROMSetup-1b.bin 1024.0 MB 12/12/2008 Runes of Magic - Open Beta Client - Part 3 of 5 ROMSetup-1c.bin 1024.0 MB 12/12/2008 Runes of Magic - Open Beta Client - Part 4 of 5 ROMSetup-1d.bin 407.4 MB 12/12/2008 Runes of Magic - Open Beta Client - Part 5 of 5 ROMSetup.exe 412.5 KB 12/12/2008 hepsini bir dosya'ya at sonra romsetup.exe'ye tıkla olacakmı bakalım edıt: yalnız birşey sorucam oyun beta'dan cıkmadımı hala ? Client'ı cektiğim yerlerde beta client yaziyor... Beta ise boşuna cekmeyeyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 open betada şuan. Ev ve bankadaki itemları hesaptaki diğer karakterler ile göremiyor muyuz? Yanılmıyorsam sitede görebildiğimiz yazıyordu fakat ev boştu başka bi karakter ile girdiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 deamon tool açar büyük ihtimalle. bu arada betada ama charlar sonuçta betadan sonra silinmeyecek. çoğu şeyde oturmuş gibi şuanda. boşuna çekmiş olmazsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 oyunun releaase tarihi ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 open betalar genelde -özellikle f2p olanlar- tam sürüme geçmeleri zaman oluyor. Seneyi bulabiliyor hatta sürekli OB da kalabiliyorlar. Beklememeni öneririm. Server wipe olayı falan olmaaycak çünkü arkadaşın dediği gibi. Ne oynadıysan OB den çıktıktan sonra aynen devam edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Open beta'ya nereden katılabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 sitesinden kayıt olacaksın. extra bişey yapmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 oyunu yukledim patch yapmaya başladı %10'dandan başladı gece acık bıraktım sabah geldim halah %10'da . Ne bicim iş anlamadım birşeyler yüklüyor sonra client kendini kapatıp acıyor tekrar aynı yerde %10'a cakılıyor sürekli bu işlemi tekrarliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 o yüklüyor merak etme %10'da takılmış olmasına aldırma ilerlemiyor o hiç, bi anda %100 olcak bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 abi 10 saat acık kaldı bitmezmi bi download. Böyle sürekli bişeyler yüklüyo resetliyo kendini bide download'ı iptale bastınmı error veriyor ordan kıllandım. Yüklermi diyorsun yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 update i biraz kıl. o kadar uzun sürmesinin nedeni bağlantının kötü olması olabilir. (En azından serverla-genel olaral değil) Bu sebeple uzun sürüyordur. Esasında netlimiter yükle bi bak bakalım çekiyormu yoksa hakkaten takılıyormu bi yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ya iptal edince kaldığı yerden devam etmesi gerek error vermesi enteresan olmuş aslında. bilemicem biraz daha sabret bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar