Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 diye msg. atiyorum genelde sonucu iyi oluyo genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 yonjanizmi var len sizin asdfsdf iyi hatun kaldiriyorsunuz bari asdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bombi said: Masquerade said: ahaha okuldan. sürekli ders çıkışlarında, kampüs dışında cafede denk geliyoruz. (:P) ooooo. hımmm dur bi düşünelim. hmm aslında kızın ismini biliyosan bi şekilde facebookuna ya da cart curt hesabına ulaşsan belki ordan konuşmak için daha çok malzeme çıkar. arkadaş grubuna kaynayıp tanışmakda bi alternatif tabii :D düşünüyorum direk nasıl konuşabilirsin diye..ama zor ya, ortak dersiniz fln olsaydı..ya da ne biliyim belki okuldaki bi etkinlikte fln ortam olur.. hmm bana mesela geçen sene okulda yolda direk gelip "merhaba tanışabilir miyiz" modunda gelmişti bi eleman ama bence çok da başarılı bi yöntem değil, tavsiye etmiyorum :D uff ama nefret ediyorum öyle olmasından. bende bunu çok yaşamışımdır. =(garbage a gece 4 te ciddi post ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 http://img165.imageshack.us/img165/5666/qqzh8.jpg bu da bana gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 artık nasıl otomatiğe bağlamışsa uzun saçlı gördüğüne atıyo demek ki mesajı ama yine de çok kötü hissediyorum kendimi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 OP cok cok cok fena... ama topigin gidisati ve masquarade'in istikrari beni benden aldi goturdu. DEVAM PLS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 of tunca fail yemişsin ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 oha tunca, ben kendi boynumu kırardım saniyesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 roket adam said: ...olan güvenilir bir yonja dostun olmadan, senden ne msn, nede telefon istemeyeceğim... Buraya kadar okudum "ne diyo bu ulan?" dürtüsüyle, bu cümlede bitti bi anda. "Türkçe öğren de gel" derim, kız olsam ben buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Azmodai said: OP cok cok cok fena... ama topigin gidisati ve masquarade'in istikrari beni benden aldi goturdu. DEVAM PLS. 10x lol tunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 screwy said: Bombi said: Masquerade said: ahaha okuldan. sürekli ders çıkışlarında, kampüs dışında cafede denk geliyoruz. (:P) ooooo. hımmm dur bi düşünelim. hmm aslında kızın ismini biliyosan bi şekilde facebookuna ya da cart curt hesabına ulaşsan belki ordan konuşmak için daha çok malzeme çıkar. arkadaş grubuna kaynayıp tanışmakda bi alternatif tabii :D düşünüyorum direk nasıl konuşabilirsin diye..ama zor ya, ortak dersiniz fln olsaydı..ya da ne biliyim belki okuldaki bi etkinlikte fln ortam olur.. hmm bana mesela geçen sene okulda yolda direk gelip "merhaba tanışabilir miyiz" modunda gelmişti bi eleman ama bence çok da başarılı bi yöntem değil, tavsiye etmiyorum :D uff ama nefret ediyorum öyle olmasından. bende bunu çok yaşamışımdır. =(garbage a gece 4 te ciddi post ftw eeh ne deseydim! "bir hamburger yiyeydik beraber?" cık cık cık. şunun şurasında hayırlı bi iş için kastık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ad3m said: said: Selam, tanışak mı? Yeterlidir.Tavlamadığım kız kalmadı şuncacık yazı ile asdasd kağıda yazıp kızamı gösteriyorsun mantık nedir? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 tunca said: artık nasıl otomatiğe bağlamışsa uzun saçlı gördüğüne atıyo demek ki mesajı ama yine de çok kötü hissediyorum kendimi sdfsdf ahaahhahahah iyiymiş hakaten. adamın gözü dönmüş yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 said: Selam, Mal varlığı dökümüm ektedir. Görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bu msjı sonuna kadar hangi kız okur ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 adam işi garantiye almıs.ama ne gerek yani.yonjadan atılcak mesajlar belli selam,naber,napıosun ne yazarsan yaz kız senin resmine bakıp ona göre cevap verdiği için boş mesaj atsan bile farketmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ayrıca koskocaman müdür olup ataköyde otursam neden yonjadan kız düşürmeye kasayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Bu ımkanları verebılecek bı ınsan aynı zamanda o soyledıklerını yapıp kız ayarlıyamıyorsa , kız ayarlamak ıcın sanal ortamı secıyosa ben o adamdan suphe ederım. Kız olsam guler gecerdım heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Thebestfb said: Bu ımkanları verebılecek bı ınsan aynı zamanda o soyledıklerını yapıp kız ayarlıyamıyorsa , kız ayarlamak ıcın sanal ortamı secıyosa ben o adamdan suphe ederım. Kız olsam guler gecerdım heralde...gunaydın kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 saol canım bu nasıl bı sıcaktır yaaa bunaldım gerı yatıyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 8)ayrıca, benimle flört etmenin bir ayrıcalığını ve rahatlığını yaşamına yansıtmak ve istanbul'un otobüs ve dolmuş trafiğinin stresini çekmeden, rahatça gezip, tozman için sana yeni çıkan bir opel corsa c’mon otomobil alabilir ve tüm benzin masraflarını da karşılayabilirim. 9) bunun yanısıra arkadaşlığımıza renk katmak ve sana sürpriz heyecanını yaşatmak için sık sık giyim, kuşam, değerli takılar ve mücevherlerden oluşan sürprizler hazırlayarak, sana sürpriz hediyeler alma sevincini yaşatabilirim bune ya benimle yatarsan araba alırım demenin üstü kapalısı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 neresi kapalı pardon ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Masquerade said: yoo, hatta ben kaçırıyorum lan hanzo sanmasın bizi diye. ama işte adından başka birşey bilmediğim bir kıza ne derim ben :p hadi ben uyudum sabah bakarım mesajlarınıza, saat 7 de kalkmam lazım. :p .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 verdim gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar