Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 jonywayt said: eregorn2 said: dreagloth said: Abi hiç ni warhammer figürü görmediniz şimdiye kadar :D walla görmedim... nerden alcam boya? ve ne tür bi yapıştırıcı tavsiye edersiniz? benim zamanımda yeşil yeşil askerler vardı bu boyutta :P yaşlanmısız demekki :P daldır filli boyaya cıkart :D ne bu arada kalıtesıde ınanılmaz kotu bılgınıze. koselerı keskın degıl. capak dolu. boynuzları gorsenız boynuz bıtıyor asagıya dogru kıvrım yapıyor baktım bu ne . anaa dedım capak kalmış biraz daha inceledim oyy dedim yarısı boyle :P Abi köşeleri nasıl keskin değil ben alttaki platformunu takarken parmağımı kestim?
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 eregorn2 said: sen head startta oynamıomudun? arkadaşın accountuydu o. marauder açtım ben. sıra bekliyorum şu anda 400 kişi :/ sonra sabaha kadar action.
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Xaenin said: Emre senin içinde hala bi oynasam mı lan soruları dönüyor. Gelmek istiyorsun, arada böyle post atıyorsun ki gözümüz alışsın diye. İnkar etme. Black Company ile daocta bir gunde 550k rp kastigimi bilirim rvr de. o kadar deli oyunculardir yani, nithekim 2 tane karakterim rr10 oldu o guildde. zamanım olsa baslardım, bc de pek casual olayı yoktur eheh
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Order geleceksen hiç gelme zaten. Git hatta git.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 jonywayt said: benim zamanımda yeşil yeşil askerler vardı bu boyutta :P yaşlanmısız demekki :P daldır filli boyaya cıkart :D ne bu arada kalıtesıde ınanılmaz kotu bılgınıze. koselerı keskın degıl. capak dolu. boynuzları gorsenız boynuz bıtıyor asagıya dogru kıvrım yapıyor baktım bu ne . anaa dedım capak kalmış biraz daha inceledim oyy dedim yarısı boyle :P öle olur o, önce yıkıycaksın yağını temizlemiş olucaksın, sonra maket bıcağıyla capaklaı kalıp cizglilerini temizliycektin pırıl prııl yapıcaksın sonra boyıycaksın. kalitesinin kötü olucaını sanmıyorum, normal durumlar sölediklerin
Uzun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 beyler hangi serverdasiniz ? 2 saate oyuna giricem umarim
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Efendim forum üyelik başvurumu yaptım :) Kabul ederseniz 2-3 arkadaş gelecez :=)
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 pazartesi oyundayım oyunu almak için taa ankaraya gittim ve aldım mutluyum büyük gazla dalıcam ortamlara
draedan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 www.invadoria.com host degisikligi sebebiyle birkac gun offline.
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Zegna said: zamanım olsa baslardım, bc de pek casual olayı yoktur eheh Gel sen bizde var Casual, hem orderız hemde serverımız rahat! ;)
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bende gelcem invaya ama oyun bi düzelsin :D cd yi aldım bekliorum :D
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Dworgian said: bende gelcem invaya ama oyun bi düzelsin :D cd yi aldım bekliorum :D oyun %80 duzgun zaten :D
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Alpgiray said: Charda Strikes Back.. strike your azz
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 jonywayt said: Dworgian said: bende gelcem invaya ama oyun bi düzelsin :D cd yi aldım bekliorum :D oyun %80 duzgun zaten :D bilmem mortisnoctem (a.k.a göker) şu an serverın çok dolu oldugunu vs söyledi. dur h.sonu gelsin egileyim cd yükleme acc açma işine. dworgian strikes back :D bi de ne açıcam ben char ya order diiliz dark elf açim diorum ne dersiniz :p
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 hangi server şimdi? bundamı kalcaz yoksa klonamı geçcez?
draedan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 organize olarak geldik bu server a biliyorsunuz, bir cok guild la. Halen bu olusum devam ettigi icin ortak karar verilecektir, DEVO aciklar yakinda, ama hicbir sey degismemis gibi Eight Peaks de oynamaya devam su anda.
draedan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 kendini yanindakileri heal etmeye adamis -sadece kendini heal edenlere Disciple of Khane diyoruz :D- , 2 kurus dmg atmak icin yanip tutusmayan shaman ve zealot lar ariyoruz.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 abi guildde dps yok yalnız, saatlerce savasmıstık merdivenlerde adamlara damage veremiyoduk
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 draedan said: kendini yanindakileri heal etmeye adamis -sadece kendini heal edenlere Disciple of Khane diyoruz :D- , 2 kurus dmg atmak icin yanip tutusmayan shaman ve zealot lar ariyoruz. Tavuk olarak gelebilir miyiz? :p
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Sparkcaster said: abi guildde dps yok yalnız, saatlerce savasmıstık merdivenlerde adamlara damage veremiyoduk oyun çöktü benim geri gelirken. sonra da önümde 550 kişi vardı, yorgundum zaten, gittim yattım. :/
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Sparkcaster said: abi guildde dps yok yalnız, saatlerce savasmıstık merdivenlerde adamlara damage veremiyoduk Aa DPS in kralı var bende ya, tüh denk gelememişiz.
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 eregorn2 said: hangi server şimdi? bundamı kalcaz yoksa klonamı geçcez? draedan said: organize olarak geldik bu server a biliyorsunuz, bir cok guild la. Halen bu olusum devam ettigi icin ortak karar verilecektir, DEVO aciklar yakinda, ama hicbir sey degismemis gibi Eight Peaks de oynamaya devam su anda. Invadoria ve Alliance olduğumuz bütün guildler kalıyor arkadaşlar. Queueden sıkılmış olanlar mutlaka olacaktır ve diğer servera geçecektir. O yüzden daha rahatlayacağını düşünüyorum. Sıra bekleyip oyuna girmek, keep saldırılarında ekranda kırmızı karakterlerden başka birşey görmemek, boş servera geçip saatlerce BG sırası beklemekten, RvR alanında döne döne adam aramaktan iyidir.
Öne çıkan mesajlar