Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC gaming

axedice

Öne çıkan mesajlar

rusya olacak kadar dotacı değilim sdfsd.

yanlış yazdınız tarafları olm. benden çok iyi amerika olur wrpg ftw. axedice motherrussia gibi hepinize yeter. siz de alayınız ağır japonsunuz hentaicisiniz. playstationın başkanları japona karakter yakını olmayacak da ben mi olucam be ehue
Sosyal ağlarda paylaş

ben amariga olabilirim, hem mainstream hem niche, hem hardcore hem softcore, patatese de aaa+'ya da şans veren, her görüşe izin veren, forum polisi, heryere yetişen

muhrica, the land of the free-time
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20111124011107/marvel_dc/images/thumb/b/b3/Uncle_Sam_006.jpg/314px-Uncle_Sam_006.jpg
evet başkası olamaz.
Viktor said:

japonya = kendine has abidik zevkleri olan, diğer ikiliden daha uzak ve kendi kafasıan gore takılan, inatçı ve snob

tam arcane işte, ios'te oyun oynayıp arcanum'a kötü diyen wrpg'ci, yanlış yere saldırıp aggro çeken ülke ehue
Sosyal ağlarda paylaş

arcanum'a kötü demedim ki, sevmiyorum dedim. yine çarpıtıyorsun. ios'da en fazla baldurs oynadım onuda 3 saat beeeelki oynamışımdır.

Sam said:
ben amariga olabilirim, hem mainstream hem niche, hem hardcore hem softcore, patatese de aaa+'ya da şans veren, her görüşe izin veren, forum polisi, heryere yetişen

ee burada üç aşağı beş yukarı casual olmayan herkes böyle. lel. bir de bana snob demiş viktor...

ben tropicoyum lan ve tropicoda pc gaming ölmedi çünkü el presidente arcane öyle diyo. hadi bb.
Sosyal ağlarda paylaş

amerikadan daha mainstream'i temsil eden bir ülke yok yalnız şu dünya üstünde. ne kadar talihsiz şeyler yazıyorsun.

Sam said:

f2p'ye şans vermeyen, niche oynamayan, paradox tutorial'ında fail olup oyunu kapatan insanlardan amariga olamaz. (:P)

f2p'e şans vermeyen? sen daha f2p'i bilmezken ben 2 açont ile birden BLC oynuyordum. f2p'e şans vermedi = sam'in beğendiği f2p'i beğenmedi AHAHAHAHA. sadece sırf beleş diye oynamam sen dahil buradaki birkaç komik adam gibi trololo

niche yine aynı oyun + oynadığım x tane oyun. diyorum bu forumda, bu bölümde nicheçi çok, özel değilsin.

paradox'un develop ettiği crusader kings dışında bütün serilerini oynadım. crusader kings de oynasam en sevdiğim olurdu muhtemelen hatta bugün amazon mail atmış shopping cart'da crusader kings unutmuşsun diye, LEL şimdi tutorial terk yerine checkout yapamadı diyecek, o tier çünkü argümanlar... bana göre değil ama grand strategy, onu da net ve delikanlı gibi söylerim. çünkü paradoxun tekelinde ve hep aynı tip oyun geliyor, şimdi sam düşünsün!

özetle bu kadar sallanmaz. neyse koymuşum ülkesine, poll açsak alayınızdan daha fazla onaylanacak zevke sahibim, net sdfsdf.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ortaya söyledim sen "buradakilerin çoğu" deyince, sen kendine alınmışsın, artık neden bilmiyorum lol. f2p'ye şans vermeyen uyuyor sana ama lol, tek oyun oynamakla bitmez o iş. "bu ne yav f2p oynama gel paralısını oyna" diyen insanın mantığı belli. :p

gene niche değil "rpg oynuyoruuuuuummm" demek, zibilyar tane var ve şakur şukur rpg yapılmaya devam ediyor. niche gene tablette kimsenin oynamadığı 1980 model free oyun oynamak değil. gerçek anlamda niche oynuyor diyebileceğimiz insan az, ezici wow/cod/bf oynayan bir kitle. mainstream olabilecek kadar mainstream ortalama oyuncu.

ya biliyoruz paradox oyunlarını nasıl oynadığını, "bütün ülkeler eşit başlasın civ gibi oynayalım" diyen adamsın. i rest my case ehue

zevkin çok onaylanması = mainstream (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

fakirim, param yetmiyor desen eyvallah derdik ama sırf beleş diye oynayan mezarcı olduğun sabitlendi. gidip bütün parayı sonye nintendoya gömüyorsun. üzerine gelip bana PC gamingde ahkam kesmek senin ne haddine patato. PCnin başkanı benim hüleyn.

RPGde niche oyun yok yani? oldu, gözlerim doldu. underrail alpha stage aldım. adını duyduysan topikini upladığımız içindir, lololol. hadi o saçma argümanın doğru diyelim, yeni wargame'i betadayken aldım, sen de biliyorsun, minareye kılıf uydurmadan niche değil diyebilecek misin? protip: you can't, bu tekere çomak sokamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

sony ve nintendo'da 0.5$/saat oranım var en az, 0.1'e kadar indirdiğim oluyor. orada da niche oyuna veriyorum zaten parayı, batılfeyıl'a filan vermiyorum. pc'nin başkanı sen hiç olamazsın ios'cilikle ehue

wrpg niche tür değil, srpg niche tür. forumun yarısı uçan kaçan her wrpg'ye atlıyor ama özellikle srpg arayıp, takip eden adam 5 değil, 3 tane zor sayarsın forumda lol.

tanınmayan oyun demek otomatik niche demek değil, türün kendisine bakıp konuşmak lazım. ama hadi seni kırmayalım, önemli olan niyet diyelim. (:P)

hadi bana eyvallah, niche fire emblem'e dönüyorum lol
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...