Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacettepe Tıp kazanan çoban

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

MrMarvelous said:
İyi güzel de, tek kollu doktor ne işe yarar acaba.

Akademisyen olur, bilimadamı olur, psikyatr olur, Göz doktoru olur, cildiyeci olur, kulak burun boğaz uzmanı olur, dahiliye uzmanı olur, çocuk doktoru olur, radyolog olur, kadın hastalıkları uzmanı olur. Tabi operator ünvanını alamaz ama bir çok şey olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Cantona said:
Bone said:

Aysun Kayaci'nin coban diyerek kastettigi, okuma yazma bilmeyen, televizyon izlemeyen gazete takip etmeyen, siyasetle uzaktan yakindan alakasi olmayan, hangi partiye oy verse nasil bir sonuc cikacak bunun farkinda olmayan insanla, vericegi oyun bilincinde olan bir kisinin secimlerde ayni oy hakkina sahip olmasi idi.

Aysun Kayacı'nın bunu düşünebileceğine inanıyor musun peki.

aysun kayacı benim gözümde sarışın aptal değil.. gayet zeki ve fırlama biri, bi iki kez denk geldim tv'de izledim. demek istediği de gayet budur bence.. bu dedikleri de bi açidan doğru olsa bile komünizm gibi, asla mükemmel şekilde işlemeyeceği için yapılamaz. ama düşünce güzel. (Y)
Sosyal ağlarda paylaş

cem uzana niye bok atıldıgını anlamıorum.o adam seçilseydi büyük işler yapıcaktı eminim.

cogu büyük firma,devlet makamındaki büyük adamlar tertemiz dürüst adamalr diyebilir misiniz?.cem uzan bi kere dolandırıcı damgasını yedi ve ulkemizde sadece cem uzan dolandırıcıymıs gibi konusulmaya başlandı.

ülkesini seven modern bi herif.parasını nasıl kazandıgı beni bağlamaz.rte çok normal işler yapıo sanki :).cem uzanı istemeyen rte'yi de seçmemeliydi eğer insanların derdi pis işlerse.onun için cem uzan suan başta olsaydı şeriat sıkıntımızz olmazdı.ülke satılmazdı.

@çoban : mdem iyi bir puan yaptın.e tek kolun yok.nie tıp ?
başka bölümmü yok yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

seçilirke vaadettiklerini kim yerine getirmiş ki bu zamana kadar.ayrıca bi adamın elinden herşeyini aldıgın halde o adam hacizdeki mallarını yine kendisi geri satın alıosa o adam büyük adamdır saygı duymak lzm.

adamı hala bitiremediler.dolandırıcılık basit kalır bu işte.

yeşil sermayeden olmayan bi ülke istiyorum ben.suanda dolancırıcı dedğiniz adam olsaydı rte nin yerinde herşey daha farklı olurdu.dinci adamlara oy vericeğime mazot 1 ytl olucak diyen adama 1 şans vermeyi tercih ederim.mazotu 1 ytl yapar yada yapmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Aysun Kayaci'nin egitim ya da genel kulturu dusundugunu pek sanmiyorum. Zira o unlu coban cumlesinden hemen onceki cumlesinde vergiden bahsediyordu. Yaptigi karsilastirma "vergisini tam vermis bir insanla, yaptigi is nedeniyle vergi vermeyen insan" arasindaydi ki bence haklidir. Bu gun verilen verginin yuzde bilmemkaci TSK'ya gidiyorsa, ben bu vergiyi guvenligim saglansin diye veriyosam ve o insan ayni guvenlikten bedavaya yararlaniyorsa sorun vardir. Ha cobanin nesinden vergi diyeceksiniz, o gunku programin tumunu izlemeniz gerekiyo.

Ha bizim halkimiz cok meraklidir lafi boluk porcuk edip kaba etinden anlamaya; bu da aynen o "sok sok sok! flash flash flash!" haberlerinden biri oldu cikti. Yoksa uzaktan yakindan alakasi yok kizin soyledigiyle medyanin topluma yansittiginin.
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah gazetesinde yazanlara göre eleman bir de "öss de sorular kürtçe olsaydı daha yüksek puan yapardım" demiş. Oldu. Ulan tembelliğimizden kimlere bırakıyoruz bu memleketi yaa.

MeSh said:
Cantona said:
Bone said:

Aysun Kayaci'nin coban diyerek kastettigi, okuma yazma bilmeyen, televizyon izlemeyen gazete takip etmeyen, siyasetle uzaktan yakindan alakasi olmayan, hangi partiye oy verse nasil bir sonuc cikacak bunun farkinda olmayan insanla, vericegi oyun bilincinde olan bir kisinin secimlerde ayni oy hakkina sahip olmasi idi.

Aysun Kayacı'nın bunu düşünebileceğine inanıyor musun peki.

aysun kayacı benim gözümde sarışın aptal değil.. gayet zeki ve fırlama biri, bi iki kez denk geldim tv'de izledim. demek istediği de gayet budur bence.. bu dedikleri de bi açidan doğru olsa bile komünizm gibi, asla mükemmel şekilde işlemeyeceği için yapılamaz. ama düşünce güzel. (Y)

(tu)(tu) katılıyorum bence de.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
seçilirke vaadettiklerini kim yerine getirmiş ki bu zamana kadar.ayrıca bi adamın elinden herşeyini aldıgın halde o adam hacizdeki mallarını yine kendisi geri satın alıosa o adam büyük adamdır saygı duymak lzm.

adamı hala bitiremediler.dolandırıcılık basit kalır bu işte.

vaatler nede olsa yerine getirilmiyor diye Cem Uzan kısayolu bulmuş "lan zaten kimse yerine getirmiyo, ben okunu çıkarsam nolurki ver gazı anasını satim" mantığıyla mı oy toplayacaktı? bi defolsun gitsin ya ben böyle düşünen siyasetçinin -isterse türkiyenin en dürüst adamı olsun- bi halt edebileceğini zannetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
cem uzana niye bok atıldıgını anlamıorum.o adam seçilseydi büyük işler yapıcaktı eminim.

cogu büyük firma,devlet makamındaki büyük adamlar tertemiz dürüst adamalr diyebilir misiniz?.cem uzan bi kere dolandırıcı damgasını yedi ve ulkemizde sadece cem uzan dolandırıcıymıs gibi konusulmaya başlandı.

ülkesini seven modern bi herif.parasını nasıl kazandıgı beni bağlamaz.rte çok normal işler yapıo sanki :).cem uzanı istemeyen rte'yi de seçmemeliydi eğer insanların derdi pis işlerse.onun için cem uzan suan başta olsaydı şeriat sıkıntımızz olmazdı.ülke satılmazdı.

@çoban : mdem iyi bir puan yaptın.e tek kolun yok.nie tıp ?
başka bölümmü yok yahu.

Ya orda bi tezat var işte.

Şahsen bende Cem Uzan'ın fena iş çıkarmayacağını düşünüyordum.

Ama dolandırıcılık olayı şöyle işliyor: Devletin başına geçenler dolandırıcılık ve hortumun kralını başa geçtikten sonra yapıyor; Cem Uzan başa geçmeden önce yaptığı için mimlendi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...