arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ben epey bir mainstreamim aslında. hakkımda yanılıyorsunuz. desktoptan shortcutları yazıyorum: battlefield 3 civ V sc2 dota 2 amnesia batman tropico 4 vampir 3-4 tane de ufaklı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 http://stream1.gifsoup.com/view/531864/popcorn-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 o oyunlarla olsan olsan rusya olursun sen ya http://i.imgur.com/0J6qfYy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 aquila said: hepiniz atari oyunu oynuyosunuz, ne oldugunuz farketmez. fransa bu abi. fransız kalıyo oyun topiklerinde ona rağmen mesaj atıyo rezil sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ahahsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ben rusyayım, diğerlerini bilmem http://images4.fanpop.com/image/photos/16200000/Russian-winter-hetalia-16297828-1273-900.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 rusya olacak kadar dotacı değilim sdfsd. yanlış yazdınız tarafları olm. benden çok iyi amerika olur wrpg ftw. axedice motherrussia gibi hepinize yeter. siz de alayınız ağır japonsunuz hentaicisiniz. playstationın başkanları japona karakter yakını olmayacak da ben mi olucam be ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 rusların gene başarıları var. axedice MUSTARD RACE HURR diye atlayıp laptopta lowda oyun oynayan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ulkelerin oyun tecihleri ve kulturleri diil ww2 deki kafadan benzetme yapıoz italya spark direk, o kadar kotu baska biri yok cunki forumda, sparkı zorla bizim tarafımıza atmaya çalışmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 einstein zaman makinesi yapıp hitleri öldürsün. axedice rusya olsun. spark da alternatif başka bi faction olsun işte ahaeuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 nasıl hissetiğini anlıyoruz, fuhrerde éitalyanların bu kadar kotu oldugunu bilseydim hayatta beraber savaşa girmezdim" demişti yunanistan faili sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Madagaskar'a talibim Yiyin birbirinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ben amariga olabilirim, hem mainstream hem niche, hem hardcore hem softcore, patatese de aaa+'ya da şans veren, her görüşe izin veren, forum polisi, heryere yetişen muhrica, the land of the free-time http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20111124011107/marvel_dc/images/thumb/b/b3/Uncle_Sam_006.jpg/314px-Uncle_Sam_006.jpg evet başkası olamaz. Viktor said: japonya = kendine has abidik zevkleri olan, diğer ikiliden daha uzak ve kendi kafasıan gore takılan, inatçı ve snob tam arcane işte, ios'te oyun oynayıp arcanum'a kötü diyen wrpg'ci, yanlış yere saldırıp aggro çeken ülke ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 arcanum'a kötü demedim ki, sevmiyorum dedim. yine çarpıtıyorsun. ios'da en fazla baldurs oynadım onuda 3 saat beeeelki oynamışımdır. Sam said: ben amariga olabilirim, hem mainstream hem niche, hem hardcore hem softcore, patatese de aaa+'ya da şans veren, her görüşe izin veren, forum polisi, heryere yetişen ee burada üç aşağı beş yukarı casual olmayan herkes böyle. lel. bir de bana snob demiş viktor... ben tropicoyum lan ve tropicoda pc gaming ölmedi çünkü el presidente arcane öyle diyo. hadi bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 f2p'ye şans vermeyen, niche oynamayan, paradox tutorial'ında fail olup oyunu kapatan insanlardan amariga olamaz. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 paradox oyunuyla ugrasicagina, quantuma giris kasar adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Sam said: f2p'ye şans vermeyen, niche oynamayan, paradox tutorial'ında fail olup oyunu kapatan insanlardan amariga olamaz. (:P) asil onlardan tam ameriga olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 o amariga benim amariga değil ya http://imageshack.us/scaled/landing/407/fdrc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Sam'in yaklaşımı doğru. En niche oyunlari da Amerika yapiyor, en mainstreamleri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 gerçek amerika bu diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 amerikadan daha mainstream'i temsil eden bir ülke yok yalnız şu dünya üstünde. ne kadar talihsiz şeyler yazıyorsun. Sam said: f2p'ye şans vermeyen, niche oynamayan, paradox tutorial'ında fail olup oyunu kapatan insanlardan amariga olamaz. (:P) f2p'e şans vermeyen? sen daha f2p'i bilmezken ben 2 açont ile birden BLC oynuyordum. f2p'e şans vermedi = sam'in beğendiği f2p'i beğenmedi AHAHAHAHA. sadece sırf beleş diye oynamam sen dahil buradaki birkaç komik adam gibi trololo niche yine aynı oyun + oynadığım x tane oyun. diyorum bu forumda, bu bölümde nicheçi çok, özel değilsin. paradox'un develop ettiği crusader kings dışında bütün serilerini oynadım. crusader kings de oynasam en sevdiğim olurdu muhtemelen hatta bugün amazon mail atmış shopping cart'da crusader kings unutmuşsun diye, LEL şimdi tutorial terk yerine checkout yapamadı diyecek, o tier çünkü argümanlar... bana göre değil ama grand strategy, onu da net ve delikanlı gibi söylerim. çünkü paradoxun tekelinde ve hep aynı tip oyun geliyor, şimdi sam düşünsün! özetle bu kadar sallanmaz. neyse koymuşum ülkesine, poll açsak alayınızdan daha fazla onaylanacak zevke sahibim, net sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ben ortaya söyledim sen "buradakilerin çoğu" deyince, sen kendine alınmışsın, artık neden bilmiyorum lol. f2p'ye şans vermeyen uyuyor sana ama lol, tek oyun oynamakla bitmez o iş. "bu ne yav f2p oynama gel paralısını oyna" diyen insanın mantığı belli. :p gene niche değil "rpg oynuyoruuuuuummm" demek, zibilyar tane var ve şakur şukur rpg yapılmaya devam ediyor. niche gene tablette kimsenin oynamadığı 1980 model free oyun oynamak değil. gerçek anlamda niche oynuyor diyebileceğimiz insan az, ezici wow/cod/bf oynayan bir kitle. mainstream olabilecek kadar mainstream ortalama oyuncu. ya biliyoruz paradox oyunlarını nasıl oynadığını, "bütün ülkeler eşit başlasın civ gibi oynayalım" diyen adamsın. i rest my case ehue zevkin çok onaylanması = mainstream (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 fakirim, param yetmiyor desen eyvallah derdik ama sırf beleş diye oynayan mezarcı olduğun sabitlendi. gidip bütün parayı sonye nintendoya gömüyorsun. üzerine gelip bana PC gamingde ahkam kesmek senin ne haddine patato. PCnin başkanı benim hüleyn. RPGde niche oyun yok yani? oldu, gözlerim doldu. underrail alpha stage aldım. adını duyduysan topikini upladığımız içindir, lololol. hadi o saçma argümanın doğru diyelim, yeni wargame'i betadayken aldım, sen de biliyorsun, minareye kılıf uydurmadan niche değil diyebilecek misin? protip: you can't, bu tekere çomak sokamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 sony ve nintendo'da 0.5$/saat oranım var en az, 0.1'e kadar indirdiğim oluyor. orada da niche oyuna veriyorum zaten parayı, batılfeyıl'a filan vermiyorum. pc'nin başkanı sen hiç olamazsın ios'cilikle ehue wrpg niche tür değil, srpg niche tür. forumun yarısı uçan kaçan her wrpg'ye atlıyor ama özellikle srpg arayıp, takip eden adam 5 değil, 3 tane zor sayarsın forumda lol. tanınmayan oyun demek otomatik niche demek değil, türün kendisine bakıp konuşmak lazım. ama hadi seni kırmayalım, önemli olan niyet diyelim. (:P) hadi bana eyvallah, niche fire emblem'e dönüyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 arcane de mustard race mi şimdi neyse en azından axedice gibi laptoptan oynamıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar