Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şok iddia: Keçiörende şeriat düzeni hakim

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Bu olayi televizyonda izledim ben.

Marketin guvenlik kamerasinda gozukuyor.

Iki adam geliyor "harala gurele" diye bagirip cagiriyorlar. Adam "tamam abi kapatiyorum dukkani" diye yalvariyor adeta.
Sonra adami disari cikartip dovuyorlar sopalarla.

Adamin sonraki halini gosteriyorlar. Kameralara konusuyor adam. Kekeme olmus resmen. Buyuk sok kendisi icin.

Izleyenler varsa eminim yapan iki kisiye de, kecioren belediyesine de buyuk kufurler etmistir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende uzun süre ankaradaydım. bu semtler hep böyleydi çünkü ordaki insanlar zaten o tarz yaşıyolardı. yani arap tarzı bir şeriat değil belki ama işte akp tarzı islamı yaşam. bu arada istanbul un semtleriyle - fatih le- bile kıyaslanamaz, çünkü istanbul da ticaret var ve bu ister istemez toplum içi iletişimi arttırmış, ankara nın dış semtlerinde böyle değil, sabit, düzenli, pekbi kültürel girdisi olmayan bi yaşam.

bi de yukarda arkadaşlar yok başkan napsın, mahkemeye verin falan filan demişte, o dediklerin bir hukuk devleti için geçerli, türkiyede belediyecilik anlayışı zatenb belli: başkan ve adamları.
Sosyal ağlarda paylaş

rahatsiz said:
hadi biz kendi kendimizi tatmin etmeye calisiyoruz bunlari foruma yazarak, senin amacin ne hocam? yani intenetin unutulmus bir kosesinde unutulmus, asil amaci bu olmayan bir forumda oylesine bazi haberler uzerinden yorumlar yaparak kendi kendini tatmin eden coluk cocugun karsisina garip argumanlar surmekte, laflari carpistirip olaylari egip bukmekteki amac nedir? burada kendini tatmin eden bir kitle var eyvallah, senin olayin nedir bu durumda?

ben ezber bozmayı seviyorum, insanlar sloganlarla veya c/p'lerle düşünmeyi bırakıp argüman üretmeyi, fikir yürütmeyi, olaylara geniş bakmayı öğrensin istiyorum, olayım bu yani..
Sosyal ağlarda paylaş

lovecraft0Z said:
ya bende uzun süre ankaradaydım. bu semtler hep böyleydi çünkü ordaki insanlar zaten o tarz yaşıyolardı. yani arap tarzı bir şeriat değil belki ama işte akp tarzı islamı yaşam. bu arada istanbul un semtleriyle - fatih le- bile kıyaslanamaz, çünkü istanbul da ticaret var ve bu ister istemez toplum içi iletişimi arttırmış, ankara nın dış semtlerinde böyle değil, sabit, düzenli, pekbi kültürel girdisi olmayan bi yaşam.

arkadaş güzel açıklamış keçiöreni. sincan mamak falan tarzı semtlerde aynıdır. ama işte akp geldiğinden beri tutucu kesim daha rahat davranabiliyor o yüzden böyle olaylar arttı iyice.
o amerika olayınıda anlamadım yani neden gelip böyle bi olayı araştırıyolarki? adamlar iyice sahiplendi bizi herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
ben ezber bozmayı seviyorum, insanlar sloganlarla veya c/p'lerle düşünmeyi bırakıp argüman üretmeyi, fikir yürütmeyi, olaylara geniş bakmayı öğrensin istiyorum, olayım bu yani..

kendini tatmin edenler siraya girsin, sir`un yuce gonullugune, icten patlamali, kendinden sahiplenmeli egiticiligine ve sosyal sorumluluk hislerine tesekkur etsinler. buraya kendi kendini gorevlendirmiste gondermis, sizi aydinlatmak icin, nur icinde dogru yolu gostermek icin, degerini bilmiyorsunuz. kendinizi tatmin edip duruyorsunuz. ezberciler sizi...
Sosyal ağlarda paylaş

tüh be yine beğendiremedik =) neyse istediğiniz gibi düşünmekte serbestsiniz ben yazarım yine arada bişiler..bu arada hala akp iktidarı sırasında zengin olduğumu, ailemden birilerinin bu iktidar sayesinde köşeyi döndüğünü düşünenler falan var..bilmenizi istiyorum ki benim ailem komple ulusalcı, eve de hergün cumhuriyet alınmakta..burada yaşanan tartışmaların çok benzerini aile içinde de yaşıyorum yani =)
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
tüh be yine beğendiremedik =) neyse istediğiniz gibi düşünmekte serbestsiniz ben yazarım yine arada bişiler..bu arada hala akp iktidarı sırasında zengin olduğumu, ailemden birilerinin bu iktidar sayesinde köşeyi döndüğünü düşünenler falan var..bilmenizi istiyorum ki benim ailem komple ulusalcı, eve de hergün cumhuriyet alınmakta..burada yaşanan tartışmaların çok benzerini aile içinde de yaşıyorum yani =)

sagci solcu vardi eskiden . simdi ulusalci dinci cikti, kim cikartti acaba bunu? bence sen cıkarttin.

sir said:
rahatsiz said:
hadi biz kendi kendimizi tatmin etmeye calisiyoruz bunlari foruma yazarak, senin amacin ne hocam? yani intenetin unutulmus bir kosesinde unutulmus, asil amaci bu olmayan bir forumda oylesine bazi haberler uzerinden yorumlar yaparak kendi kendini tatmin eden coluk cocugun karsisina garip argumanlar surmekte, laflari carpistirip olaylari egip bukmekteki amac nedir? burada kendini tatmin eden bir kitle var eyvallah, senin olayin nedir bu durumda?

senin ezberler burda defalarca bozuldu sir bir cok kişi tarafından bence bu nedenledirki bir çok kişi cevap yazmıyor,sürekli olarak bildiğini okuduğun için.Sorun şuki sana göre sen hep haklısın.

ayrıca c/p ci dedigin kişiler akp nin ergenokonudur , ulusulcalari yipratmak için kasıtlı yollanmışlar(derin hükümet). 10 kişide 1 kişi öyleyse diye bunu argüman yapıp içine girip saklanma, içine girip saklanıyorsanda ordan çıkma.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi size bir soru sorayım :

Bim den elinde poşetler kafasında türbanı ile çıkan evine erzak almış bir hanım kızımız başı açık bir kişiden baskı görünce veya türbanlı hanımlar mini etekli kızlarımıza cehennemde yanacaksınız dediğinde ben şahsen insanlar için üzülüyorum.

Peki bu üzüldüğüm türbanlı hanımlar ben sokakta cebimden viski çıkarıp içerken dayak yediğimde bana üzülecek sağduyuya sahipler mi ?

Bence sahipler veya sahip olduklarına inanmak istiyorum.Bence genel olarak halkın kimseyle problemi yok.İşi bozan kesinlikle insanları kamplara ayırıp yine bir savaş çıkartmak isteyen medya ve bu olaya da körükle giden insanların manevi(din de olabilir vatan sevgiside olabilir sonuçta tarafsızım) duygularını sömüren cehennemde yanasıca parti yönetimleri.Elbette çok uç kesimler vardıda onları toplasan ülke çapında söz söyleyecek sayıya ulaşamazlar.Sadece ne yapacağını bilmeyen kişiler fazlalıkta.Elbette korlar var fakat yetkililer o korları söndürmek yerine o korları kullanarak yangın çıkartmaya çalışıyor bu komutlar batıdan geliyor kendi koca poposunu düşünen bazı şerefsiz evlatları da kendi çıkarları için "boşver ülkeyi" modunda bu komutları uyguluyorlar.Sonuçta her etki eşit oranda tepkisini alır bu da ayrı bir konu tabiki :)
Sosyal ağlarda paylaş

hürriyet said:
hakan erdal ('nehir77' tüm yorumları) 27.08.2008 19:42:09
sokağımızın başında içkisatan biryer var ne oluyor biliyomusunuz.adamgece yarılarına kadar içki sattığından başınada içkiciler toplanıp ayrılmadığında eşim eve 350metre civarında fazla yürüyerek gelmek zorunda kalıyor.bi kere bu içkidenen sefaletin zararını anlamayan yorumculara diyorumki: YAZIK!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...