Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 saat 6:30-7 gibi evde oluyorum. saat 12:30 da uyuyorum. 7:30 da girsem oyuna kaç dakkalık sıra olur. bu arada black orc açtım öeh ne iğrenç mekanik lan. hoş bw oynadıktan sonra 3 saniyede bir ölmemek iyi geldi. ama yok healer aççam kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Abso dedigin gibi olmuo yav. 8 de girdigimde 45 dkk sıra verdi. Yaklaşık 35 dkk da oyuna girebildim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Abso doğru demiş K8in sırası 100 kişi ortalama 10dk sürüyor, 300 kişilik sıraya denk gelince yarım saat bekliyorsun işte. Eve gelince yemeden içmeden war açıp sıraya giriyorum, zaten yemek memek maillara patiye bak derken yarım saat 45 dakka geçiyor sıra da gelmiş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Benim oynama saatlerinde sıra azalmış veya kalmamış oluyor o yüzden benim için sorunsuz bir server :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 kapanmış mı guilde alımlar .. ben zaten unutup . baska server da oynuom da ne lazım guilde hangi class eksik onla giriyim ben .. referans ım da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Healer diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sadece zealot alınacağı söylenmişti diye hatırlıyorum ama yine de önceden sormakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 gel noyan gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 zealot aliniyor tahminimce shamanda kabul edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ding 40!! Sorceress ve Destro FTW!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 tebrikler master :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bir alt char açıcam healer planlıyorum ama hangisi karar veremiyorum. Kalbim shamandan yana ama okuduğuma göre healingde zealota göre falan yetersiz kalıyorumş, DoK istemedim çünkü melee girmek gerekiyormuş heal performansını arttırmak için, zealot en mantıklısı gibi görünüyor ama için shaman çekiyor. Shaman healer ileride ezik kalıyormu yoksa babalar gibi heallermi full healing gittiğimizi düşünürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 WE'den sonra Zealot açarsan, 5. levelda falan bırakırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Gangren said: WE'den sonra Zealot açarsan, 5. levelda falan bırakırsın :) +1 :p magus verelım sana mudur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Healer oynamak istiyorum o kendi çapında sadece pq ve senaryo takılcak zaman bulursam yani magus heallemiyor bildigim kadarı ile doğru degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 magus ranged dps, sadece önceki saydıkların healer. zealot dene yine de ille healer istiyorsan zira en katıksız healer o dest için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Absolut said: Healer oynamak istiyorum o kendi çapında sadece pq ve senaryo takılcak zaman bulursam yani magus heallemiyor bildigim kadarı ile doğru degil mi? yok dps magus :D healer zor ıs yav :D cok sıkılırsın zealot ıle :) dok ac lvl 30 a kadar melee dalmana ggerek yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Shaman açtım ama kimse kalmamış o LvLarda team yapıcak hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 gel canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Dela'yi yani Memati'yi guilde alin yoksa bu topic kitlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Dela'yi alirsaniz ben kitlerim topici :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Aşağı tükürsek sakal, yukarı tükürsek bıyık yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 bıyık xae heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Alayım mı almayayım mı iki alan yetkilisinin arasında kaldım. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar