Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Madcat said: şu maçı geçerse gs tabi :=) Geçer yahu... Geçer... niye geçmesin geçer geçer... di mi? Zaten geçemezse ekonomik olarak çökeriz iflası bile açıklayabiliriz bu kadar transferden sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ha bu arada beni yanlış anlamayın milan baros kötü oyuncu demedim ben de. kariyeri düşüşe geçeli çok oldu uzun zamandır kayıplarda demek istemiştim. zaten holosko fizik olarak baros'tan daha iyi dedim. ki bana kalırsa daha da yetenekli zaten. kariyerini parlatmaya çalışan oyuncuları galatasaray severek aldığı için bir sorun yok zaten sizin açınızdan. eh beni de ilgilendirmez doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mumu said: forvetlerinde koller olunca yerine babam girecek deseler ben pısarım kusura bakmayın. e ismi de milan baros olunca ister istemez insan çekiniyor. Valla ne yalan söyleyeyim ben tam tersine Baros giricek dediklerinde rahatlamıştım. Ha, bana sorsan Baros şu anki hallerinde Koller'den çok daha iyi bir oyuncu. Ama Koller'in bizim takımın tam zaafına göre çok büyük bir üstünlüğü vardı hava hakimiyeti olarak. Bizimkiler zıplayıp adamın normal boyuna yetişemiyordu yahu. Baros daha iyi de olsa "lan en azından bu adamı tutabiliriz, tutmamızı engelleyecek bir doğal engel yok" demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mumu said: çalışan oyuncuları galatasaray severek aldığı için bir sorun yok zaten sizin açınızdan. eh beni de ilgilendirmez doğal olarak. ve senelerdir o adamlarla başarılara ulaştığı için bu takım . türkiye'de transfer yapmasını bilen tek takımdır galatasaray. hepsi iş yapar mı alınan adamların.yapıyor işte. yapmalarına da gerek yok gerçi .yine şampiyon o takım yine şampiyon. holoskoyla baros'u kıyaslaman için holoskonun geçmişte gözle görülür böyle bir kariyeri falan olması gerekir . yaptığın kıyaslama o yüzden etik değildir bence , ha ama holosko daha yetenekli dersen ona bir şey diyemem , doğrudur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Rewendor said: Kezman'da gördük işte. Son şansını kullanamadı, şimdi PSG'de.. Fransa liginde oynasın artık vitrin dışında. Anelka'da da gördük, son şansını kullandı Chelsea'ya kadar döndü geri. vitrin dışı mı abi fransa ligi yapma allasen . anelka kendini falan kanıtlamadı,rutin oynadı fener için über bir topçu olabilirdi o topuyla oldu . kezman da kanıtlayamadı , ama bu adamlar rutin topçulukları hala bazı takımların teknik direktörlerin kafalarında büyüttükleri adamlar . bence teknik direktörlerin ve yönetimlerin politikasızlığıdır chelsea ve psg takımlarının . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 en başta gs ye hayırlı uğurlu olsun. Transfer hakkında ki yorumdan önce ilginç bazı yorumlara değineyim dost acı söyler. khala said: çok çok iyi Pha said: Of çok iyi transfer lan. Abartmanın mantığı nedir, Portsmouth da berbat bir sezon geçirdi, tek tük maçlarda sond akkalarda girdi. son derece etkisizdi. Ondan önce ki sene fransada tüm tkaımlardan üstün olan lyonda güçsüz fransız ekiplerine 24 maçta 7 gol atabildi, ondan önce 2005-2007'de Aston Villa (42 maçta 9 gol) kaydetti, gittikçe düşen son derece kötü bir performansı var. sadece ingilterde 5 farklı ırkçılık yüzünden davaya karıştı. Sorun lu bir oyuncu. Ve ben hatırlıyorum bulkursam koyucam türkiyeye gelmicem, istemiyorum dediği açıklamaları vardı ne oldu da gelmeyi kabul etti anlamadım. Sonuç itibariyle Şuanda nasıl Adriano yada (eski) Ronaldo denirs einsanlar bi "uuu" çekiyorsa ismi yüzünden baroşa da bir "u" çekiliyor. gaza gelmeyin. mantık pls. kk thx. Smoke said: fazla iyi bence... fenerin artık aşırı sağlam bi transfer yapması lazım baros'un üstüne. katılyıorum, sadece aşırı kelimesi aşırı oldu. guiza baroşu sanırım 3 veya 4 e katlıyor (: ama orta sahaya odun selçuğun yerine adam lazım. unK said: bu adamın bonservisi elinde miydi, kaç para saydık baroşa? senelik 2 milyon euro bide 7 milyonda lyona sanırım. maelstrom said: ohyş ccl q.final üzgünüm ama yarını kurtarması lazım önce gs nin, çok dezavantajlı bir skorla gidiyor. bence imkansız. Szasstam said: Nerden buldu bizim yönetim parayı ben o kısmı anlamadım hala :) türk telekom ^^ Gilean said: formsuz demek yanlış olur. her futbolcu hayatının belli bir bölümünde düşüş yaşar. gs hep bu adamları toplar ve bu adamlar iyi iş yapar burda..tabii akla gelen ilk isim hagi de olsa başka örnekler de mevcut. zaten formda olan birini alma zor gördüğünüz gibi. baptista dediler romaya gitti. oliviera dediler kaç para istio. ilerde form tutmasını beklediğin adamı almak daha mantıklı. işte kewell gibi veya baros gibi jet edit: herşeyin ötesinde barosun hala 27 yaşında olduğunu unutmayalım hehe bu en komik yorum olmuş özellikle seçtim =) baroş son derece ee nasıl desem bilmiyorum ama. hah buldum. Formsuz. hehe gs böyle admaları bulur alır diyosunda ben sayısını unuttum inomoto lar falan gişman ya sanırım bi 10 tane boşa giden transfer vardı gs nin. yok rumenler vs. of (: boş kaseden sallamayalım :D unK said: 1 çek baroşu = 1.56 ispanyol guizası edeyor. haha müthiş :D ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 vuhuu chelsea'ye politikasız dedi. mourinho dediğiniz adam var ya, sırf kendi prensipleri için rahatsız olduğu bütün adamları gönderirdi o takımdan. o açıdan sakin olun fenerbahçe dahi politikasız değil. bence tek takım politikası olmayan beşiktaş. başkan transferi seviyor o yüzden yapıyor da yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yahu bu yapılan muhabbet bana çok boş geliyor. daha gelmemiş adamı ligimizdeki diğer oyuncularla karşılaştırıyoruz. adam ülkesinde sivrilmiş sonra ingilterede düşüşe geçmiş de bilmemne. yahu her ülkede farklı oynanıyor futbol. hele Türkiyede iyice farklı. durarak düşünerek oynadığımız bir futbol yapısı var. şimdi kalkıp holoskoyla güizayla barosu karşılaştırıyorsunuz. güiza sezon başladığından beri dişe dokunur bir hareketi olmamış. hele antep maçında rakip kaleye çektiği şut sayısı 1. bu şimdi güiza kötü oyuncu mu demek? baros daha Türkiye'de topu ayağına almamış. şimdiden senaryo yazıyoruz. durun bir bakın nasıl oynayacak Türkiye'de oynamaya başlasın karşılaştırırsınız kim kimi kaça katlıyor. ha illa karşılaştırılacaksa şimdiki formları değil tarihte neler yaptıkları karşılaştırılır. diğer türlü kimin hangi ligde ne kadar formda olacağını kimse bilemez. o yüzden karşılaştırılmaları da abes oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bobo 3 guiza eder başlığından ; 27 Jul 2008 Cintonik said: bugunkü kura gore bobo 3.46 ispanyol guizası ediyormuş. 25 Aug 2008 unK said: 1 çek baroşu = 1.56 ispanyol guizası edeyor. vay arakçı.Gs li değil mi işte ne olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mumu okur musun baştan sona Son 2-3 sayfa yazılmadan evden çıkmıştım geldim baktım, mumu gelmiş ortalığı kasıp kavurmuş. Her şeyden önce seni objektif olmaya davet ediyorum, buranın düzenini sağlayacak kişi sensin ama polemiği yaratanda sensin, garip. İnsanlar burda tartışırken arkadaşlar ama bakın böyle bir şeyde var diyip olumsuz tartışmayı, uygun hale getirmen gerekirken atıp tutuyosun çok yanlış, yakıştıramadım. Baros'un doğum tarihi : October 28, 1981 (age 26) Holosko'nun doğum tarihi : January 17, 1984 (age 24) 1- Aralarında sadece 2 yıl 3 ay varken. barosa dede, holoskoya çocuk muamelesi niye yapıyorsun? 2- Baros'un formsuz olduğu gerçeği doğru olabilir, az gol atıyor olabilir. Hakan Şükür Avrupa'da 2-3 sene oynadı kaç gol attı? Galatasaray'da kaç gol attı? Yani top yuvarlak oldukça hangi istatistik sana bu ülkede kaç gol atacağını gösterir? Kezman PSV'de yüzlerce gol attı, Türkiye'de defolsun gitsin diye gönderildi. 3- Neden bir Beşiktaş'lılık duruşu sergiliyosun, şu zamanlar en sevdiğim laf oldu bu.. Başarısız sonuçlar,son 5 yılda takımda 3 senelik oyuncu bile bir elin parmaklarını geçmez, garip garip transferler.. Hani alsanız tutsa milyonlarca liraya satsanız anlarım da - hatta önümde bir gordon schildenfeld gerçeği de varken - neden hala laf sokmaya çalışıp ortamı körüklemeye devam ediyorsun bir admin olarak. Hala transferlere yorum yaparken lan bu adam bize gol atacaktır, korkarım ben bundan en iyisi 1-2 giydireyim şuna da taraftarı sevmesin adamı mantığı nedir? Neden şu bok gibi giden avrupa maceramızda her takım birbirini desktelemek yerine köstekliyor. Dediğim gibi mumu burda herkesten çok sen dikkat etmelisin yazdıklarına, bu yazımı nasıl algılamak istiyorsan, yorum senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Cintonik said: Bobo 3 guiza eder başlığından ; 27 Jul 2008 Cintonik said: bugunkü kura gore bobo 3.46 ispanyol guizası ediyormuş. 25 Aug 2008 unK said: 1 çek baroşu = 1.56 ispanyol guizası edeyor. vay arakçı.Gs li değil mi işte ne olacak :) çok beğenmiştim kullanmak istedim elimde fırsat da varken.. bu forumda sinan engin çok, ben niye bir sinan engin olamıyım lol (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Ayrıca transferi ülker sağladı diye biliyorum, max 26 yaşında olan bir oyuncunun masraflarını karşılayacağını söylemişti ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Aslında BJK'nin gerek FB gerek GS'yi Avrupa'da desteklemesi lazım.Çünkü gerçekçi olursak ligi bitirebilecekleri maksimum nokta 2.lik olacaktır , bu yüzden Gs ve Fb'nin Avrupa puanları sayesinde ön elemelerde avantaj yaşayabilir Bjk olası bir şampiyonlar ligi elemesinde. Tabii ki seri başı avantajını kendi puanı belirler ama diğer takımlar sayesinde 1 tane az eleme oynayabilir.Gayet hesaplı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 gs bu sene iyi transferler yaptı inş şampiyonlar liginde güzel işler yaparlar ama ligde ne olcağı belli olmaz tabiki ama şampiyonlar liginde iyi işler bekliyorum gsden ama tabiki herzaman ki her sene dediğimiz gibi şampiyon fenerbahçe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 adamınbiri said: gs bu sene iyi transferler yaptı inş şampiyonlar liginde güzel işler yaparlar ama ligde ne olcağı belli olmaz tabiki ama şampiyonlar liginde iyi işler bekliyorum gsden ama tabiki herzaman ki her sene dediğimiz gibi şampiyon fenerbahçe=) seni gerçekten kutluyorum, bu olgunluğu gösterebildiğin ve avrupa da renk ayırt etmediğin için. şunu yapamadığımız için forumlarda sayfalar dolusu polemik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Şu bizim yeni kaleci Sanctis efendi forma girsin bi de M.Topal'ın yanına Linderoth monte olsun yeter.Barış marış gider sağ-bek...Çok büyüttüler sağ bek olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 unK said: Baros'un doğum tarihi : October 28, 1981 (age 26 27) Holosko'nun doğum tarihi : January 17, 1984 (age 24) 1- Aralarında sadece 2 yıl 3 ay varken. barosa dede, holoskoya çocuk muamelesi niye yapıyorsun? öncelikle bana ders vereceğine aralarındaki yaş farkının ne olduğunu hesaplamayı dene. zira 84 ile 81 seneleri arasında 3 yaş fark var demektir. yaşta ay hesabı yapmayız biz. kimse de yapmaz. yalnız işinize gelince yaparsınız ay gün hesabı. birisi 81liyse 27 84 lüyde 24 yaşındadır. aralarında 3 yaş fark vardır. ikinci olarak da, bu beşiktaşlılık duruşu ya da gaziosmanpaşalılık duruşu sergilediğim anlamına gelmez. şu anda milan baros'u türkiye liglerinde karşılaştırabileceğin tek forvet holosko'dur. çünkü aynı tip oyuncular tam anlamıyla. ikisi de defans arkasına atılan uzun toplarla ya da önlerinde bulacakları büyük boşluklarla gol atabilirler. fakat önlerine 1 kişi adam markajı verirsen ikisi de bir anda tıkanır. yani tek forvet oynayamazlar. türkiye'de de kalkıp milan baros'u ali zitouni ile karşılaştırmayacağımıza göre, bize de konuşacak birşeyler gerekiyorsa eğer, ben holosko milan baros tartışmasını yapabilme hakkına sahibim. ayrıca da diyorum ki kezman geldiğinde de demiştim, kovulacak bu adam diye. milan baros için de benzer düşünceler içerisindeyim açıkcası umarım yanıltır da, büyük bi forvet izlemiş oluruz türkiye'de sizin anlayamadığınız nokta, ben moderatörüm diye etliye sütlüye karışmayayım, hiç bir konu hakkında yorum yapmamayım diye bir şey yok. istediğim gibi konuşurum her konu hakkında. farkettiysen senden başka sinirlenip de gaza gelip mesaj yazan olmamış. aramızda tartışmışız birşeyleri. ifadelerinde dikkatli olmaya davet ediyorum. gündüz gündüz gerilmeni de göz önüne alarak sakin olmanı tavsiye ediyorum. dipnot : polemik yarattın demişsin görmemişim. diyeceğim şudur ki bu bölümde polemik zaten olmazsa olmazdır. sayısız ayrı takımın taraftarını bir araya toplayan bir bölüm ve doğal olarak insanların arasında anlaşmazlıkların olması, şu iyidir bu iyidir denmesi doğaldır. önemli olan bunu mantıklı bir şekilde efendi efendi yürütebilmektir. ağzından salyalar akıtmamaktır yazı yazarken. eğer yaptığınız her transfer için olumlu yorumlar almak istiyorsanız, gidip takım forumlarınızda yazı yazın. ki orada bile emin olun ki milan baros kötü diyen galatasaray taraftarları barınıyordur. yani sizin düşündüğünüz gibi bir dünya yok. transferiniz yeni heyecanlısınız biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 alkışlarla yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 söylediğin forvet açıklamasını kabul edemiyorum tüm forvetler herşeyi yapabilirler. sadece bazısı bunu kötü bazısı iyi yapar. birde kezman kovulucak demişsin. böyle bir şey olmadı. taraftarların bir bölümü kezmanı sevmiyor diye o adam kovulmadı. guiza ve semih olduğu, para kazanılıcağı ve kontenjan açmak için satıldı. saçma sapan fikirlerini kendine sakla. kovulma olayı gibi seneryolar üretme. aynı zamanda biz satmıyorduk, teklifi attırdılar da öyle sattık. adamlar toplam 1 ay uğraştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 zydar üslubunu düzelt ilk ve son uyarım. ayrıca kimseyi azarladığım falan da yok. bana karşı olan tutumunu düzeltmen adına seni uyardım. bunun moderatör olmamla bir ilgisi yok. senin karşında ne çocuk var, ne de kırk yıllık arkadaşın. ikincisi de kezman kovulmadı değil mi? tabi maç sonrasında gidip are you player diyen de fethiyespor taraftarlarıydı. tanıdığım ne kadar fenerli varsa da kezman gitsin diye dua ediyordu. siz de dahilsiniz buna. komik olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Fenerli olarak Galatasaray'ın transferlerine imrenmekteyim bu sene.Yerlerine göre iyi adamlar aldılar.Ellerinde Arda,Topal gibi çok iyi yerli oyuncular oldu. Fener ne yaptı?Geçen seneki kadrosunu mundar etti.Takımın kimyası bozuldu. Artı şu futbolcu karşılaştırmalarının bir anlamı yok holosko-baros anelka,kezman gibi.Sezon içinde ve en önemlisi avrupa maçlarındaki performansları önemli.Türkiye liginde savunmaların durumu belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bana bu adam yan gelip yatıcak gibi geliyor burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Aiko bir tane olumlu mesaj yaz yahu. ne kadar pesimist bir adamsın sen :D - TR EU08 de gol atamadan elenir. - Steau bizi rahat eler - Denizli yenecek blablabla xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Masquerade said: Aiko bir tane olumlu mesaj yaz yahu. ne kadar pesimist bir adamsın sen :D - TR EU08 de gol atamadan elenir. - Steau bizi rahat eler - Denizli yenecek blablabla xD denizli yenecek demedim yav dedim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 demişsindir kesin. en azından 1-1 olduktan sonra maç. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar