Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 demişimdir muhtemelen ama içinden fındık kabuğu çıkıyo lan bunun çatır çatır yiyorum. doğal katkısız falan tamam da biraz daha uğraşın arkakadaş şunlan. ayrıca kazanan kombinasyon (sdf) içi boş kruvasan alıp içine nutella sürmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 onun içine de fiskobirlik + bal + muz da atarsan bütün gece tutar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bi de turk kahvesi yapıp ona banarak yiycen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ben nediyorum sen nediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bu candır ya ama çok kilo aldırıyor ayı gibi yapıyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 azcık yicen olm kahvaltıda fln kavanoza kepçe daldırırsan kilo yapar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 dün aldım ve tadı güzel beğendim (gerçi katur kutur olmasını sevmedim pek). bence burada baya bi overrated yapılmış sanki. lalinella diye bi ürünü var güllüoğlu'nun. ben onun üzerine hiçbir şey tanımam. tahinli fındık ezmesi. bir oturuşta çok net bütün kavanozu yiyebilirim yani. şu fiskobirliği seviyorsanız, lalinella'yı deneyin, pişman olmanız mümkün değil hatta direk ona geçersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 olm çok fakirledim ben ya. artık alırken birkaç kere düşünüyorum bunu. birincisi 10 lirayı buldu çük kadar kavanoz. ikincisi öğrenci evinde statü ve prestij sembolü olarak kullanılıyor, hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Sürülebilir tahin helvası deneyin, gesasş markasının falan bulabilirsiniz sanırım.. tahin-oekmezde ki tahin gibi değil baya baya güzel Şunun sürülebiliri işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 sabonis said: (gerçi katur kutur olmasını sevmedim pek). bütün oılayı o lan ozelliği o yane chunky diyo gavurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Çok pahalı yaaaa...Alınca şöyle insan doya sıya yemek istiyor ama o zaman da bir kahvaltıya oturduğunda eşin, çocuğun bitirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Seviyorum burayı başka hiçbir forumda F.F.E hakkında 21 sayfa yazı yazılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ne kadar şimdi. 10 mu olmuş. lan kimse bilmezken raf aralarında 5 küsür lira değil miydi bu. %100 zam yapılır mı lan 2 yılda. almayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Masticore said: Seviyorum burayı başka hiçbir forumda F.F.E hakkında 21 sayfa yazı yazılmaz... abi ekşi sözlük myüz nutellaya övgüler dizicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Almıyorum artık aldığım zaman kahvaltıda bir kutuyu yiyorum direkt. Kilo gg Bi de nutellayla karıştırdın mı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 BonePART said: sabonis said: (gerçi katur kutur olmasını sevmedim pek). bütün oılayı o lan ozelliği o yane chunky diyo gavurlar ya tamam da her insan chunky sevecek diye bir şey mi var. hani olayı o ama ben o olayı sevmiyorum pek, napiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 BonePART said: Masticore said: Seviyorum burayı başka hiçbir forumda F.F.E hakkında 21 sayfa yazı yazılmaz... abi ekşi sözlük myüz nutellaya övgüler dizicez o kadar pms potansiyeli yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 JsH said: Bi de nutellayla karıştırdın mı.. şu çok büyük hayvanlık yalnız ya ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 10 dakkadir fiskobirlik findik ezmesi icin yazicak birseyler bulmaya calisiyorum. Iste o an anladim ki kelimelerle ifade edemeyecek kadar lezzetli bir besin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Fiskobirlik bunun yanında halt etmiş. İşin kötü yanı sadece Giresun'da var. Yolunuz düşerse koliyle falan alabilirsiniz, lezzetine kefilim. https://p.twimg.com/Aowvar7CIAEweEM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Bugün evin haftalık alışverişini yaptım. Bu ve türevlerinin bulunduğu rafta değişik markaların bayağı bir ürünü vardı. Fındık ezmesi, direk fındık parçalarının içinde olduğu jelimsi şeyler falan. Fiyatları ucuz değil. Halbuki kışın fındık ayağa düşüyor alıp bitiremiyorum ben çürüyor bir kısmı. Belki mevsimsel bir olaydır fiyatı. Fıstık ezmesi de çeşitliydi bayağı. Adını sanını duymadığım marka da vardı bir tane. Çok amerikanvari gördüm milletimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Ouww pazar sabahı fındık ezmesi fena :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Ayfon said: 10 dakkadir fiskobirlik findik ezmesi icin yazicak birseyler bulmaya calisiyorum. Iste o an anladim ki kelimelerle ifade edemeyecek kadar lezzetli bir besin!!! hahaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Fiskobirlik wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 in fisko we disko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar