fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Oyuna girdim baktım dolaştım biraz. wow'a çok benziyor. Genel itibariyle iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 cengizhan66 said: benada gelmis bi girdim baktim cok berbat :) vco oynayin daha iyi :) abi bi girip bakmakla çok berbat düşüncesini nasıl edinebildin bi anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 wow dan daha cok vco ya benzetmisler yani sadece charakterin lvl i yok 5-6 adet crafting ve diyer seylerin skill lvl larida var yani max lvl heralde toplam 2-3klvl :) vco da grafikler guzeldi ama bunda cok kotu mage de okcuda (ki okcu yok scuot var )cok yakindan ates edebiliyo bide server o kadar kisiyi kaldiramiyo server cok kalabalik deyildi... neyse gerci onu hardware testiyle ayarliyabilriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 vco ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 voyage century onlina bunu almanlar yapti guzel yapmislardi baya ama sonradan yusho satin aldi ling de vereyim ne oldugun gorun http://vc.igg.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 iyide vco ile rom apayrı oyunlar bikere niye kıyaslıyorsun onu anlamadım, ayrıca level sistemi var, forumda açıklama yapıldı 50 level olacak diye onun dışında şu anda girdiğin oyun Closed Beta, daha bunun open beta'sı var release tarihi şubata falan dayanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 güzel oyuna benziyor oynanır ücretsiz downloadsa sonradan ek paket fln alınır mesele değil o önce bi indirelim bakalımda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Arkadaşlar elinde betea key olupta oynamak istemeyen varsa bana denemek için yollıyabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 aynen bende oynamak istiyorum şu oyunu.. beta key bulma şansımız yada birisinde key olupta verirse cok makbule geçer. /// birde oyunun kesin cıkış tarihi hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 normalde bura veriyordu fakat bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 hem beleş oyun hemde kıt kıt key veriyor hiç denemedim ama oynamam bu oyunu piyasada daha kalitelileri mevcut sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 betada key o yüzden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 demek istediğim beleş bir oyunun betasında bu kadar sıkıntı verilmesi iyi değil demek istiyorum bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunterx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Bu akdar sıkıntı derken ob degilki bu cb tabikide sıkıntı olucak her onune geleni almıyacaklar key bulamasanda eventlarda kazanamasanda arada sırada kayıtlı kisileri dahil ediyolar cb ye belki sanslı kisi olursun sende secilirsin ob ise 9 aralıkta geliyor ozamana kadar baska biseyler deneyebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 bence bu oyuna "beleş oyun işte" diye bakmamak lazım. geleceği olan bir oyun olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 oyuna girdim baktım. ilk izlenimim olumlu. oyun fazlasıyla wow'u andırıyor pek çok şeyi wowdan üttürmece ama bence daha iyi. wow kullanım rahatlığı olan bi mmorpg'ydi karakter hareketleri büyüleri yetenekleri kullanım vs. aynı şekilde rom'a geçmiş. Auction House var yine wow'daki gibi, meslek sınıfları var mining, herbalism, lumberjack vs. yanlız open beta olduğu içinmidir bilmiyorum, ev bedava. gittim npc'yle konuştum ev istiyorum dedim hop verdi direk. ama evin içini dayamak döşemek evi büyütmek paralı. ev sistemi olduğuna sevinmiştim ama beklediğim gibi bişey çıkmadı açıkçası. ben evler world üzerinde olucak ultima tarzı bişey olucak diye bekliyordum. şehirlerdeki bi npc ile konuşunca loading ekranıyla birlikte evinize gidiyorsunuz. bir çeşit instance yani. henüz release durumuna gelmediği için OB'de pek çok eksik mevcut. dil çevirileri tamamlanmamış en başta. çince karakterlerde görünen pek çok yazı var. sesler ve müziklerin giriş çıkışları arızalı. bikaç grafik bug'ı ve oyun bug'ıda mevcut. release tarihi şubat ayı gibi hatırlıyorum o tarihe kadar bu sorunları düzelteceklerdir diye ümit ediyorum eğer düzelirlerse cillop bir oyun çıkıcak karşımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 OB olduğu için değil evin bedava olması, eq2 deki sistemi getirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 pvp si nasıl onu anlatırmısınız biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 pvp'ye giremedim henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 en önemli şey pvp evmiş arabaymış bunlar mesele değil :) inşallah pvpsi zevklidirde bizde başlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 http://www.esl.eu/eu/news/69541/ sitesi key dağıtıyor üye olup key alabiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 saol ben aldım sayende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 mmorpg.com üzerinde dev team2in yaptığı live chat logları yayınlandı http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm?bhcp=1&loadfeature=2440&gameid=351&setview=features Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 %92de yükleme hata verdi allah belasını versin oynamıyorum dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 oyna oyna :) 14 mage - 8 Priest karakterimle tam gaz devam ediyorum. nick Xenocide RoM PvP 'deyim gelenler yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar