PATA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bunu boyle ekmeksiz sadece kaşık kaşık götürünce isal olunmuyor mu pekii? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ishal değil cırcır olursun muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 İstihsal üretim demek. Fındık üretim Kooperatifleri Birliği demek. Sanırım Arapça yada Farsça bi sözcük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 istihsal Vikisözlük sitesinden Anlamlar: [1] (eskimiş) Çıkarma, elde etme Köken: [1] (Arapça) http://tr.wiktionary.org/wiki/istihsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 çokokremle karıştırınca güzel oluyor fazla enerjik bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 çokokremle karıştırmak saçmalık olur anca o ne öyle bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 daha lezzetli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 fıstık ezmesi > fındık ezmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 şekersiz badem ezmesi en yararlısıdır. Ama Türk yapımı olmadığından her seferinde 9 milyona alaman malı alıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Lorrotar said: fıstık ezmesi > fındık ezmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yedikten sonra da düz duvara tırmanan var mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 roket adam said: Ek: Ayrıca Türk malı olmasından dolayı ülkemizin o çok değerli dış borç açığını artırmamş oluyoruz kahvaltı ederken (:P) Nutella eve misafirliğe gelmiş Brezilyalı manken gibiyken, Fiskobirlik daha çok aileden biri, çiftlikteki dayım, toprağı çapalayan halam gibi bir şey :) öyle bir anlatmışsın ki; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Lorrotar said: fıstık ezmesi > fındık ezmesi hade laaan diyorum yetersiz amerikan ozentileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 karadenize gidince getirmiştik. of çok süper bence. olsa da yesem. hayır evde abur cubur yapacak yiyecek sayısı da sıfır. canım da çekti doğrusu. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 fındığın her hali güzel zaten, yiyin gari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 BonePART said: Lorrotar said: fıstık ezmesi > fındık ezmesi hade laaan diyorum yetersiz amerikan ozentileri okadar yürekten katılıyorum ki böyle +lar repler yetmez bunu ifade etmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kilo vermekle uğraşmasam gidip alırdım şimdi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 of nası canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kilo veriyorum. terbiyesizlik yapmayın bunu buraya koymayın dsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yanlız bu şey çok fazla aşırı süper ya öf bayılıyorum tazecik ekmegi ve bunu verin bitirmeyen adi :) (ki yapmıslıgım var (ki gün boyunca 1 dilim ekmekle doyabilen bi insanım :D )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Şimdi gittim 2 dilimle biraz daha götürdüm valla miss ohhş. Efsanevi. [kilo alacaksınız.. hepiniz.. hehehhe..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ben böyle şeyleri ekmekle yemeyi sevmiyorum. Bal reçel marmelat ezmeler! KAŞIKLAĞĞ!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ilk posta kocaman bir +1 bir haftada ~4 kilo almama sebep olmuştur kendileri, 6 kap mı ne bitirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 nereden satın aldığınıza yazsaydınız keşke büyük marketlerde göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 BİM'de her zaman bulunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar