Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 korsan olmasa butun fırmalar batar, bitek tırto aaa sacmalığı üreten firmalar hayatta kalır. oyun kaliteside dibe cöker. kalite hala bır mıktar duruyo ıse sebebı korsandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 fizban said: bence bu emegini makale yazmaya harca.asdauıhsd abi bunlar hep bosluktan zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Kaede said: indie gaming AÇIK ARA son yılların en büyük yalanı ya GRIMDARK EDGY ya da SANAT ESERİ takılan one trick ponyden başka birşey değiller notch faggotının selamı var, kakade oyunumu sevmesede şıçtığım paraların içinde yuzuyorum diyor http://thebestgamers.net/upload_pic/resize_1333498498.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 http://www.vg247.com/2013/02/07/activision-blizzard-q4-fy13-net-revenues-of-4-86-billion/ Canavar gibi para kazanıyor adamlar hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 şuan piyasanın babaları corrupted zaten. ama bende şimdi always online drm akımı başlasa, direk fiyatlara direk damping olur demiyorum. fiyatlarının dediğim seviyelerde dengelenmesi, min 5 seneyi bulur belki ama illaki bulması lazım. gerçi ölenleri tekrar diriltemiyoruz ne yazık ki belki yeni firmalar ortaya çıkacak, çekilenler tekrar geri dönecek, firmalar arası rekabet artacak. şuan aklıma gelen cd projekt red gibi square enix gibi firmalar haklarını alamıyorlar bence çünkü oyunlarında doğru düzgün multi yok, korsancı adamın umrunda değil. kickstarter oyunları da piyasaya çıkınca korsanlanıcak, adamlar sadece dötlerini korumaya alıyorlar bu sistemle başka bir olayı yok. simcity'de, oyun bakımından ea batırmasa, bence drm bakımından always online drm akımını başlatabilirdi. simcity daha çok bu yüzden tartışıldı. ha bence korsan pc gaming'i destekleyen bir unsur. pc oyunları always online drm olsa para vermek istemeyen adam gidip xbox, playstation alıp, orda korsan kullanmaya devam ederdi ve pc kitlesinde kayıp olurdu. dlc'de aslında oyunların ömrünü uzatma ve replayabilityi arttırmak için getirilmişti, artık expansion pack olayıda bitti dlc olarak çıkıyor işte. ama day 1 dlc, preorder exclusive dlc diye bokunu çıkartanlar var işte corrupted diyorum. eso'da, swtor 2.0 olacak aslında solo gameplay dedikleri bana göre swtor'daki story modu mantığından ibaret, bekleyip göreceğiz. @kaeda o fiyatı yazmakta serbest sen gidip vatanbilgisayar indirimden 5 milyarlık tvyi 4'e alabilirsin ama indirimden kampanyadan bihaber insan gider aynı tvye 5 sayar ertesi gün. al legit bi bundle 30 dolara satıldı şu. ben zaten gamersgate'den kapmıştım bethesda packini beyin bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 acikcasi indie eglendirici olabilir, ama onlari pazara penetre edebilmis, entry barrier i asabilmis saymiyorum ben. bir mass effect, bir diablo, bir call of duty, bir dragon age, bir elder scrolls yapabilecek gucteysen pazara penetresin. universitede ne kadar ogrettilerse o kadar gordum ekonomi. makro, mikro falan iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Viktor said: şıçtığım paraların içinde yuzuyorum iyyy marki do sad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ya o konuda notcha hakkını vericeksin adam resmen piyasadaki otizm simülatörlüğü açığını gördü ve 90a taktı golu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Viktor said: skylanders 500 milyon dolar kazandırdı koticke bir senede Ahahha bu ne lan. Bi aratayım dedim aman tanrım. http://4.bp.blogspot.com/-Ly3z7LSfdM0/UJ9AqFC-g8I/AAAAAAAAG08/3aNLY8A9KPI/s1600/Kids+playing+the+skylanders+giants+game.jpg http://blogs.reuters.com/mediafile/files/2010/12/kotick.jpg Baya iyi ama ya şöyle oyunların çıkması. Master race vs. "others" sınıflandırmasında benzer franchiselar güzel sınırlar çekiyor. Umarım skyrimlerin, simcitylerin de spektrumun daha uç noktalarında yer alan yapımlarını görürüz, şimdiki halleriyle master race piyasa payından ısırık almaya çalışıyorlar. Bu arada oyuncağın altına RFID koyup bilgisayarla etkileşimli hale getirmek şerrefsizim aklıma geldiydi! Ama benden önce kötik düşünmüş =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Namessar said: bir mass effect, bir diablo, bir call of duty, bir dragon age, bir elder scrolls yapabilecek gucteysen pazara penetresin. universitede ne kadar ogrettilerse o kadar gordum ekonomi. makro, mikro falan iste. e belli zaten anlamadığın çok sdafsa, oyunun ismi olması değil para kazandıması onemli, ismi dragon age degil diye milyon satan terraria yı çöpe atıyrosun bu sığ yaklaşımla. terraria iki dragon agein toplamından daha çok tuketiciye ulaştı, pazar penetrasyonu ole varsayımla olmıyor işte, anlamını bilmediğimiz terimleri kullanmıyoruz bu yuzden http://greywardens.com/wp-content/uploads/2011/07/DAO-vs.-DA2-sales.png Xenus said: şuan piyasanın babaları corrupted zaten. ama bende şimdi always online drm akımı başlasa, direk fiyatlara direk damping olur demiyorum. fiyatlarının dediğim seviyelerde dengelenmesi, min 5 seneyi bulur belki ama illaki bulması lazım. gerçi ölenleri tekrar diriltemiyoruz ne yazık ki belki yeni firmalar ortaya çıkacak, çekilenler tekrar geri dönecek, firmalar arası rekabet artacak. şuan aklıma gelen cd projekt red gibi square enix gibi firmalar haklarını alamıyorlar bence çünkü oyunlarında doğru düzgün multi yok, korsancı adamın umrunda değil. kickstarter oyunları da piyasaya çıkınca korsanlanıcak, adamlar sadece dötlerini korumaya alıyorlar bu sistemle başka bir olayı yok. elli bin defa dedil always on DRM in korsanla zerre ilgisi yok diye, korsan alıp oynıyor gene bi şekil always on DRM korsan bahanesi ile ikinci ele karşı savaş, adam gelip oyunu senin adına senin hesabına bağladığı zaman gidip başkasına satamıyorsun, legit almak isteyen oyunla işi bitmiş bi adamdan ucuza alabilmek yerine gidip zoraki yeni oyun alıyorsun, işin bittiği zaman senin uzerine kalıyor, kimseye satamıyor hatta hediye bile edemiyorsun anayasal mulkiyet hakkını ciğnemek için korsanı bahane ediyorlar, paticiğin her boku bilen "elit" gamerları bile yiyor bu oltayı "korsan olmasa şatışlar yukselicek, cennet olucak cennet" korsan diye always on drm sokuşturmalarının amerikanın petrolu somurmek için ıraka girdiğinde "kimyasal silah varmış, onu alıp çıkcaz" bahanesinden zerre farkı yok, sugarcoating is sugarcoating korsancı zerre umursamadan bu konuları gene torrentliyip oynıyor zaten np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Viktor said: Namessar said: bir mass effect, bir diablo, bir call of duty, bir dragon age, bir elder scrolls yapabilecek gucteysen pazara penetresin. universitede ne kadar ogrettilerse o kadar gordum ekonomi. makro, mikro falan iste. e belli zaten anlamadığın çok sdafsa, oyunun ismi olması değil para kazandıması onemli, ismi dragon age degil diye milyon satan terraria yı çöpe atıyrosun bu sığ yaklaşımla. terraria iki dragon agein toplamından daha çok tuketiciye ulaştı, pazar penetrasyonu ole varsayımla olmıyor işte, anlamını bilmediğimiz terimleri kullanmıyoruz bu yuzden http://greywardens.com/wp-content/uploads/2011/07/DAO-vs.-DA2-sales.png Xenus said: şuan piyasanın babaları corrupted zaten. ama bende şimdi always online drm akımı başlasa, direk fiyatlara direk damping olur demiyorum. fiyatlarının dediğim seviyelerde dengelenmesi, min 5 seneyi bulur belki ama illaki bulması lazım. gerçi ölenleri tekrar diriltemiyoruz ne yazık ki belki yeni firmalar ortaya çıkacak, çekilenler tekrar geri dönecek, firmalar arası rekabet artacak. şuan aklıma gelen cd projekt red gibi square enix gibi firmalar haklarını alamıyorlar bence çünkü oyunlarında doğru düzgün multi yok, korsancı adamın umrunda değil. kickstarter oyunları da piyasaya çıkınca korsanlanıcak, adamlar sadece dötlerini korumaya alıyorlar bu sistemle başka bir olayı yok. elli bin defa dedil always on DRM in korsanla zerre ilgisi yok diye, korsan alıp oynıyor gene bi şekil always on DRM korsan bahanesi ile ikinci ele karşı savaş, adam gelip oyunu senin adına senin hesabına bağladığı zaman gidip başkasına satamıyorsun, legit almak isteyen oyunla işi bitmiş bi adamdan ucuza alabilmek yerine gidip zoraki yeni oyun alıyorsun, işin bittiği zaman senin uzerine kalıyor, kimseye satamıyor hatta hediye bile edemiyorsun anayasal mulkiyet hakkını ciğnemek için korsanı bahane ediyorlar, paticiğin her boku bilen "elit" gamerları bile yiyor bu oltayı "korsan olmasa şatışlar yukselicek, cennet olucak cennet" korsan diye always on drm sokuşturmalarının amerikanın petrolu somurmek için ıraka girdiğinde "kimyasal silah varmış, onu alıp çıkcaz" bahanesinden zerre farkı yok, sugarcoating is sugarcoating korsancı zerre umursamadan bu konuları gene torrentliyip oynıyor zaten np yazdiklarin hosuma gidiyor. sonucta guzel fikirler, guzel yaklasimlar. diger yaklasimlari gormek icin tartisiyorum zaten konuyu. hmmm, bu kismi dusunmemistim, hmmm buna katilmiyorum falan diyorum okudukca. ama su hakaratvari uslubunu bir kontrol altina alsan daha guzel olacak. niye kisisellestiriyorsun anlamiyorum. cocuk yok karsinda. merak etme, biliyorum ekonomi. macro, micro, ekonometri, game theory vs vs vs okumus adamim. lisans seviyesinde kaldi, mezun olali 12 sene oldu, ustune bir civi cakmadim ama hic gormemis degilim. biraz alttan aldik diye hemen terbiyesizlesmeyin. kac mesajdir sadece konu ile ilgili kisimlara cevap veriyorum, hani belki uslubu yumusatirsin benimkini gorunce diye ama ayni kafada devam ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Yukardaki bir baska linkte wow 1 milyarin ustunde resmi aciklama olarak. Hic bir seye inanmayip o yalan bu yalan demek ile fikir desteklenmiyor ki. Viktorun o uslubu bencede gereksiz sert tek sana degil namessar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Viktor said: korsan diye always on drm sokuşturmalarının amerikanın petrolu somurmek için ıraka girdiğinde "kimyasal silah varmış, onu alıp çıkcaz" bahanesinden zerre farkı yok, sugarcoating is sugarcoating korsancı zerre umursamadan bu konuları gene torrentliyip oynıyor zaten npalways online drm in aslında ikinci ele zarar vermesine gerek yok. bunun icin de zaten avrupa mahkemelerinde sonuclananan davayı ornek gosterebilirler yani(hani eldar linklemisti http://www.escapistmagazine.com/news/view/118245-EU-Court-Legalizes-Selling-Used-Digital-Games). hea amaclarından birinde ikinci eli durdurmak da vardır ama o amaca hizmet etmesi engellenebilir(mahkeme kararlarının uluslar arası boyutlara tasınmasıyla vs.). korsana karsı atılan elleri ne kadar anlayısla karsılayabiliyorsam 2. ele karsı olanları da anlayısla karsılamıyorum, sonucta oyunu bi accounttan silip digerine aktarmak/hak aktarımı zor bir is degil ki hak aktarımı oldugu icin de onları ilgilendiren bi durum da olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kişisel bişi diil, cevap yazarken nicklere bile bakmam genelde. tartışma uslubum budur ciddi konularda ki dezenformasyonun kafasını daha ufakken ezeceksinki hakikati azıcık bile olsa golgelemesin terbiyesizlik teriminide gene yanlış kullanmıssın, terbiyesizce yazılmış kişisel hakaret filan yokken kullanılmayacak akdar ağır bir itham bilgisizlik utanılıcak bişi değildir, birine bilgisizsin, bu konuda cahilsin demek hakarette değildir, hakikattir onemli olan bilgisiz olunan konularda israr etmemek, bilen adamı zorlayarak hakikate ulaşmaktır, tartışamanın kızışması burda kaçınılmazıdır ancak hakikat anca çenelerin ozgur olduğu durumda ortaya çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yavhehe.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 screwy said: Viktor said: korsan diye always on drm sokuşturmalarının amerikanın petrolu somurmek için ıraka girdiğinde "kimyasal silah varmış, onu alıp çıkcaz" bahanesinden zerre farkı yok, sugarcoating is sugarcoating korsancı zerre umursamadan bu konuları gene torrentliyip oynıyor zaten npalways online drm in aslında ikinci ele zarar vermesine gerek yok. bunun icin de zaten avrupa mahkemelerinde sonuclananan davayı ornek gosterebilirler yani(hani eldar linklemisti http://www.escapistmagazine.com/news/view/118245-EU-Court-Legalizes-Selling-Used-Digital-Games). hea amaclarından birinde ikinci eli durdurmak da vardır ama o amaca hizmet etmesi engellenebilir(mahkeme kararlarının uluslar arası boyutlara tasınmasıyla vs.). korsana karsı atılan elleri ne kadar anlayısla karsılayabiliyorsam 2. ele karsı olanları da anlayısla karsılamıyorum, sonucta oyunu bi accounttan silip digerine aktarmak/hak aktarımı zor bir is degil ki hak aktarımı oldugu icin de onları ilgilendiren bi durum da olmaması lazım. oyunu üründen hizmete cevirme yalanını yemişsin işte, hizmeti transfer edemezsin ancak urunu edebilirsin boşluğundan yararlanıyor adamlar, EULA ların hiçbir hukuki geçerliliği olamdığını kaç senedir soylıyoruz zaten, mahkeme zerre birşey ifade etmiyor emsal oluşturmak dışında bu oyuncuların orgutlenip lobi yaparak başarabiliceği birşey, yasal korkunc boşluk var konu ile ilgili ki bruce wills apple ı dava edicek haberiylede gundeme geldi baya, sonra ayyuka çıktı online satın aldığımzı şeyleri "hizmet bedeli" yerine "ürün" klasmanına sokmadıkça ve hakları korumadıkça hiçbirşey değişmiycek, oyuncuların sendikalaşıp haklarını araması lazım, publisherlardan beslenen lobiciler ile reklama muhtaç oyun basını yapmıycak çünki bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Viktor said: kişisel bişi diil, cevap yazarken nicklere bile bakmam genelde. tartışma uslubum budur ciddi konularda ki dezenformasyonun kafasını daha ufakken ezeceksinki hakikati azıcık bile olsa golgelemesin terbiyesizlik teriminide gene yanlış kullanmıssın, terbiyesizce yazılmış kişisel hakaret filan yokken kullanılmayacak akdar ağır bir itham bilgisizlik utanılıcak bişi değildir, birine bilgisizsin, bu konuda cahilsin demek hakarette değildir, hakikattir onemli olan bilgisiz olunan konularda israr etmemek, bilen adamı zorlayarak hakikate ulaşmaktır, tartışamanın kızışması burda kaçınılmazıdır ancak hakikat anca çenelerin ozgur olduğu durumda ortaya çıkar ALLLAAAAAHUUUUEKBEEEEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Viktor said: oyunu üründen hizmete cevirme yalanını yemişsin işte, hizmeti transfer edemezsin ancak urunu edebilirsin boşluğundan yararlanıyor adamlar, EULA ların hiçbir hukuki geçerliliği olamdığını kaç senedir soylıyoruz zaten, mahkeme zerre birşey ifade etmiyor emsal oluşturmak dışında benim yiyip yemememle alakalı bi durum yok sonucta mahkeme kararı cıkıp bu hizmet degil urundur de diyebilir bi soraki bu konudaki dispute ta. sugarcoating olması ustundeki sekerin guzel bi seker oldugunu degistirmiyor. Hukukun altındaki seyin boktan olmasını engellemesine de engel degil. sadece 2 drm oyunu 3 davaya bakar su hukmun boyle gerceklesmesi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Kanuni said: Yukardaki bir baska linkte wow 1 milyarin ustunde resmi aciklama olarak. Hic bir seye inanmayip o yalan bu yalan demek ile fikir desteklenmiyor ki. Viktorun o uslubu bencede gereksiz sert tek sana degil namessar. o link activision blizzarda parasını gömen, oyunlar ile zerre alakası olmayan ve yatırımına daha çok para istiyen adamlara hazırlanmış, şeffaf olmayan bir goz boyama rakamı siz paranızı yatırdığınızda 13m sub vardı, şimdi 9 a düştük ancak operasyon giderleri giderek artıyor, sublardaki düşüşün onune geçemiyoruz diyecek halleri yok asyadan avrupadaki kadar sub geliri çıkmıyor saatlik oldugu ve taşeron aracılığı ile işletildiği için diyince kızan actiblob konu sub düşüşleri olunca "ya merak etmeyin asyalılar bırakıo, çok para kazanmızo onalrdan zaten" temalı açıklamayı dayamıştı geçen sene lol ordaki rakam net kar değil, skylanders 1 milyar doları geçiyor aslında ama 500 milyon net kar yapabiliyor ben sektorle ilgili yorum yapıyorum ki yorum yapıcak kalifikasyonada sahibim, burda yorumalrımda vericek iç kaynağım olsa gider nasdaqda satarım zaten yatırımcıya inside info diye, halka açık hiçbir şirket zaten açıklamaz bu verileri gerizekalı değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 screwy said: Viktor said: oyunu üründen hizmete cevirme yalanını yemişsin işte, hizmeti transfer edemezsin ancak urunu edebilirsin boşluğundan yararlanıyor adamlar, EULA ların hiçbir hukuki geçerliliği olamdığını kaç senedir soylıyoruz zaten, mahkeme zerre birşey ifade etmiyor emsal oluşturmak dışında benim yiyip yemememle alakalı bi durum yok sonucta mahkeme kararı cıkıp bu hizmet degil urundur de diyebilir bi soraki bu konudaki dispute ta. sugarcoating olması ustundeki sekerin guzel bi seker oldugunu degistirmiyor. Hukukun altındaki seyin boktan olmasını engellemesine de engel degil. sadece 2 drm oyunu 3 davaya bakar su hukmun boyle gerceklesmesi de. oyle yurumuyor bu işler işte, şimdi deli gibi lobi yapıcaklar politikacılara ki sistem bu şekilde işliyor "demokrasi" dediğimiz yonetim biçiminde, ikinci ele değil korsana ağlıcaklar, mulkiyet hakkımız gasp ediliyor, hırsızlar diye bağırıcaklar uzerinde şeker olan her şeyi yersen daha çook simcity gibi yarım yamalak oyun kakalarlar, sektorun içine eden kanser zaten ortalama urunlere gidip para veren ondan sonrada daha iyisini istemek yerine deli gibi yarım yamalak urunleri savunan kullanıcılar direk, EA in bir numaralı toolu bu zaten mass effectin sonunu adamalrın sitesinde yaptığı ankette %99 begenmemişken hala çıkıp "siz ağlayanlar sesi çok çıkan azınlıksınız, çoğunluk urunumuzu seviyor çünki satın alıyorlar, alın satış rakamları" diyebiliyorlar, entitlement gibi bir kelimeyi kullanabiliyorlar beyaz sarayda petition var https://petitions.whitehouse.gov/petition/institute-industry-wide-return-policy-video-games-rely-remote-servers-and-drm-function-properly/nMy1wrtC death star yapılsın diye açılmış petitionı desteklemek ve duyurmak için kıçını yırtan oyun basını nedense boyle bir isteği haber yapmadı http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2013/03/08/the-simcity-effect-we-need-an-industry-wide-return-policy-for-defective-and-unplayable-games/ aslanım forbes direk taşıdı tabi ki forbes sektorle ilgili en tarafsız ve kaliteli haberleri yaparken dedicated oyun basını oyuncuya saldırmakla meşgul lol http://blogs-images.forbes.com/jasonevangelho/files/2013/03/simcity_boxartwarning1.jpg işallah geçer şu petition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Herseyden eminsen neden tartisiyorsun :) Korktum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 beyaz saray dilekçesine direkt bastım YES WE CAN'i. YETER SÖZ PEOPLE'IN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 screwy aslında o kararda, dijital yolla indirilen bir üründe, aynı cd/dvd satarken olduğu gibi satışla beraber dağıtıcının ürün üstündeki hakları biter diyor. Hatta ürün için belirli bir süre destek öngörülmüşse bile, bu desteğin sona ermesinin ardından da tüketicinin ürünün sınırsız kullanım hakkına sahip olduğu belirtiliyor. http://curia.europa.eu/jcms/upload/docs/application/pdf/2012-07/cp120094en.pdf Tabi ki bu bir karar, bunun temyizi olur mu, uygulamaya nasıl yansır vs. daha değişik mevzular. Ancak şu anda aslında EULA'ya koydukları her şeyin yasal dayanağı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Viktor said: uzak dogudaki odeme sistem farklı, 2-3 milyon sub batıdan alıyor ki hissedarları endişelendirmemek için şeffaf davranmıyorlar bu konuda, 10 milyon sub buyuk yalan yani O kadar sisirebilirler mi? denetlemiyor mu kimse bunlari, ne bileyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 şey çok iyi yalnız parasını yatıran insanların kandırıldığını viktor biliyor ama o adamlardan bir tanesi bile bilmiyor... abi iktisat bu kadar kesin konuşuluncak birşey değil. hayır konuşacaksan da dediğin gibiiçerden bilgilere ihtiyacın var ki o bile yetmez. yani lsedeki adamların da eminim kalifikasyonları vardı da krizi iskaladilar mesala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar