Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ilk copy pasteimin anlamlı olmasını istedim. said: Tayt giymis zenci okul bıraktırdı Cennet Mahallesi dizisinden sonra oyunculuğa ısınan Alişan, Macaristan’da bulunduğu dönemde bu yeteneğini geliştirmek için oyunculuk derslerine yazıldığını söyledi. Gülben Ergen’in ‘Sürpriz’ adlı programına konuk olan Alişan, derslerin neden çok kısa sürdüğünü de ilk kez itiraf etti. Sınıfta tayt giyen bir zenci gördüğünü ve bundan korktuğunu anlatan türkücü, “Okulda bale eğitimi de vardı. Bir gün derse girdiğimde içeride taytlı bir zenci gördüm. Ama öyle böyle bir tayt değil, vücuduna yapışmış. Öğretmene Türkiye’de ünlü bir isim olduğumu ve eğer burada fotoğraf çekilirse mahvolacağımı söyleyip dışarı çıktım” dedi. BENİM DE TAYTIM VAR Programın diğer konuğu Okan Bayülgen ise Alişan’ın bu sözlerini yayın boyunca ti’ye aldı. Tiyatro eğitimi aldığını söyleyen Bayülgen, “Benimle ilgili çok şey söylenir ama bir kere ben tiyatro okudum. Biz hepimiz taytlıydık. Benim de bir taytım var. Zaten Alişan’la şimdiye kadar program yapmama nedenim zencilerden korkması” diye konuştu. http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=126962,8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 gayet anlamlı + rep!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 zenciler kovalasın alişanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 önce köpek fobisi, şimdi de zenci fobisi. net'te gördüklerinden fazla etkileniyor galiba. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 daha önce konmuştu. Askerden kaçmak için salak salak şeyler yapiyor işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 askerden kaçma bölümünü anlamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Yahu bu çok lamer bir haber kusura bakma :) . Ali Şan'ın dedikleri acaip komik. Hatun olsa anlayacam da , bişey demiyorum daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 JD said: askerden kaçma bölümünü anlamadım :/ sanırsam fatih yürek raporu alıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 açığı iyi değerlendirmiş bayülgen, rep verdim sevmesem de pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 okan 1 alişan 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 okana 1 alişana 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 okan 1 alişana 2 heores 3 final fantasy 4 need for speed 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Anlam veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 tayt giymiş zenciden korkulur ama bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 saçmalamaya başladı bu adamda iyice. zenci zenci zenci takmış zenciye... en sonunda zencinin biri takacak bidaha ağzını açmıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 zenci zenci zenci zenci zenci zenci zeen zenci zenci zenci zenci zenci nananananaaa (dongi dongi melodisiyle, anlamayan varsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 YA TAYT DA BİYMESEYDİ?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 mulgear6 said: YA TAYT DA BİYMESEYDİ?!?!? çok heyecanlı bir espri oldu tayt biymese neler olurdu o ayrı bi topik eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 yalnız gercek neden buysa adam harbi ürkmüş hee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 ee zenci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 e abi tayt. adamın vucuduna yapışıyor. akıl var mantık var. sende görsen sende korkarsın dimi ama. bildiğin zenci. buff sız 20inch miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Voys said: okan 1 alişana 2 heores 3 final fantasy 4 need for speed 5 kfdssflsjfslkfjslkfjslfjsflsjfslkfjslasdadşadkada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 said: Tiyatro eğitimi aldığını söyleyen Bayülgen, "Benimle ilgili çok şey söylenir ama bir kere ben tiyatro okudum. Biz hepimiz taytlıydık. Benim de bir taytım var. Zaten Alişan'la şimdiye kadar program yapmama nedenim zencilerden korkması" diye konuştu. bence burası süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 bana kalırsa alişan, cem yılmazı izlemiş olsa gerekki zenci esprilerinin hoş olduğunu görmüş ve kendine şu anda komik insan imajı çizdirtmeye çalışıyor. oyüzden sabah akşam onun zenci muhabbetlerini okuyoruz. gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar