Nosfe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Linç oyu: Cons Xinroth da olur. İkisi de açıklama bile yapmadan Flya oy vermiş. Mafyalar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 nosfe hakli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bana da mantikli geldi. Hatta beni gecen oyun kiyma yapan cons'a intikam yeminim var. Linc oyu geri cekme: Tunca Linc oyu: Serrefsiz Cons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 hee mafyayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ben tasindigim icin cok dahil olamadim tartismalara da, kralimizi sahneye cagiriyoruz mudahale etsin biraz :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 smoke'un yazdığı yazı akla yatkın gelirken, daha önceki oyundaki "mantıklıyı bul" stratejimden korkuyla uzak durmaya çalışıyorum. biraz daha oy veya kişilerin yorumlarını gördükten sonra karar bildireceğim. hala çok fazla aktif bir tartışma dönmedi benim krallığım ilan edildikten sonra. beklemeyip ısrarla geceye geçmek isterseniz mesajla belirtin ben de elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışayım ama biraz daha beklemekte yarar var diyorum. ayrıca yorum yazıp herhangi bir oy vermeyen kişiler de var, en azından boş oy verseniz de biz de aklınızda ne olduğunu bilsek keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 xinroth 2 mesaj attı şu ana kadar, birincisi slm ben mafya değilim bb temalıydı, ikincisi açıklama bile yapmadan bana verdiği oydu. çok mafya tipi davranışlar bunlar. [kısmetofftopic]linç oyu yerine öneri sistemi olsa daha iyi olurdu aslında , öneriler : diye ilk beş potansiyel şüpheli gibisinden bana göre en şüpheli üç kişi : 1)xinroth 2)tunca 3)cons [/kot] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kafam karıştı. bi mafya böyle bi giriş yapmaz diyeceğimizi düşünerek bi böyle bi giriş yaptı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 herşey mümkün ama sıradan bir sivilin bu kadar dolandıracağını sanmam. riski geçtim yolda polis görünce durduk yere kaçmak gibi bişey , mantıklı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Fly: 2 Oy (Cons, Xinroth) Penthesilea: 1 Oy (Smoke) tunca: 1 Oy (Fly) Smoke: 1 Oy (Penthesilea) Cons: 2 Oy (Nosfe, Azmodai) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Cons said: hee mafyayız. linc oyu : Cons bizi bana mafya dese degilsem, fikrimi soylerdim mafyaysam,sirf gecistirmek icin sallamiyomuscasina boyle yapardim. bence Cons katil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 dory said: Cons said: hee mafyayız. linc oyu : Cons bizi bana mafya dese degilsem, fikrimi soylerdim mafyaysam,sirf gecistirmek icin sallamiyomuscasina boyle yapardim. bence Cons katil. edit yasak dediniz, kendimi alintiladim. oyumu koyu yazmayi unutmusum. ustteki mesajim azmo bebegim sayesinde silinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 diger oyunlarda dikkat çekmekten azım yandı yeterince, olayları okuyup karar vermeye çalışıyorum. linç oyu: cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ben de Cons'un en son postundan kıllanarak oyumu Cons adına kullanıyorum Linç oyu: Cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Xinroth said: diger oyunlarda dikkat çekmekten azım yandı yeterince, olayları okuyup karar vermeye çalışıyorum. linç oyu: cons normalde önce oyu geri çekmeniz gerekiyor (bana kolaylık olması bakımından =P) Fly: 1 Oy (Cons) Penthesilea: 1 Oy (Smoke) tunca: 1 Oy (Fly) Smoke: 1 Oy (Penthesilea) Cons: 5 Oy (Nosfe, Azmodai, dory, Xinroth, Mortis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 dory said: dory said: Cons said: hee mafyayız. linc oyu : Cons bizi bana mafya dese degilsem, fikrimi soylerdim mafyaysam,sirf gecistirmek icin sallamiyomuscasina boyle yapardim. bence Cons katil. edit yasak dediniz, kendimi alintiladim. oyumu koyu yazmayi unutmusum. ustteki mesajim azmo bebegim sayesinde silinebilir. silmeyecem BEBEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bebek dedi diye azmoyu infaz ettirirdim de, ne kadar iyi kalpli bir kralınız olduğunu anlayın diye yapmıyorum :D daha önce de demiştim, başına buyruk davranmayacağım diye, cons masumsa yarın arkamdan küfür etmeyin ben değil siz yaptınız. madem öyle işte böyle: infaz: cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 *dıp dıp dıp dıp dıp dıp* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Kral legbra, halkın sesine kulak verdi ve Cons'un kellesini vurdurdu.. Ne var ki Cons da sıradan townielerden biriydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Gün 2 - Gece Herkes görevini biliyor.. Bir sonraki tur başlayana kadar TIP!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 allahın salakları, hayaletimle lanetliyorum sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 İkinci gece, katillerin hedefinde Azmodai vardı. Böylece masum townieler, bir arkadaşlarını daha kaybetmiş oldular. Gün 3 - Gündüz Krallık görevini bugün Fly devralıyor. Herkese kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hepimiz ölücez q_q hadi beyin fırtınası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ya bir de şey diyeceğim, linç oyu dedikten sonra ek olarak x ve y de şüpheli gibi diye belirtirseniz bir satıra, onları da düzenleyip düşünürüm, daha şık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 çatır çatır gidiyoruz townieler olarak. Neslimiz tükenecek mazallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar