Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 tedaviye ihtiyacım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kız içkisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 pardon o içki bile değil lan, meşrubat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 lan alkolünde miyiz olayın. kola içen de KARI o zaman girmeyin sevgilimle arama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Masquerade said: kız içkisi o. Masquerade said: pardon o içki bile değil lan, meşrubat. hahaha yuh... "en hardcore içici benim ulan" tribi. ama kız içkisiyle veya meşrubatla alakası yok. baileys dediğin irish cream, o da kahveye felan koyuyorsun şu şey çok güzeldir, karalayanlar utansın: http://img230.imageshack.us/img230/5269/beveragesbaileyscoffee3gw9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 biraz önce benzer bir bardakta aynı şekilde bir şey yaptım ve şu anda yarısı durmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 sırf içmek için paşabahçenin o bardağından aldım evde duruyor :) ilginç kombinasyonlar önerenler olursa deneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 çilekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 zivaniya ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben davidoff ile yapıyorum. mükemmel oluyor. bide buzlar acayip ufak parçalar olursa mükemmel oluyor. onu yapmakta zorlanıyorum. çekiç işi yalan, rondo da suyunu çıkartıyor. siz nasıl yapıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 adana civarında bici bici yapanamcaların aletten bide bi kalıp buz olacak aslında tam aradıgın şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Rende güzel fikir rendeleyip eline alıp suyunu sıkıp bi on dakika buzluğa atıp sonra parçalayıp yapabilirsin hepsini şimdi uydurdum çok saçma da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 NEY NEY NEY BİRİ BAILEYS Mİ DEDİ uu beybi aşkısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ben de petrusla kızıl deniz havyarı yemezsem gece uyku uyuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Masquerade said: kız içkisi o. Masquerade said: pardon o içki bile değil lan, meşrubat. ben damardan ethanol+metanol+propanol alıyom lan!! işki ne ki! baileys +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 çok canlı balkonda içmesi onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ferrero said: ben davidoff ile yapıyorum. mükemmel oluyor. bide buzlar acayip ufak parçalar olursa mükemmel oluyor. onu yapmakta zorlanıyorum. çekiç işi yalan, rondo da suyunu çıkartıyor. siz nasıl yapıyorsunuz ? bi peçeteye sar buzları mermerin üzerine vur sertçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 file bulun. Yada beni bulun. Bıçakla acaip süper parçaçıklar çıkarabiliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 b52 ftw bi de içerken saçını yakanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 b52 sirf kaanla shot yapabilmek icin iciyorum zira anasonlu bisey icemiyor ve dolayisiyla goygoy icemiyoruz. ama olsun biz onu oyle de seviyoruz. irish cream yerine british gin oneririm gordon mesela sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Kahve temalı herhangi bir içkiye kız içkisi diyeni üzerim. Baileys güzeldir (gerçi 2 kere falan içtim). Mozart bulabilirseniz deneyin, çukulata likörü kendisi. Bir de şişeyi nasıl tasarlamışsa abiler bitmiyor allahsız eheh. Hele beyaz çukulatalısını sade filtre kahveye dökereeaeghşf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 keyif içkisi.kafa güzel yapmak için içmenin anlamı yok baileysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ferrero said: biraz önce benzer bir bardakta aynı şekilde bir şey yaptım ve şu anda yarısı durmakta. yarısına bile talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 old no 7.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 her gece kaçak hamsi avlarken bir şişe rom bitirmezsem ben de rahat edemiyorum. Derdini anlıyorum dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar