Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Invadoria (www.invadoria.com) - Destruction - Karak Eight Peaks

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:
Bu klonlama işlemi bence tamamen hata. Kimse şu anki dolu serverı bırakıp yepyeni açılan ve muhtemelen hiç dolmayacak bir server gitmez eğer büyük guildler bi anda topluca geçişe karar vermezler ise. Onun yerine adam gibi char transfer yapsalar daha mantıklı olurdu bence.

abso char transfer'den daha iyi ki kopyalamak, millet kuyruklar düzelmemişse gider ertesi gün gene. sadece transfer edince herkes "nasılsa birileri gider, ben kalayım" diyor ve birşey değişmiyor. ED'de kaç kere yaşadık canlı örneğini.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:
Bu klonlama işlemi bence tamamen hata. Kimse şu anki dolu serverı bırakıp yepyeni açılan ve muhtemelen hiç dolmayacak bir server gitmez eğer büyük guildler bi anda topluca geçişe karar vermezler ise. Onun yerine adam gibi char transfer yapsalar daha mantıklı olurdu bence.

Absolut said:
An itibari ile sıra 0.

Naber abso ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

guild forumunda başvuru kısmındaki bilgilendirme konusuna tanıdık oyunculara öncelik vereceğiz size cevap vermeyebiliriz deselermiş iyi olurmuş.

görmemişi kadı yapmışlar gitmiş önce babasını asmış. bunlarda
türk guildi açmışlar türklere poz peşindeler.

sözüm devo ve adonay a diğer arkadaşlar kusura bakmasın kimseyi tanımam etmem.
Sosyal ağlarda paylaş

nnp said:
guild forumunda başvuru kısmındaki bilgilendirme konusuna tanıdık oyunculara öncelik vereceğiz size cevap vermeyebiliriz deselermiş iyi olurmuş.

Doğrudur Nadir Nurettin.

Tanımadığımız insanlara karşı mesafeli oluyoruz. O yüzden "guildden referansınız var mı" diye soruyoruz.

İyi oyunlar.

Ekmek said:
Ya türklerin kurmuş olması her elini sallayan türkün girebileceği anlamına gelmiyor çok karmaşık bişey değil bu.
İhtiyacı yoktur almaz adamlar çok saçma yaklaşımınız.

Teşekkür ederim, Ekmek.
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:
nnp said:

Doğrudur Nadir Nurettin.

Tanımadığımız insanlara karşı mesafeli oluyoruz. O yüzden "guildden referansınız var mı" diye soruyoruz.

İyi oyunlar.

Ekmek said:
Ya türklerin kurmuş olması her elini sallayan türkün girebileceği anlamına gelmiyor çok karmaşık bişey değil bu.
İhtiyacı yoktur almaz adamlar çok saçma yaklaşımınız.

Teşekkür ederim, Ekmek.

yukarıda bahsedilenlere katılaraktan ayrıca benim de eklemek istediklerim var.

öncelikle oyuna başlamak için çoğu arkadaşımız sizleri takip etti durdu. hangi serverde başlayacağına sizin açıklamalarınız doğrultusunda karar verdi ve herkes 500 kişilik sıralara,1 saatten fazla süren giriş sürelerine katlandı. dc yemeler kilitlenmelerde bunun cabası, ama bakıyor da beraber oynamak için kimse bundan yılmadan sabretti.

peki oyunun ilk günlerinde acemiyken guildden pek bir şey beklenmemeli diyenler vardır. girsen senin için ne yapabilirler? diyorsunuz.

günde en az 8-9 saat yardırmama rağmen ilk kaskımı lvl 15 de bulabildim, suan lvl 20 ye yaklaşıyorum ama hala bir pelerin bile bulamadım.amacım bunlardan yakınmak değil, tek başına olmanın zorluğunu belirtmek.

mesela bir pq e giriyorum o kadar ugrasıyorum, sonra 10 kişilik bir guild geliyor bir kaç tanesi ilk sıralamalara girip kutuyu paylaşıp gidiyorlar, birbirlerinin itemini tamamlıyorlar. elime o kadar başka karakterin itemi geçti belki icinde iyileri de vardı fakat kimseyi tanımadığımdan satmaktan başka bir işe yaramadı. eminim diğer türk arkadaşlarda bundan iyice sıkılmıştır.

bilemiyorum wow a bile rakip olacak kalitede (bence daha iyi) olan bir oyuna sizlerle beraber aynı anda başlayan, ve sizi takip eden kişileri böyle serseri gibi oyun içinde kendi haline bırakmanız kötü oldu.

referans ve nitelikli karakter alımlarınızı saygıyla karşılıyorum fakat, oyunun ilerisini de görmek lazım.
0-15 lvl arası range ve caster charlar tarafından kıpırdayamaz olan marauder 20 lvl den sonra pisikopata dönüşüyor. yani bakıyorum alımlara içlerinde 2-3 tane melee char oynayan arkadaşımız var sadece.

destruction tarafının ileride healer ve range oyuncu sıkıntısı çekeceği kesin, bunun çaresi ise yüksek dps ve hızlı olan melee charlar ile kapatılacağını düşünüyorum. zaten witch elf oynayan yok oyunda, marauder oynayanlardan da bizde kabul edilen yok.

bence warhammer online ın türkiyede öncülüğünü yapan invadoria ve paticik oluşumları bu konuda sınıfta kalmıştır. teşekkürler herkese iyi oyunlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Sıkıntılarınızı anlıyorum ama biz kalkıp da "bizi takip edin, oyun başladığınızda hepinizi bizim guilde alacağız" gibi bir laf etmedik. Şu an Karak Eight Peaks serverında destruction tarafında başka bir oluşum olmaması, bize başvuran herkesi guilde almamamızı mı gerektiriyor?

Bugün bir domain ismi alıp forum oluşturmak iki dakikalık iş. Ancak kimse elini taşın altına sokmuyor, kimse yeni bir guild kurmak istemiyor.

Kim ister ki, forum aç, başlık aç, hesapları onayla, başvuruları değerlendir. Oyuna gir, karakteri invite et. Raid organize et, kavga edenleri barıştır, küsenlerin gönlünü al.

Biriniz çıksın da desin o zaman, buyrun yeni guild kuruyorum, gelen tüm arkadaşları da kabul edeceğiz, eyvallah. İki arkadaşımız çıktı, guild kuruyoruz dediler, başka bir serverda, diğer faction üyesi bir guilde katıldılar.

Kusura bakmayın, şunca senedir yaşadıklarımızdan sonra, tanıdığı olmayan insanlara mesafeli oluyoruz.

Guildimizde de şu an 127 karakter bulunuyor. Bunlar:

11 zealot
10 magus
9 squig herder
15 witch elf
12 shaman
20 sorcerer/sorceress
12 marauder
14 Disciple of Khaine
13 Black Orc
9 Chosen.

Melee dps sayısı bana yeterli gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...