neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 sadelestirilmis versiyonlari iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2017 abi şu üstteki kedili videoyu izleyeceğim, benim şimdi söyleyeceğim noktaya parmak basmış olabilir zira, sdf olm bu dwarf fortress o kadar detaylı bi dünya yaratıyo ki resmen bildiğin bu elon musk'ın bahsettiği tarzda bi evren simülasyonu yaratıyo olabilir ya. geçen açtığım şu başlık dolayısıyla aklıma geldi yine, adventurer oynuyorum, böyle bir dünya yaratmak yok arkadaş, dwarflar bir şehir yapmış. 100 kat falan aşağıya indim daha şehre ulaşamadım falan, sadece stairway yapmış elemanlar 100 kat. çok bomba oyun cidden. şimdi yukarıdaki videoyu izleyeceğim. elon musk olup hayatımı şu oyunun gelişmişini yapmaya harcıcam resmen, the long dark mesela biraz biraz ucundan benzer gibi adventure mode ile onu da alıcam gibi steam summer sale ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 https://store.steampowered.com/app/975370/Dwarf_Fortress/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2019 ucretsiz degil miydi bu? steamde nasil olacak bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 (düzenlendi) steamde olması iyidir bilinirlik artar mis gibin edit: abi ağlıcam grafik modu, modding felan olcakmış. ciddi ciddi oyun release edicekler adamlar ya. inanamıyorum. Mart 14, 2019 BonePART tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2019 grafik modu bayagi iyi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2019 Sevindim yahu, hem mod (grafik modu) sayısı da artacaktır. İçerik olarak dünyada daha fazla içerik sunabilen bir oyun yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 yeni harita gorunusu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2020 Guzel olmus bayagi, normal in-game grafikleri de guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 topiği en başlardan okumaya başladım oyunu anlayım diye de anlamadım ama gazanfer diye pati varmış lan zamanında onu keşfettim. tam dwarf adı gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2020 Oyun rimworld’ün 100kat falan detaylisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2022 medium harita, bir sonraki update ile roadmap vereceklermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2022 6 Aralik'da cikiyormus: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 1 saate cikiyor: https://store.steampowered.com/app/975370/Dwarf_Fortress/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 hazır böyle bi şey çıkmışken, oyuna meraklanan ama ascii ile oynamaya dayanamayacak olanlar için (ben sdfg) bi beginners guide yapsanıza şöle haplık. vakti geldiğinde dönüp bu topiki açıp okuyup oyuna başlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 Ascii degil artik kendi grafik paketi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 cümleyi yanlış kurdum, doğrusu; eski halini katlanılabilir bulmadığından dolayı denemekten çekinenler ama şimdi denemek isteyenler için (ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2022 Abi onun icin benzer kolay oyun oyna; rimworld mesela. Begenirsen onu dwarf fortress asiri detaylisi ve z ekseninde katlar arasi gecis yapabildigin versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2022 (düzenlendi) o degilde, fiyati indirmisler, aldiysaniz onceden bir refund seysi olabilir. edit: hatta beginner seviyesinde quill oynuyor, ogrenmek icin faydali: Aralık 8, 2022 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar