SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Evet, 2010 yılında Manga üsülü Wolverine, X Men, Spiderman ve Iron Man yapılacağı kesinleşmiş. Uyarlamaları Death Note ile tanıyabileceğiniz Madhouse yapıyormuş. Spiderman ve X Men projesinde Ryoichi Ikeda (Crying Freeman) bulunaca akyrıva duyuruda Kia Asamiya , Takehiko Ito ve Katsuya Terada'nın da ismi geçiyordu (Kia Asamiya'yı çok severim, ayrıyeten belirteyim) Kia Asamiya'nın yıllar önce Uncanny X Men'de çalıştığını ve Star Wars Episode I Manga rewrite'ini yaptığını biliyorum ama okuma imkanım olmamıştı. Umarım iyi işler olurlar. Görseller için: http://www.sponichi.co.jp/entertainment/flash/KFullFlash20080826003_p.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 watashi wa x desu bana biraz anlamsız geldi zira taş yerinde ağırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Amerikan anlayışı ile süper kahramanlık japonyada hiç sevilmediği için gg bu proje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 wolverine-kun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Lopeth said: wolverine-kun wolverine-senpai! yada wolverine-sama! (kim -kun diyebilir ki ona?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 SturmVogel said: kim -kun diyebilir ki ona? Ondan yaşlı herkes ve yaşıt hatunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 lol kaede, bence ironik bir mesajdı o =) ayrıca, çizimler orjinaline bağlı kalırsa bence mundar olur. ki ironman çizimi (başka varsa göremedim) biraz öyle olmuş gibi.. stark mangadan çıkma, ironman marvel'ınki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Apocolypse falan wolvi-kun derde biraz sıkar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bence yapılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 daha önce de bi iki sayılık bişeyler yapmışlardı galiba...iyice ne yapacaklarını şaşırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 fenris said: daha önce de bi iki sayılık bişeyler yapmışlardı galiba...iyice ne yapacaklarını şaşırdılar. Wolverine: Snikt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mum_Chamber said: lol kaede, bence ironik bir mesajdı o =) Farkettim de hani demek istediğim illa -kun küçüklerine karşı yada şirinlik amaçlı söylenmek zorunda değil ondan dedim. Aynı işyerinde çalışıp seni tanıyan bir bayan soyadı-kun kullanır mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Yapılamaz değil, yapılır. Fakat bazı şeylerden ödün vermeleri gerek. Yine de iyi birşey yapmaları için 10/0.5 ihtimal veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 SturmVogel said: fenris said: daha önce de bi iki sayılık bişeyler yapmışlardı galiba...iyice ne yapacaklarını şaşırdılar. Wolverine: Snikt? nihei nin diger islerine gore vasatti snikt. yani kurgu ve cekicilik acisindan. sirf nihei cizdi diye takip edip bitirmistim.yani marvel çr leri marvel çr leri olarak kalsada daha ozgun projelere yelken acsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Wolverine Snikt güzeldi. Ama Marvel Manga yapmışlardı berbattı o. Yani ne biliyim pata küte herkes kesilip ölüyordu paso. Çizimler de çok hoşuma gitmemişti. Star Wars Manga çok daha eskiydi sanırım ama rezaletti. Chibimsi Luke Skywalker çok iğreti duruyordu. Snikt'in çizerinin daha güzel ve kaliteli projeleri varsa ona da bakabilirim. Marvel Manga gibi birşeyler yapacaklarsa kötü olur. Ama Snikt gibi şeyler neden olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Snikt! epey güzeldi, beş bölümdü. Buradan indirebilirsiniz. Marvel bu mangaları Del Rey ile birlikte çıkarıyor. Del Rey'e saygım büyük, kötü bir şey çıkartacaklarına inanmıyorum. Bir yıl içinde bir X-Men shôjo comedy Kitty'nin lead olduğu, bir Wolverine shonen geliyor. İki cilt olacaklar. Ben özellikle Kitty'nin öyküsü için heyecanla bekliyorum. Wolverine: First Class'da bunun için iyi bir hazırlık oldu zaten. Quesada işini iyi biliyor, hayranım adamın editorlüğüne. Taslaklar Marvel'de mangaya gelince, bu ilk değil. Google'dan Marvel Mangaverse yazın ya da bu torrenti çekin. 70'lerde de Hulk (hala yayınlanıyor) ve Spider-Man (bu iki yıl yayınlandı) mangaları çıkmıştı. 98'de 12 ciltlik X-Men Mangası yayınlandı. Ayrıca Marvel'in 2003'de kaldırılan Tsunami imprinti sadece manga yayınlıyor ve ilk sayılar 25 cente satıyordu. Bunun dışında Snikt! var işte. Not: Yeni ve güzel bir çizgiroman istiyorsanız Vertigo'nun Young Liars'ına bakın. Bu yıl Vertigo'dan çıkan en iyi şey. David Lapham yazıyor ve çiziyor ki sırf bu bile almaya yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Eğer o taslaklar birşey ifade ediyorsa Wolverine aşırı bishounen çizilmiş. Shoujo X-Men aşırı komik olur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 O taslakları sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 O Wolverine çizilecekse çocuğumu keserim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Wolverine çizimlerini ben de tutmadım ama X-Men için heycanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Açıkcası Shôjo bir x-men istemiyorum ben yapıcaklarsa adam gibi seinen bi x-men yapsınlar shôjo ne abi... illa shôjo yapcaklarsada wolverine'ni karıştırmasınlar bobby drake falan takılsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Yukarda söylediğim First Class'ı oku bir, Kitty shojo'nun niye bu kadar güzel olacağını düşündüğümü anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 KenshinHimura said: O Wolverine çizilecekse çocuğumu keserim... Nihei candır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ahahahahahaha O wolverine ne ya. Ahahahahahah Ahaahhahahaha hiç güleceğim yoktu! Ahahahahaha Wolverine'e bak daskjhdsakjdhaskjdhaskjdsa, gidip barlar kız filan da tavlıyordur bu. "Janneeeee-channnnnnnn,!" Adsajkhdsajkdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 AHAHAHAHAHAHAH olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar