xaty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 10'unda server kapatılıyor ve 15'inde open beta başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Open Beta icin de key lazim olacak mi ? olacaksa nerden temin edebiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 open beta nın anlamı beta testinin herkese açık olmasıdır. Dolayısıyla key e ihtiyacın olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bevier Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Daha onceden bir cok open betaya key ile katilmistim bunlar genellikle p2p olan oyunlardi. Bu oyunlar open betasi icin de user seciyor yani her kaydolan hemen oyuna dalamiyo bu durum runes of magic icin gecerli mi onu ogrenmek icin sordum. Open beta aciklaman icin de tesekkurler 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Benimkilere hiç denk gelmedi o zaman. gerçi p2p lerin ob ına katılmadığımdandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Open Beta'ya herkes katılabilecek. Closed Beta sonlandırıldığında her şey sıfırlanacak ve Open Beta başladığında herkes sıfırdan eşit bir şekilde başlamış olacak. Open Beta'dan normal sürüme geçildiğinde ise herhangi bir temizlik yapılmayacak serverda, herkes kastığıyla devam ediyor olacak. Bu yüzden herhangi bir kısıtlama yok üye alımında, Open Beta'ya geçildiğinde herkes oynayabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 elinde davetiye olan varmı ya başka? enazından o süreye kadar bir girip bakmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Oyun bedava olduguna göre adamların biyerden para kazanması lazım bunu nasil gerçekleştiriyorlar . Parayla item satın almamı var oyunda ? Varsa oynanmaz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 KO gibi parayla extra stuff satacaklar diye biliyorum ben. sponsorlarla falan da kazanırlar para yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Parayla extra stuff denilen olay KO'daki gibi denge bozacak şeyler değil. görsel eşyalar satılcak civcivli robeler, janjanlı dye'lar falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Daha önce de açılacağını belirttiğim Türkiye Fan Sitesi'ni açmış bulunmaktayım. Sitenin içeriği şuanda eksik, tek başıma çalıştığımdan zaman alacaktır (yardım etmek isteyenler varsa özelden ulaşabilir). Ancak kısa zamanda güzel bir site olacağını düşünüyorum. Tüm Runes of Magic oynayanları, oynayacakları, oynamayı düşünenleri beklerim. RoM-TR.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Xenocide said: Parayla extra stuff denilen olay KO'daki gibi denge bozacak şeyler değil. görsel eşyalar satılcak civcivli robeler, janjanlı dye'lar falan gibi. iyi o zaman edit char'dan para kazanirlar :) ama free bir oyun için en oynanabilir sistemde bu yani yapıcak birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Biri Alman, diğeri uzak doğulu iki firmanın ortak yapımı ve isimlerini duyurmak için yaptıkları bir oyun diye biliyorum. O yüzden o tür bir şey yapıcaklarını sanmıyorum, ücretsiz olmasının bir sebebi de ilk cümlem. Bedava olmasının götürüleri mutlaka olacaktır, seviye diğerlerine göre düşük olacak, ileride bir çok şey ticarete dökülecek vs. Bunlar bedava bir oyun için kaçınılmaz diye düşündüğüm şeyler, ama belki bu konuda da bir tedbirleri vardır. Gerçi dünya genelinde bu işler nasıl bilmiyorum, pek Türkiye'deki gibi değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 benim de ne zamandır bekledigim bi oyun,key alamadım open betayı bekliyoruz.WoW'un yerini almaz tabi ama sürekli wow da sıkıyor,alternatif olur işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yaklasık 9 saat sonra Open Beta serverları acılmıs olcak. ServerStatus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 45 dk sonra (14.00'da) Closed Beta kaydı olanlar girebilecek. 16.00'dan itibaren de herkes giriş yapabilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 register oldum da doğrulama mail ı gelmedi bi türlü. var mı bi server da toplaşma filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 rom-tr.com 'da konuşuyoruz nerede nasıl yapalım gibisinden. herkes kendi beklentilerine göre bir yerlerde başlıyor tabi ki ama ben Macantacht'ta başlamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 şu confirmation mail gelmedi bi türlü :( başvurup alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 şu anda oyunu kuruyorum, sonrada xaty senin projeye desteğimi vercem elimden geldiğince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 oyunu cekebileceğim rapidshare linkleri varmı acaba ? cok yavaş cekiyor cekmeye calisırken 2 gece boşa harcadim kopmuştu baglantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 torrentini bilmiyorum da o sitelerden biri 5 parça halinde veriyor. eğer biri 20 yle gelirse diğerlerinede tıklayıp 100 e tamamlayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 www.Gamershell.com dan gatey hızlı bı sekılde ındırebılırsın. bende Smacht (PvP) serverında basladım lvl 11 Rogue/Mage ufaktan oynuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 games.rapidshare.com adresinde vardı oyun. ordan premium'unuz varsa daha hızlı indirebileceğinizi düşünüyorum. fenris said: şu confirmation mail gelmedi bi türlü :( başvurup alan var mı? dünkü yoğunluktan dolayı gelmemiş olabilir. hala gelmediyse tekrar üye olmayı deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 evet ilk aboneliğim hiç cevaplanmadı ama ikinci başvuruma hemen yanıt geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar