sifkal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 pati olarak herhangı bır guıld te toplanıldımı yada Türk guıld ı varmı acaba? suan patchlıyor da ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 closed beta aşamasında bi gruplaşma olabilceğini sanmıyorumda open betaya geçsin bi bakarız :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Invate yollabılcek varsa [email protected] lutefen tesekkurler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 guild kurarız open betada. ben bir sürü mmo cı arkadaşı davet ediyorum kimleri kandırabilecem görecez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 daha open beta cıkmasına tahmını 1-2 hafta varmış bu zaman kadar bıtane invite bulsam cok guzel olcaktı. [: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 oyun güzele benziyor da sistem gereksiniminin daha düşük olmasını bekliyordum. oynarken yaşattığı sıkıntılardan hiç zevk vermiyor. malesef, orta üstü bir sistem gerek oynamak için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 invite yollayayımda nasıl yollanıyor bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Rom'un ılk sayfasında yazıyordu nasıl invite edecegin ben iş te oldugum ıcın Websense yuzunden gıremıyorum Rom sitesine ): [email protected] a yollayabılırsen cok makbule gecer [: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 yollamış olmam gerekiyor şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Xenocide said: yollamış olmam gerekiyor şu anda cok tesekkurler sımdı eve geldım actıve ettım 5dk ıcınde onay gelmesı lazımmıs ! tekrardan saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 300mb lık patch geliyo off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 patch içeriği nedir?Ayrıca serverlar açık değil sanırım bağlanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 http://img75.imageshack.us/img75/8303/rascrnshot2008112911340eh5.png Boss olabilir mi?xD Not:800x600 Çözünürlük ve En düşük ayarlarda çekilmiştir:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 300 MB lık patch ın icerigi ıcerık [Patch Notes 11/27/08] * Improve connection issues with the client. * Fixed many quest related bugs. * Fixed bugs with the Item Mall, including correcting error msgs. * Fixed several crashes that involve server and client data transfer errors. * Fixed character data saving error * Fixed NPC facing error * Added hotkey lock option * Fixed world elite generating bug * Changed the teleportation stone given when acquiring second class to new skill * Changed rule - single handed weapons cannot be merged with double handed weapons * Adjusted the aggro range of many World Elite Bosses * Modified Power Stones cost and stats * Adjusted all bosses in instances to make it more reasonable * Adjusted drops for many elite monsters * Added Tombstone feature (Death penalty system, not 100% finished yet) * Fixed a few bugs with the UI interface * Windmill Instance: - Lowered the difficulty - Reduced the number of monsters - Quality of the armors available through Uncle Kaga has been raised: lv 13 items to lv 15; lv 15 items to lv 20; and lv 16 items to lv 22 - Quality of the weapons have been adjusted: lv 15 items to lv 20; lv 16 items to lv 22 - All weapon damage except the staff have been raised - Material cost has been reduced - Edited the level requirement for Recipes gained from the Windmill. ( Lowered from 7 to 3) - Adjusted the drop rate for materials inside the Windmill (increased by 100%). - Adjusted the amount of materials dropped from 1 to 3. - Added a 10% chance to obtain 2 time the normal drop amount. * Added new skills For Mage * Change Rogue Skill * Changed Scout Skill * Fixed and added music files * Added New Instance - Barren Caves Instance * More Translations bıde bu sabah gelen ufak bı patch var oda soyle bıse [Patch Notes, 28.11.08 Addendum (addition)] * Dept Reset Stones (only during the CB!) * New Raiding Options Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 @sifkal Teşekkürler:) Acil optimizasyona ihtiyacı var oyunun optimizasyon berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 optimizasyan kotu derken o kadar da sert olmamak lazım daha cb bır oyun ve grafık motoru olarak gayet oynanabılır gelıyor bana. tabıkı daha cok eksıklerı var oyunun ama bu kadar eksık olmasına rahmen oyunda tek basıma da olsa 2 saat aralıksız yapıcak bıseyler bulabılıyorum quest sıstemı gayet hos olmus. oyunda dual class sıstemı olması buyuk avantaj bence. ayrıyetten adamlar mevcut crafting sistemının uzerındede calısıyorlar emınım sımdıkınden cok daha ıyı olucak. Kendı acımdan sadece kontrol acısından bıraz zorlanıyorum wasd ıle kontrol ederken yan yan kosma olayı bıraz ters geldi fakat oyunda mouse point ıle haraket ımkanıda saglıyor bu cok buyuk bı rahatlık bence !. tabıkı tum bu goruslerım topmal 10 saatlık bır sure zarfındakı ızlenımlerım ılerde ne olur endgame ne olur sararmı sarmazmı bılemıcem suan bana gayet eglencelı gelıyor. Oyunu yukleyen ve Invite arayan varsa elımde bıtane denemek ısteyen varsa yolarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 İşlemci:AMD Sempron 2600+ 1.6 GHZ RAM:1 GB Ekran Kartı:NVIDIA Geforce Fx 5200 En ama en düşük ayarlda olsa bile kasıyor 13 fps alıyorum genellikle Closed beta'da oldugu içni mi optimizasyon kötü bilmiyorum Oyun Relaese olunca ne kadar değişir optimizasyon bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 ram i yükseltmişsin en azından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Evet öyle oldu X1650 Pro AGP alacağım inşallah bu ay içerisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 abi o ekran kartiyla yeni herhangi bir oyundan 13fps alamazsin bile normal sartlarda, optimizasyonla alakasi yok yani. x1650'den de cok sey bekleme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 sinek o 5200'ü ne yap et yoket :) oyunun optimizasyonunda bişey yok ekran kartın optimize özürlü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Runes Of Magic'in Open Beta'ya geçişine sayılı gün kaldı. Open Beta'ya geçilirken wipe atılacağı, sonradan herhangi bir temizlik yapılmayacağı (büyük bir terslik olmadığı sürece) duyuruldu. Ben de şu günlerde bir ekip oluşturup Türkçe Runes Of Magic rehberi hazırlamaya karar verdim. Bu ekibe katılmak isteyen varsa buraya tıklayarak gideceği yerdeki anketi doldurabilir. Eğer bu konu hakkında sormak istediği soru olan varsa bana özel mesaj yoluyla ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. formu doldurdum yannız rehberlik kısmını anlamadım heralde yapamadığım bişeydir diyip düşüğü işaretledim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 bütün heryerde keyler tükenmiş hala elde etmenin bir yolu varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sifkal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Cocostar said: bütün heryerde keyler tükenmiş hala elde etmenin bir yolu varmı? mail ini pm atarsan invite yollayabılırım cocostar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar