Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babylon A.D.

progamer

Öne çıkan mesajlar

Yakın gelecekte geçen filmde, Toorop(Vin Diesel) adında bir paralı askerden genç bir kızı Amerika'ya götürmesi istenir. Bunun sıradan bir görev olduğunu zanneden Toorop, bu kızın bir Mesih olma potansiyeline sahip bir organizma taşıdığını öğrenince işin rengi değişecektir. Kızı, peşlerindeki kişilerden korumak artık Toorop’un görevidir.

Fragmanına göre güzel bir filme benziyor. Ayrıca film Amerikada Ağsutos sonu çıkarken bize 26 Eylülde gecelek.

Fragman:
http://www.traileraddict.com/trailer/babylon-ad/trailer
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 said:
O kadar havalı ki anlamadım valla.

Bi de film bilimkurguya benziyor ya, aklımdan her türlü hücresel organizma geçti de bebek geçmedi X(

"occam'ın usturası!" diye not alıyorum kendime.

Ben konuyu beyazperde.com dan almıştımda imdb ye baktım "içinde mesih olacak bir organizma taşıyan kadın" diyor. Bebekte olabilir tabi ama belkide başka birşeydir :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
2-3 gün önce bu filmi izleme gafletinde bulundum.Fragmanına kananlardan oldum.O kadar kötü bir film çekilmiş ki yönetmen Mathieu Kassovitz açıklama yapmak zorunda kaldı:''Hiçbir sahneyi yazdığı gibi ya da kendi istediğim gibi çekemedim. Senaryoya hiç sadık kalınmadı. Kötü yapımcı ve kötü ortaklar.Benim için çok kötü bir terübe oldu.''Hani zaten uyarlanması zor bi kitap bi de yönetmen fox un istediği hiç bir şeyi gerçekleştirmedigini aksine baltalıdığını iddia ediyor.DAva açıcakmış sanırım.Sakın ama sakın gitmeyin derim paranıza ve zamanınıza yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Film güzel, başarılı bir vin diesel filmi. Yarattıkları dünya çok hoş. Ortamı güzel kurmuşlar.

Ancak filmde belli başlı eksiklikler var.

Her şeyden önce film aşırı kopuk gözüküyordu. Ama aradan 73 dk çıkmış deyince bu anlaşılır.

Esas kötü yanı da sonuydu. Rezalet, berbat ötesi bir sonu vardı. Hani film de kopuk olunca sanki ellerinde hiçbir senaryo olmadan "Abi şimdi şöle bi aksiyon sahnesi çekelim, çektiik, sora napsak hah bak şöle bişi geldi aklıma şöyle bişi çekelim. tamaam sorasında napalım bunu mu yapsak yapalım bari" diye diye gidip sonunda da "lan film aldı başını gitti sonunu bağlayamadık napçaz?" diye panikle uyduruk bi son eklemişler gibiydi. O derece zıttı yani.

Hoş ABD'deki sonu farklıymış, o bakımdan daha iyi.

Eğer sonu değişip de aradaki boşluklar da dolarsa gayet sağlam potansyeli var dvd versiyonunun.

Yanlız söylemeden edemicem şu dini motiflerle süsleme saçmalığının iyice boku çıktı, tadı kaçtı artık yeni bişiler bulsunlar yahu.

Film sinema versiyonu olarak sonu hariç güzel bi aksiyon filmi, konusu da biraz kopuk ilerliyo orta karar denir. Ama DVDsi bayağı güzel olabilir evet.
Sosyal ağlarda paylaş

filmi izledim.
potansiyel var filmde.
ama başarısız olmuş.
filmin son 15-20 dakikasındaki hava şey gibi.
netten bi film indirirsiniz, acaba çalışıyo mu diye bastan sonra atlaya atlaya tıklarsınız sahneleri.sonuna gelince filmin oynadıgını görünce hah okay bi ara izliyim dersiniz de orada gördüğünüz sahneler aklınızda kalır ya.
o hesap.
o 70 dk kesme olayından dolayıdır kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

SoulCube said:
filmi izledim.
potansiyel var filmde.
ama başarısız olmuş.
filmin son 15-20 dakikasındaki hava şey gibi.
netten bi film indirirsiniz, acaba çalışıyo mu diye bastan sonra atlaya atlaya tıklarsınız sahneleri.sonuna gelince filmin oynadıgını görünce hah okay bi ara izliyim dersiniz de orada gördüğünüz sahneler aklınızda kalır ya.
o hesap.
o 70 dk kesme olayından dolayıdır kesin.

Hah işte ben de filmin sonu çok kötü derken onu da kastediodum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • 10 ay sonra ...
uncut kat kut bilmem ama digiturk'de izledim az önce film'i beğendim. Yani film 4/4 lük bir film degil ama senaryo müthiş sanki bir serinin başlangıcı gibi. Kitap'ı varmı bunun ? Varmış gibi geldi. Başka türlü böyle bir senaryo yazılmaz bence... Dünyasını fln güzel yapmışlar.

Sizin izlediğinizle aynımı bilmiyorum sonu ama insana serinin devamını bekleten bir son oldu.

Son

kızımız doğurdu ve öldü.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...