_SnaKe_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 SACRED'DIN ICONUNU AÇINCA CD'YI OKUYOR VE Disk verification eror DIYOR. BEN NE YAPACAM YA
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 işe caps lock'u kapatarak başlayabilirsin..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 caps locku kapatman sana bir fayda sağlamayacaktır. Sen en iyisi oyunu değiştir. Hddyide bir kontrol et bakalım yer var mı yok mu...
_SnaKe_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 sen kiminle dalga geçiyon. sorunu çozemedim havalara girme
_SnaKe_ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Bir kere açtim oynad1m.Sonra tekrar aç1nca sorun basl1yor
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 H@d1 y@@? C0q uzuLduM b@bS y@@ :(( Ya sabir..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 baggio bu neydi şimdi? Sorunu olan insanlara böyle davranarak mı aldın o kanatları?
Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Sorunu olan insan adam gibi sorununu yazsa böyle cevap gelmez heralde.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 BAgggio +1 kardesim en sinir olduum istir su is ya ne anlama geliosa kendilerini farklı gostermek icin deilmi b@b of k3nks ? abi nasil yazılarım baksana i 1 e 3 fln sekilli oluyo kızlar bana hasta...K1R@L1M[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: _SnaKe_, 04 Nisan 2004 21:42 tarihinde demiş ki: sen kiminle dalga geçiyon. sorunu çozemedim havalara girme Yardim isterken terbiyesizlik, hazircilik, ukalalik vb yapanlarla hic isim olmaz, diger kesim zaten yardimlarimdan oldukca memnundur, UO Emu bolumune gelirsen agirlariz yani. 'Karizma' oldugunu zannederek @, 1, L, $ gibi harflerle yazan insanlara da ayrica gicigim. Adam ç yazmis, sonra gidip I yerine 1 yaziyor, ya sabir..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Soruna gelince patchledinmi sen oyunu? 1.05 ile? patchlediysen cdlerdeki no cd crack ve game cracki calısmio patchlemicen yada 1.05 icin olan no cd crackini bulucan.[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
Evolution Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Adam istediği gibi yazar. Kimseyide alakadar etmez. Gıcık kapıyorsan adama cevap vermezsin. Adam sorununa çare bulamaz olur biter... Extradan buraya gelerek adama laf atmanıza gerek yok.
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 biz bi yere gelmedik ki yardim edeyim diye baktim ben acikcasi bi kıl kaparaktan ama sorus sekli fln nedense kıl oldum nedir ? argumentlere devammi edicen yoksa eleman icin cozum mu yazican ?[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 orjinal olarak SACRED satan biyer biliyormusunuz ?? multi oynayamıyorum kopyayla deli olacam walla diablo 2 bide bu sardı şimdi pc başından kalkamıyom off süper oyunlar çıkıyo bu aralar...[signature][hline]-SoE- Sabers of Eternity JA Clan TsF Turkish Special Forces CS Clan http://www.tsfclan.net -FrF- Star Wars Galaxies Rebel Clan _HG_ Hellguards Call of Duty Clan J.t.A Join the Army Battlefield Clan [LD] Line destroyer HALO Clan TeB Turkish Elite Batallion RTCW Clan UnF Unreality Fighters UT Clan
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Ne alaka arkadaslar? Bu bir font sorunu.. aha bende de var 1111... üöç felan ç1k1yor.. Ancak küçük I ç1km1yor.. bazi zamanlar sans eseri ç1k1yor.. Normalde çikmiyor.. Normal türkçe harflere yazmaya alistigimdan da, bu tip I sorunlari çikabiliyor.. Hiç düsünmeden birine bagirabiliyorsunuz.. Aha sizi suraya alalim da, bu kadar bilgiliyseniz bu font sorununu da halledin: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=69416 said: Holyman, 04 Nisan 2004 22:48 tarihinde demiş ki: Sorunu olan insan adam gibi sorununu yazsa böyle cevap gelmez heralde. said: Durlag, 04 Nisan 2004 22:52 tarihinde demiş ki: BAgggio +1 kardesim en sinir olduum istir su is ya ne anlama geliosa kendilerini farklı gostermek icin deilmi b@b of k3nks ? abi nasil yazılarım baksana i 1 e 3 fln sekilli oluyo kızlar bana hasta...K1R@L1M said: Baggio, 04 Nisan 2004 22:53 tarihinde demiş ki: Yardim isterken terbiyesizlik, hazircilik, ukalalik vb yapanlarla hic isim olmaz, diger kesim zaten yardimlarimdan oldukca memnundur, UO Emu bolumune gelirsen agirlariz yani. 'Karizma' oldugunu zannederek @, 1, L, $ gibi harflerle yazan insanlara da ayrica gicigim. Adam ç yazmis, sonra gidip I yerine 1 yaziyor, ya sabir..
_SnaKe_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Sağol Evolution baggio gibi insanlar kendini bisey sanan zavallı insanlar.ben bu sorunu en yalın halde nasıl anlatıyım.eziklik yapmayın.Yani sen kimsin ki benle dalga geçiyorsun.Yok Caps Lock'u aç yok şunu yap.Yardım etmezsen etme.Ama aptal aptal konuşma.
_SnaKe_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Bu arada (I) HARF0 1 GIBI CIKYOR
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: _SnaKe_, 04 Nisan 2004 21:42 tarihinde demiş ki: sen kiminle dalga geçiyon. sorunu çozemedim havalara girme azuahfdsuh[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young
Jarlaxle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Font sorunu olabilir.Bu kadar yüklencek bişey yok =) Fakat ezik bir şekilde l33t dili kullanıyosa harbiden yazık. @$$ hahaha[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 font sorunu diyorum hala ezik diyorlar leet diyorlar.. leet dili nedir ne degildir ögrenmek istiyorsaniz: Buyrun
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Başlığa bak, konu nerelere gelmiş bi de ona bak. Bi sakin olun yav :)[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer
Holy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: _SnaKe_, 05 Nisan 2004 08:39 tarihinde demiş ki: Sağol Evolution baggio gibi insanlar kendini bisey sanan zavallı insanlar.ben bu sorunu en yalın halde nasıl anlatıyım.eziklik yapmayın.Yani sen kimsin ki benle dalga geçiyorsun.Yok Caps Lock'u aç yok şunu yap.Yardım etmezsen etme.Ama aptal aptal konuşma. Kenderleme'nin bir yerlerde bir quote'u olacaktı ama bulamadım. Böyle şerefsiz,zavallı insanlarız işte biz.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: _SnaKe_, 04 Nisan 2004 21:42 tarihinde demiş ki: sen kiminle dalga geçiyon. sorunu çozemedim havalara girme hani böyle pilav yerken taş çıkar ya, dişine gelip kıtırt eder miden kalkar.. aynen öyle hissettim bunu okuduğumda.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Öne çıkan mesajlar