Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"noob" sorusu

aritra

Öne çıkan mesajlar

xunn said:
Valla şu ana kadar tek muhabbetim tek ÖMden oluşuyor, ama yine senin yukardıki mesajının ikizi yüzünden 10 sayfalık topic çıkmıştı daha önce. Eğri oturup doğru konuşalım, hangimizin buna zamanı var?

Ayrıca sen olmasan ne demek? Birşey diyeceksen açık açık söyle lütfen. Freemoon'a o laf atan birisi hep sensin, baydın. Hayır kavgalarınız benim wissy'le yaşadıklarım gibi eğlenceli de değil, direk kız gibi tek posttan laf sokuyorsun. O da bariz buna birşey diyecek. Adama haklı oldugu topicte bile laf söyleysen drama çıkar. Çıkmasın.

10 sayfalık topic çıkıyorsa benim yüzümden,senin wissyle olsun ali ile olsun veli ile olsun küfürleşmeye varan topiclerin 5346525 sayfa çıktı. ha küfür sana eğlenceli geliyorsa paticikte takılma. onu geçelim önce.. adama haklı oldugu topicte lafı; haklı olduğunu ama uslubunun yanlıs oldugunu ve tpicle alakalı subtlety enchanta ihtiyac duyan noobdur diyecek bir zihniyette olmasına ragmen burda haklı tarafta durmasına şaşırdığımı söyledim ha bu arkadaşın frost-fire pve tartışmalarında olsun thoridal tartışmalarında olsun alar fightta neden frost olur insanlar konusunda saçmalamasında olsun gereken yerlerde gerekli lafları ettim.. yeri geldi destekledim yeri geldi karşısında oldum. bu arada o kendisini savunabilir heralde araya karışma şu wow bölümünde en seviyesiz tartışmaları yapan bir adama bulaşmak istemiyorum ne olursa olsun ne kadar haksız da olsan saçma sapan bir cümle kurup haklı çıkmaya çalıştığını çok gördüm. o yüzden bu son cevabımdır sana.
FreEmoon said:

Demiyecem bilader merak etme, hiiiiç umrumda değil. Anladım ki bir grup eleman toplandı bana her fırsatta laf giydirmeye çalışıyor ama bilmiyorum farkındamısın son zamanlarda sürekli epik failler vermeye başladılar :D.

Ben gerekli yerde ispatımı yapar geçerim. Uygun bir anda zaman bulup diğer büyük tartışma konularınada birer hesap yapar koyarız sorun çözülür. Demek burda söylediğinin doğrulunu illa zaman ayrıp formüllerle ispatlamak gerekiyormuş, öğrenmiş oldum.

1. Bir grup eleman sana laf giydirmeye kasmıyor emin ol, her üç lafından biri saçmalık oldugu için sana laf giydirmeye ne kasmak gerekli ne de bir grup olmaya..
2. epik fail olduğum bir tartışmamızı göster sana zahmet. saçma sapan genelleme yapma.
3.subtlety cloak enchantını basanlar noobdur diyen sen, bana şunun da matematiğini yap veya sen en iyisi git başkalarının yaptığı matematiği c/p yap wowwikiden veya ej den ama pve için subtlety noob işidir spell penetration daha iyidir diyecek bir zihniyet olamaz oralarda. buralardan başla okumaya http://www.wowwiki.com/Enchant_Cloak_-_Subtlety http://www.wowwiki.com/Spell_penetration
---
son olarak alan yetkililerinin ve diğer kullanıcılarının olsun affına sıgınıyorum böyle konunun ortasında saçma sapan başka konulara daldığım için, kendisi threat konusunda saçmalayan bir adamken ben matematik yaparım wowwikiden c/p yaparım diyerek başka hatalı adamlara böyle bir uslubla laf sokması hoşuma gitmedi. başka da cevap vermiycem.
Sosyal ağlarda paylaş

Verme zaten, ağır batırmaktasın şu an. Rantın bitince haber ver modlar toplarlasın ego parçacıklarını. Benim wissy'le olan PvP tartışmalarımla ilgili yorumum mizahiydi, sakin ol. Adam hakaret etti kendi banlandı, seni ilgilendirmez. Saçma dediğin tartışmaları başlatıp haksız çıkan da sensin.

Otuz defa saçma, saçmalama, saçma sapan demişsin bir paragrafta. Sen de *kanıtlasana* birşeyi. On sayfa senin döküntülerini toplayan insanlara nerdrage yapıyorsun, histerik.
Sosyal ağlarda paylaş

Batler'in sapık olduğu zamanlarda t4 kırması gearla Lady Vasjh yapmak vardı healerle. Her yer yemyeşil, %1'e gelmiş Vasjh tank ben ve 2 dps var. FPS de boss'un hp'siyle yarışıyor adeta 1 FPS ve ben cast ediyorum. Tabii kafama inen acid'ten kaçamayıp öldüğümü 30sn sonra gördüm ancak. Sonuç %1'de wipe, ventriloda ağlamaklı sesler. Sonra birisi burnunu çekiyor, "tekrar" . Bir de üstüne offtank'ın ceryanları kesiliyor... Ben healer oynadıktan sonra dps'ten tat almamaya başladım ayıptır söylemesi :/ Daha heyecanlı.
Sosyal ağlarda paylaş

Miraul said:
The_Delucian said:
Helcaraxe said:
healer olcakmışın bu oyunda valla :D otur arkada dert yok tasa yok , niye dps az derdi yok :D

:) Bloodboil de healer oyneyın ... :)

tek tus chain heal spam valla kolay :)

bekara karı boşamak kolay :D

yap bi healing officerlik, setup et bütün heal teami üstüne gurtogg healeri ol,najentus healeri ol bak bakalım noluo :P

ota boka "healerler bok!" şeklinde gelen complainler insanı daraltıo ehehe
Sosyal ağlarda paylaş

over heal aggro yapmaz derken?

Sımdı gırıp denıyemıcem de dıelım kı osman ve alı var
osman warrior
ali priest

osman %100 canla gıdıp bı tosbaga satasıyor,ama sadece duruyor içinde
tosbaga osmandan can goturemıyor
o sırada alı gelıp 100% canlı adama greater heal basıyor.
Aggroyu almaz mı?
alır dıye bılıyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

Almaz, denemenin daha kolay yolu var. Osman gitsin tospaya 1000 hasar versin. Sonra arkasını dönsün vurmasın hiç.

Sende üstünde mp5 item olmamasına dikkat et ve başla son rank heal spamlamaya paso 3k-5k heallar at ama tospağa atıyorum 20 vursun-30 vurdun tanka ve 20-30 normal heal kalanı overheal olsun. Taaa ki tosbanın toplam hasarı 2000 olana kadar (ki işin içine talentler girince o 1k damage 1k dan fazla agro yaratırda neyse işte) mob sana dönmez o 1k hasar senin bu arada yaptığın 30-40k heala rağmen agro çekmez.

Ama mp5 çok önemli spiritten gelen base regen agro yaratmazken her mp5'den gelen mana 1-1 oranında agro yaratır. O sepeble mp5 veren herşeyi çıkar deneme yaparken. Hatta direk çıplak ol en temizi.

Edit: Mp5 2 ye 1 oranında agro yaratıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Osman tosbağadan agroyu aldı ve canı full değil, tosbaa üstüne koşuyor ama henüz vurmadı, renew tikledi, agroyu alırsın :)

Osman tosbağaya daldı, vurdu ama elinde mace varmış ve mace skilli 5/350 olduğu için "2" dmg verdi, tosbağa Osman'a iyi vurdu, senin renew tikledi agroyu alırsın :)

Osman raidde main tank, Eredar Twins'e dalacak yukarıdan odalarına atlayıp. Healerlar Osmanın üstüne renew, rejuv ne varsa dizdiler noob oldukları için atlamadan önce, Osman aşağı atladı, agroyu aldı ama atlarken de fall dmg aldı, o sırada renew tikledi boss Osman'a değil healera döndü, wipe :)
Sosyal ağlarda paylaş

Tospağa osmana dalıp hasar veremiyorsa yani reju full over heal oluyorsa almassın, ama reju heallıyorsa gene yukardaki hesaba döner iş. Yani healın agrosu tankın ilk yarattığı agroyu %10'u kadar geçeçek derecede healladığı anda sana döner.

Mesela tank moba charge attı ve belli bir miktar rage kazandı bu şekilde kazanılan her 2 rage için 1 agro kazanır tank. Diyelim 20 rage kazandı artık 10 agrosu var. Senin attığın reju 22+1 heallayana kadar (ki sende talent olmadığını ve full agro aldığını varsayıyoruz healdan) agro tankta kalır. Gene burdaki 22+1 değeri overhealları kapsamaz.

Birde şöyle birşey var mesela tanka earth shield attıp combata yollarsan sana hiç agro yazma ama her ES'nin yaptığı heal (Over heal değil tabi yine) tanka yazılır. Ama combatta atarsan o ES'yi o zaman ES'nin agrosunu sana yazar (ES'nin healının agrosu gene tanla yazarda es'nin ilk atılma healı sana yazılır)
Sosyal ağlarda paylaş

Life bloom combatta atılırsa full atana yazar. Ama combat dışı atılırsa hot druide son patlama kimin üstünde ise ona yazar.

Cuce said:
ayşe bana mending attı benden osmana gitti, osmana giden heal bana yazılıyodu dimi.

Evet abi hatta mending combat dışında atılırsa ilk healda atlayan kişinin healda tanka yazılır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...