Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fiskobirlik Fındık Ezmesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demişimdir muhtemelen ama içinden fındık kabuğu çıkıyo lan bunun çatır çatır yiyorum. doğal katkısız falan tamam da biraz daha uğraşın arkakadaş şunlan.

ayrıca kazanan kombinasyon (sdf) içi boş kruvasan alıp içine nutella sürmek.
Mesaj tarihi:
dün aldım ve tadı güzel beğendim (gerçi katur kutur olmasını sevmedim pek). bence burada baya bi overrated yapılmış sanki.

lalinella diye bi ürünü var güllüoğlu'nun. ben onun üzerine hiçbir şey tanımam. tahinli fındık ezmesi. bir oturuşta çok net bütün kavanozu yiyebilirim yani. şu fiskobirliği seviyorsanız, lalinella'yı deneyin, pişman olmanız mümkün değil hatta direk ona geçersiniz.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
olm çok fakirledim ben ya. artık alırken birkaç kere düşünüyorum bunu. birincisi 10 lirayı buldu çük kadar kavanoz. ikincisi öğrenci evinde statü ve prestij sembolü olarak kullanılıyor, hoş değil.
Mesaj tarihi:
ne kadar şimdi. 10 mu olmuş. lan kimse bilmezken raf aralarında 5 küsür lira değil miydi bu. %100 zam yapılır mı lan 2 yılda.

almayın lan.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

sabonis said:

(gerçi katur kutur olmasını sevmedim pek).

bütün oılayı o lan
ozelliği o yane
chunky diyo gavurlar

ya tamam da her insan chunky sevecek diye bir şey mi var. hani olayı o ama ben o olayı sevmiyorum pek, napiim :D
Mesaj tarihi:
BonePART said:

Masticore said:

Seviyorum burayı başka hiçbir forumda F.F.E hakkında 21 sayfa yazı yazılmaz...

abi ekşi sözlük myüz nutellaya övgüler dizicez

o kadar pms potansiyeli yok.
Mesaj tarihi:
10 dakkadir fiskobirlik findik ezmesi icin yazicak birseyler bulmaya calisiyorum. Iste o an anladim ki kelimelerle ifade edemeyecek kadar lezzetli bir besin!!!
Mesaj tarihi:
Bugün evin haftalık alışverişini yaptım. Bu ve türevlerinin bulunduğu rafta değişik markaların bayağı bir ürünü vardı. Fındık ezmesi, direk fındık parçalarının içinde olduğu jelimsi şeyler falan. Fiyatları ucuz değil. Halbuki kışın fındık ayağa düşüyor alıp bitiremiyorum ben çürüyor bir kısmı. Belki mevsimsel bir olaydır fiyatı.

Fıstık ezmesi de çeşitliydi bayağı. Adını sanını duymadığım marka da vardı bir tane. Çok amerikanvari gördüm milletimizi.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...