Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Çocuğa helal olsun Böyle haber yapanların .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bone said: ZaugnaKhaldun said: Cem uzan ve saygın kelimelerini aynı cümle içinde kullanmayın, çok sırıtıyor biri ya. ulkeyi yabancilara felan satmadi sonucta. Parmak ederken göz çıkarmak denir buna. Evet ülkeyi satmadı , kendi ülkesini dolandırdı , hatta başka ülkelerdeki şirketleri de dolandırdı. Halkı dolandırdı. Bu adam eskiden saygındı da ezilince ya da pisliği ortaya çıkınca kendi kendine kişilik değiştirip saygınlığınımı kaybetti ? Hey Allahım yorumlara gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Horizon sen konusma lutfen. Senin icin bir tek AKP'nin ak pak oldugu ortada zaten. Diger herkez seytanin usagi... Cem Uzan'a karsi cikman cok da sasirtici degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Motorola olayında haklı olan taraf Cem Uzandı bildiğim kadarıyla. Belli bir parayı kontratta yazan tarihten önce istemişti firma falan filan falan filan.. Çobana başarılar, benimle aynı değerde oy atma hakkı kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bone said: Horizon sen konusma lutfen. Senin icin bir tek AKP'nin ak pak oldugu ortada zaten. Diger herkez seytanin usagi... Cem Uzan'a karsi cikman cok da sasirtici degil. Tabi canım öyledir kesin. Cem Uzana karşı gelen adamlar da ak partiyi savunanlar zaten. Sen al Cemi yanına bi tatile filan çık , madem çok seviyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Neden sende bir ara çobanlık mı yapdın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 tipik horizon davranisi. Cem Uzan'i sevdigimi soylemedim, sadece Tayyip adamin ustune bu kadar gitmeseydi su an cok daha saygin bir yerde olurdu dedim, ama bir anda beni Cem Uzan sevdalisi yapti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 E sen eğer polemik yapıp ,cem uzana karşı olmak ile ak partiyi desteklemeyi aynı kefeye koyarsan , aynen öyle cevap alırsın. Sen nasıl konuya girersen aynen öyle cevap alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Keşke başarılı olabileceği bir mesleği seçseymiş. Sonradan hayal kırıklığına uğramasa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Psikiyatrist olacıkmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Aket-Atum said: Motorola olayında haklı olan taraf Cem Uzandı bildiğim kadarıyla. Belli bir parayı kontratta yazan tarihten önce istemişti firma falan filan falan filan.. Çobana başarılar, benimle aynı değerde oy atma hakkı kazandı. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Evet doğru daha saygın biryerde olabilirdi, RTE de çok saygın biryerde sahip olduğu makam itibari ile. Kenan Evrende Cumhurbaşkanıydı, Turgut Özal'da, Süleyman Demirel'de, Mustafa Kemal ATATÜRK'de. Makamlar ile kişilerin saygınlıklarını karıştırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bu konuyu da akp fans vs akp haters'a çevirme başarısını gösterdiniz ya bravo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Polemik for ever, why so serious. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bone said: Aysun Kayaci'nin coban diyerek kastettigi, okuma yazma bilmeyen, televizyon izlemeyen gazete takip etmeyen, siyasetle uzaktan yakindan alakasi olmayan, hangi partiye oy verse nasil bir sonuc cikacak bunun farkinda olmayan insanla, vericegi oyun bilincinde olan bir kisinin secimlerde ayni oy hakkina sahip olmasi idi. Aysun Kayacı'nın bunu düşünebileceğine inanıyor musun peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Masquerade said: bu konuyu da akp fans vs akp haters'a çevirme başarısını gösterdiniz ya bravo :) doğru diyor.. konuya sadık kalın. cem uzan vs erdoğan için gidin yeni başlık açın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bone said: Aysun Kayaci'nin coban diyerek kastettigi, okuma yazma bilmeyen, televizyon izlemeyen gazete takip etmeyen, siyasetle uzaktan yakindan alakasi olmayan, hangi partiye oy verse nasil bir sonuc cikacak bunun farkinda olmayan insanla, vericegi oyun bilincinde olan bir kisinin secimlerde ayni oy hakkina sahip olmasi idi. tek bir kisinin tum asiret adina oy kullanabildigi bir secim sistemini savunmuyorsunuz burda herhalde? yoksa yillarca dersaneye gitmis, oss kazanabilmek icin cok calismis, daglarda bos bos dolasacagina oturup kitaplara gomulmus, ve en sonunda en dusuk egitim sistemine ve en dusuk zekali insanlara gore hazirlanmis bir sinavda basari elde etmis ex-cobanlari kastetmedi. Senin anlattigin gibi, acikladigin gibi aciklamadigini ikimiz de biliyoruz Bone, yoksa dedigine katiliyorum yani. Ama bence onu kastetmedi o kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 "çobanın oyu niye benim oyumla eşit kieağğ" diyen tiplere kapak olsun. Farkındaysan "haccettepe tıp kazanan çoban" başlığında vermişsin konuyu, ayrıca yine farkındaysan bu durum haber değeri taşıyor neden? çünkü ender. kimseye kapak olacağı falan yok. Aysun Kayacı belki yanlış kelimeyi kullandı ama bence çok doğru bişey söyledi. Eğitimsiz birinin oy kullanma hakkının olmaması lazım bende bunu savunuyorum. "höğaeh onlar insan değilmiii oy her törk vatandajının hakkıdır höeğe" diyerek bana tayyip'in mazlum edebiyatı ürününden eserler sergilemeyin boşuna. Her Türk vatandaşının hakkıysa 10 yaşındaki çocukta oy bassın ozaman. Eğitimsiz bi insandan farklı bişey yapacağını sanmıyorum. kısacası oy kullanmak için belli bir eğitim seviyesinin üstünde olmayı gerektiren bir yasa çıkartılmalıki az bişey adam olabilelim, ama bunu AKP'nin yapacağını hiç sanmıyorum o güzel koyunlarının oy kullanma hakkını elinden alırmı hiç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Avrupa'da anlattığın gibi mi ? Hani şu demokrasinin kalbi, özgürlüklerin yaşandığı yer falan diye tabir edilen yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Bencede eğitim olayı değil yani Üniversite mezunları oy kullansın gibi mi olacak ? Ya da Ortaokul mezunları kullansın. Peki sınır ne olacak kıstas ne olacak ?. Yada belirli bir eğitim seviyesi ne ? Ben bir avukatın RTE ye oy verme nedeni olarak "bu adamın başı secdeye geliyor" (naman kılıyor demek istiyor) ve " başı secdeye gelen adam dürüst olur" bu nedenle oyumu AKP ye verdim dediğini bizzat duydum. Ve evet bu gibi saçma ssapan nedenlerle oy atan birçok insan var, CHP ye Atatürk'ün partisi diyerek oy atan insanlar var. Kısaca tek kıstas eğitim tahsil olamaz, devlet öncelikle 1923 yılından itibaren başlattığı aydınlanma politikasını devam ettiremedi, cehalet ile olan savaşını tam kazanamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Eğitim seviyesiyle olmasın oy lütfen, çok bir şey değişmez bence. Okullarımızda nelerin öğretildiğini hepimiz biliyoruz. Bazı şeylerin farkına varmayalım diye sürekli gereksiz şeylerle dolduruluyor beynimiz ve sürekli yeni sınavlar koyarak gençlerin "düşünmeye" zamanının kalmaması sağlanıyor. Bu sene mezun oldum ben liseden, hocalarımızla konuşuyorduk ve alt dönemlerin ne durumda olduğundan bahsediyorlardı bize. Genelleme yapmayı sevmem ama söylekleri şey daha lozan antlaşmasının önemini ya da mondros'u, sevr'i bile adam akıllı kavramamış, amaçları görmemiş fakat yeni çıkan telefonların her boklarını bilen dönemlerlerin geldiği. Telefonu takip etmesi sorun değil ama ondan daha önceki sorumluluklarını yerine getirmiyor işte bu arkadaşlar. Eh tabi adam mondros'u, lozan'ı sınavda yapılacak 1 fazla soru olarak görüyor napalım. Bu insanların OKS'de ilk 15000'e girmiş zeki, çalışkan, çevik arkadaşlar olduklarını da söyleyeyim. Eğer bir şeyleri düzeltceksek hepimiz biliyoruz ki her şeyden önce eğitim konusunu bir gözden geçirmeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Theridone said: Avrupa'da anlattığın gibi mi ? Hani şu demokrasinin kalbi, özgürlüklerin yaşandığı yer falan diye tabir edilen yer. Avrupada öyle değil, çünkü adamlar herşeylerini savaşarak elde ettiler, misal mutlak monarşiyi fransada burjuvalar ve aydınlar kralın kafasını keserek yıkdılar ve cumhuriyeti elde ettiler ve değerini biliyorlar koruyorlar o bilince vakıf olup mücadele ettiler ve şimdide zamanında savaşarak elde ettikleri haklarını koruyorlar değerini biliyorlar. Yani orda kömüre din sömürüsüne oy atmazlar. Reform hareketleri ile din ve devlet işlerinin neden ayrı olması gerektiğini tamamen idrak ettiler ve yıllardır koruyorlar. Oralarda devlete bağlı bir din kurumu yok. Din sömürüsüne prim vermezler ve kanmazlar. Kısaca adamların belli süreçler sonucunda savaşarak elde ettikleri hakları bize Atatürk hediye etti, bir günde laik devlet olduk, avrupada yüzyıllarca sürdü bu süreç, cumhuriyet bir günde ilan edildi ve o zaman yaşasın cumhuriyet diye bağıran halk aslında cumhuriyetin ne olduğunu tam olarak bilmiyor. Yani yapılan devrimler çok güzel ama bu devrimleri kavrayacak sahip çıkacak bir nesil o zaman yokdu, herşey Atatürkün muazzam yetenekleri sayesinde rayında gidiyordu. Asıl bu devrimlerden sonra yapılması gereken, verilmesi gereken savaş EĞİTİM savaşı olmalıydı ki, bu devrimlere sahip çıksınlar. Ama anladığım kadarıyla bunda tam başarılı olamadık, demokrasi ancak demokrasi bilincine sahip insanlar için fevkalade bir yönetim biçimi olur. Yoksa AKP veya bir başka parti taban bulursa anayasayı değiştirir de, herşeyide yapar. Bize herşey hediye edildi biz ise hazmedemedik, 1200 küsürlerde ingiletrede magna charta ile ilk defa kralın yetkileri sınırlanıyor bizde ise bu olay 1800 lerde oluyor tanzimat fermanı ile. Tanzimat fermanıda o zaman için devrim gibi birşey padişah kendisinin tek güç olmadığını kabul ediyor ha sanmayınki bunu lütfetti bunun içim mücadele edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 iyi de oss kazanilmayacak bisey degil ki. istegi olan biraz da ilgisini veren herkes kazanabilir. bu olay ilk basta eh gratz dedirtmisti ama boku ciktigini dusunuyorum. ben de ossyi cok zor sartlarda kazandim, bu cocuk benim annemi tanimiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 İyi güzel de, tek kollu doktor ne işe yarar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 tek kolu var diye cogu mesleği yapamaz o zmn koyune donsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar